Gemert Bel 0492 745 192

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Gemert

De mooiste aanbiedingen in de regio Gemert

Een onvergetelijke ballonvlucht vanuit Gemert!

Ballonvaren in Gemert

Ontdek Noord-Brabant met een ballonvaart vanuit Gemert!

Ballonvaren vanuit Gemert geeft je een nieuwe kijk op Noord-Brabant. Dit is genieten met een grote G. Het glooiende landschap, de oude dorpen en steden. Verras jezelf, je vrienden of collega’s met een ballonvlucht boven Gemert en de mooiste gebieden van Noord-Brabant.

Een ballonvaart is een cadeau op zich. Vaar je ook nog eens boven Noord-Brabant dan is het helemaal een groots geschenk. De omgeving zal jou en je medepassagiers absoluut verrassen. Stap op in Gemert en bewonder Noord-Brabant van grote hoogte!

Start je ballonvlucht in Gemert!

Gemert heeft een prachtige oude kern. Het bekende Ridderplein met het gemeentehuis, de Kerk van Sint-Jans Onthoofding en het Kasteel van Gemert met daarachter het kasteelpark. Je zal het allemaal zien tijdens het opstijgen. Al gauw zie je ook de omliggende dorpen: Handel, Koks, De Mortel, Boekel en Beek en Donk. Alles ligt dicht bij elkaar. Dat maakt Noord-Brabant zo’n gezellige provincie!

Vanuit Gemert kan de luchtballon elke kant op gaan. Het is natuurlijk maar hoe de wind waait. Eigenlijk maakt het niet uit in welke richting we varen, want deze provincie is overal mooi. Dalen we af dan komen we langs Helmond en natuurlijk herken je ook Eindhoven meteen. De stad van het licht, van Philips, van de Sint -Catharinakerk, het Klokgebouw op Strijp-S en het Evoluon.

Ook is er volop natuur rondom Gemert te ontdekken tijdens het ballonvaren. Het landschap is groen en divers, dat zie je nog eens extra goed vanuit een GreetZZ heteluchtballon. De Grotelse bossen, het riviertje de Esperloop, natuurbad Nederheide en de Gemert-Bakel kruidentuin van Nederland. Noord-Brabant biedt de ruimte om te genieten en GreetZZ Ballonvaarten neemt je erin mee!

Ontdek Noord-Brabant vanuit een luchtballon

Ballonvaren in Zuid-Nederland is een bijzondere belevenis. Dat voel je vanaf het moment dat je opstapt in Gemert - of misschien kies je wel voor opstapplaatsen Veghel of Helmond… Ook dat zijn prachtige plaatsen om dit mooie stukje Nederland vanuit een luchtballon te verkennen. Eén ding is zeker: Noord-Brabant is geweldig om vanuit een GreetZZ heteluchtballon te ontdekken!

 

Bel ons in Gemert: 0492 745 192

Een onvergetelijke ballonvlucht vanuit Gemert! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Gemert
Vicaris van der Asdonckstraat 55
5421 VB Gemert
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0492 745 192

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Gemert?

Ballonvaart foto's Gemert