Flevoland Bel 036 808 0100

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Flevoland

De mooiste aanbiedingen in de provincie Flevoland

Ballonvaart over Flevoland

Ballonvaren in Flevoland

Denk je aan Flevoland, dan denk je aan weidse vergezichten. Flevoland is onze jongste provincie en bestaat pas sinds 1986. Dat kun je zien door de moderne vormgeving, strakke lijnen maar ook prachtige natuur. Deze provincie is geliefd bij natuur- en vooral ook bij watersportliefhebbers Nergens kom je zo goed tot rust als in de prachtige natuur van Flevoland. Zou je wel eens willen weten hoe deze provincie er van boven uitziet? Dan is een ballonvaart over Flevoland een perfect uitje! 

Beleef de natuur van Flevoland vanuit een luchtballon

Van de Oostvadersplassen tot aan Urk in het noorden van Flevoland, voor een ballonvaart is er genoeg te zien en te beleven. Deze provincie is populair voor ballonvluchten, door de centrale ligging, de prachtige natuur en kleurige tulpenvelden. Boek een ballontocht in het voorjaar en ervaar het ontluikend groen van boven. Vaar je over één van de steden zoals Almere, Lelystad, of Dronten dan is daar ook genoeg te zien vanuit een luchtballon. Vaar over de gezellige terrassen, de winkelstraten, en parken en geniet van het uitzicht.

Ballonvaart over Flevoland, een lust voor het oog

Stap jij op in Flevoland? Dan ervaar jij een bijzonder avontuur. Deze ballonvaartervaring duurt gemiddeld een uur. Voorafgaand maken wij samen de luchtballon klaar, waar ook familie en vrienden mogen helpen die liever op de grond blijven. Bij GreetZZ heb je garantie op een veilige en zeer comfortabele ballonvlucht. Onze grote vloot bestaat uit de nieuwste luchtballonnen met extra ruime manden met verende vloeren, voor een zachte landing! Boven in de lucht is het aangenaam warm door de branders en doordat wij op hetzelfde tempo als de wind varen. Dit zorgt ervoor dat er geen enkel briesje in de mand zelf staat. Van hoogtevrees is ook geen sprake in een luchtballon. Je hangt namelijk compleet los van de grond, wat onbewust een verschil maakt voor jouw hersenen. Hoogtevrees zul je hierdoor niet voelen. Wil jij een ballonvlucht organiseren voor je familie, vrienden of als een bedrijfsuitje? Dat kan makkelijk via onze website! Je kiest een startlocatie, met hoeveel je wilt komen en wanneer. Wil je een héél speciaal moment boven Flevoland plannen zoals een huwelijksaanzoek? We helpen je graag met het organiseren! Zien we jou binnenkort bij ons aan boord?

Waar stap jij op?


 

Beoordeling op basis van 400 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Flevoland?

Ballonvaart foto's Flevoland