Sittard Bel 046 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Sittard

De mooiste aanbiedingen in de regio Sittard

Ballonvaren Sittard. Stap in en geniet!

Ballonvaren in Sittard

Sittard en ballonvaren. Een droom van een combinatie, want zo’n fijne stad in het zuidelijkste puntje van Limburg, die wil je wel eens van bovenaf bekijken. GreetZZ Ballonvaarten neemt je mee, samen met jouw geliefde, familie, vrienden of collega’s! Boek je een ballonvlucht boven Sittard, dan boek je een onvergetelijke herinnering!

Tijdens een ballonvaart beleef je Sittard en omgeving op geheel nieuwe wijze. Een van de oudste plaatsen van Nederland ligt op in het gebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Een prachtig stukje Nederland waar zoveel te zien is dat je ogen tekort komt. Geniet dus met volle teugen van een GreetZZ ballonvaart vanuit Sittard!

Ballonvaren over Sittard, Brunssum of Landgraaf

Sittard is Limburg op z’n puurst. Met zijn eeuwenoude kern, de Basiliek van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart, het Dominicanenklooster, het Mariapark en natuurlijk het omringende typisch Limburgse landschap. Een ballonvlucht boven Sittard laat je met een heel ander oog naar de omgeving kijken, zoals je Limburg nog niet eerder zag, dat beloven we je.

Varen we Sittard uit in zuidelijke richting dan komen we de mooiste dorpjes, steden, bossen en landerijen tegen. Geleen ligt natuurlijk op steenworp afstand, net als Schinnen, Brunssum en Schinveld dat bijna de Duitse grens raakt. Wellicht varen we eroverheen, want ook Sittard zelfs ligt tegen de grens. Over het glooiende landschap is vast en zeker de Brunssummerheide te zien en wellicht Landgraaf. Misschien varen we over Hoensbroek met het gelijknamige kasteel.

Beleef Limburg van boven

Tijdens een ballonvaart is het genieten van waar we zoal overheen varen. Het loont ook om lekker in de verte te staren, richting de horizon. Want juist hier kan het zomaar zijn dat je vliegtuigen ziet landen of vertrekken vanaf Maastricht-Airport. En misschien zie je Maastricht fonkelen aan de horizon. En wat te denken van Valkenburg, ook een op en top Limburgse bezienswaardigheid én een bekende opstapplaats van GreetZZ Ballonvaarten.

Kies voor een bijzondere ervaring op grote hoogte: boek een ballonvaart in Sittard. Er is altijd een moment dat aansluit op jouw agenda. Daar zorgen we voor bij GreetZZ ballonvaarten.

 

Bel ons in Sittard: 046 808 0100

Ballonvaren Sittard. Stap in en geniet! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Sittard
Haspelsestraat 41
6131 CV Sittard
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 046 808 0100

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Sittard
Klantbeoordelingen
9.3 / 10

Ballonvaren in Sittard?

Ballonvaart foto's Sittard