Vianen Bel 0347 745 003

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Vianen

De mooiste aanbiedingen in de regio Vianen

Ballonvaren in Vianen, uitkijken over Utrecht

Ballonvaren in Vianen

Een ballonvaart boven provincie Utrecht? Dan maak je een geweldige start in Vianen. Deze plaats in het onderste deel van de provincie staat voor verrassende vergezichten en eindeloze uitzichten. Neem je vrienden mee, trakteer je colllega’s op een uitje of maak een fantastische herinnering met je familie: boek een ballonvaart bij GreetZZ Ballonvaarten en beleef Utrecht van boven! 

Ontdek Vianen en omgeving eens vanuit een heteluchtballon. Zo zie je deze eeuwenoude stad eens op een heel andere manier. In vogelvluchtperspectief, oftewel: van boven. Vanuit de mand van een luchtballon zie je de wereld heel anders. 

Heb je de vijftiende-eeuwse Lekpoort wel eens van grote hoogte bekeken? De middeleeuwse stadsmuur en Grote Kerk? Of de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopnemingkerk en het Stadhuis? Alleen het opstijgen vanuit Vianen is een lust voorzet oog. En dat is nog maar het begin van jouw ballonvaart met GreetZZ… 

Ballonvaren boven Utrecht? Stap op in Vianen! 

Opstijgen is genieten, want bij elke meter omhoog zie je meer en beleef je meer. Kijk in noordelijke richting en je ziet de twee bekendste steden van de provincie: Nieuwegein met zijn Oude Sluis en de Oudegeinse Molen. En natuurlijk Utrecht, de stad met een van de bekendste skylines van Nederland. De Dom zie je ongetwijfeld, de Rabotoren en de Inktpot. Hier kijk je recht in het hart van de provincie Utrecht. 

We varen rustig verder, in noordoostelijke richting. Neemt de wind ons mee deze kant op, dan is dat een waar cadeau. Want hier ligt een van Nederlands mooiste natuurgebieden: Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, bron van natuur en cultuur. Hier zie je een ware lappendeken aan natuur voorbijglijden: bossen en uiterwaarden, heidevelden en heuvels. Alle tinten groen, helder paars en plassen en beekjes in alle kleuren blauw. En dat omringd door bekende steden als Wijk bij Duurstede, Zeist, Bunnik, Amerongen en Woudenberg. Een ballonvaart over dit stukje Nederland blijft je lang bij! 

GreetZZ Ballonvaarten, grenzeloos genieten!

Of een ballonvaart vanuit Vianen de moeite waard is wanneer de wind naar het westen staat? Absoluut! Dubbel en dwars! De letterlijk schitterende Lek is een fijn kompas in het landschap. Het water stroomt met ons mee richting Lopik, Ameid, Nieuwpoort en Schoonhoven. Kijk naar beneden en vooral ook naar de horizon want daar ligt alweer en bekende stad. Gouda, als een poortwachter naar de Randstad. De Waag, de Sint-Janskerk, met een beetje helder weer zie je ze liggen. Dat geldt ook voor Rotterdam, die wereldstad ligt verderop te pronken aan de skyline. De Euromast raakt bijna de wolken… 

Hoe de wind ook staat, jouw ballonvaart boven Utrecht en Zuid-Holland is een ware belevenis. Laat je verrassen door het betoverende uitzicht vanuit een GreetZZ luchtballon. Neem je vrienden, familie, collega’s of medewerkers mee voor een onvergetelijke ervaring. Boek een vlucht en geniet!

 

Bel ons in Vianen: 0347 745 003

Ballonvaren in Vianen, uitkijken over Utrecht | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Vianen
Prins Bernhardstraat 76
4132 XE Vianen
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0347 745 003

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Vianen?

Ballonvaart foto's Vianen