Gemert Bel 0492 745 192

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Gemert

De mooiste aanbiedingen in de regio Gemert

Een onvergetelijke ballonvlucht vanuit Gemert!

Ballonvaren in Gemert

Ontdek Noord-Brabant met een ballonvaart vanuit Gemert!

Ballonvaren vanuit Gemert geeft je een nieuwe kijk op Noord-Brabant. Dit is genieten met een grote G. Het glooiende landschap, de oude dorpen en steden. Verras jezelf, je vrienden of collega’s met een ballonvlucht boven Gemert en de mooiste gebieden van Noord-Brabant.

Een ballonvaart is een cadeau op zich. Vaar je ook nog eens boven Noord-Brabant dan is het helemaal een groots geschenk. De omgeving zal jou en je medepassagiers absoluut verrassen. Stap op in Gemert en bewonder Noord-Brabant van grote hoogte!

Start je ballonvlucht in Gemert!

Gemert heeft een prachtige oude kern. Het bekende Ridderplein met het gemeentehuis, de Kerk van Sint-Jans Onthoofding en het Kasteel van Gemert met daarachter het kasteelpark. Je zal het allemaal zien tijdens het opstijgen. Al gauw zie je ook de omliggende dorpen: Handel, Koks, De Mortel, Boekel en Beek en Donk. Alles ligt dicht bij elkaar. Dat maakt Noord-Brabant zo’n gezellige provincie!

Vanuit Gemert kan de luchtballon elke kant op gaan. Het is natuurlijk maar hoe de wind waait. Eigenlijk maakt het niet uit in welke richting we varen, want deze provincie is overal mooi. Dalen we af dan komen we langs Helmond en natuurlijk herken je ook Eindhoven meteen. De stad van het licht, van Philips, van de Sint -Catharinakerk, het Klokgebouw op Strijp-S en het Evoluon.

Ook is er volop natuur rondom Gemert te ontdekken tijdens het ballonvaren. Het landschap is groen en divers, dat zie je nog eens extra goed vanuit een GreetZZ heteluchtballon. De Grotelse bossen, het riviertje de Esperloop, natuurbad Nederheide en de Gemert-Bakel kruidentuin van Nederland. Noord-Brabant biedt de ruimte om te genieten en GreetZZ Ballonvaarten neemt je erin mee!

Ontdek Noord-Brabant vanuit een luchtballon

Ballonvaren in Zuid-Nederland is een bijzondere belevenis. Dat voel je vanaf het moment dat je opstapt in Gemert - of misschien kies je wel voor opstapplaatsen Veghel of Helmond… Ook dat zijn prachtige plaatsen om dit mooie stukje Nederland vanuit een luchtballon te verkennen. Eén ding is zeker: Noord-Brabant is geweldig om vanuit een GreetZZ heteluchtballon te ontdekken!

 

Bel ons in Gemert: 0492 745 192

Een onvergetelijke ballonvlucht vanuit Gemert! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Gemert
Vicaris van der Asdonckstraat 55
5421 VB Gemert
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0492 745 192

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Gemert vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Gemert vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Gemert vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 402 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Gemert?

Ballonvaart foto's Gemert