Capelle aan de IJssel Bel 010 808 0532

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Capelle aan den IJssel

De mooiste aanbiedingen in de regio Capelle aan den IJssel

Ballonvaren over Capelle aan den IJssel!

Ballonvaren in Capelle aan den IJssel

Ballonvaren over Zuid-Holland? Dan stap je op in Capelle aan den IJssel. Want vanuit deze plaats onder de rook van Rotterdam beleef je de randstad op een unieke manier. Gezien vanuit een heteluchtballon zie je Nederland op z’n mooist. Stap in de ruime mand van onze GreetZZ luchtballon en geniet!

Jouw ballonvaart begint in Capelle aan den IJssel, vlieg over het Groene Hart van Zuid-Holland. Als onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en als een van de groenste steden van het land is deze stad een feest vanuit de lucht. Al tijdens het opstijgen met de heteluchtballon zie je de schoonheid en afwisseling deze regio. En het mooiste is: in een GreetZZ heteluchtballon is je uitzicht over de verre omgeving vrijwel grenzeloos…

Ontdek het Groene hart van Capelle aan den IJssel tijdens een ballonvlucht

Stap op in Capelle aan den IJssel in de mand van onze luchtballon en er staan je talloze verrassingen te wachten. De stad met haar vele wijken, zoals Schollevaar, Oostgaarde, Capelle-West en bedrijvenpark het Rivium. Ten oosten van de stad zie je het Hitland, een natuurgebied met uitgestrekte bossen. Kijk je richting het zuiden dan glinstert rivier de Hollandsche IJssel je tegemoet. Met een beetje geluk varen we met onze heteluchtballon over de stormvloedkering Hollandse IJssel - wellicht ken je het als de Algerakering. Uniek om eens van boven te bekijken!

In hoger sferen boven Capelle aan den IJssel met jouw GreetZZ Ballonvaart

Houd je ogen open, want hier wil je álles zien. In welke richting we ook varen: ballonvaren over dit stukje Randstad is een onvergetelijke ervaring. Gaan we bijvoorbeeld in zuidelijke richting dan steken we de Hollandse IJssel over en zie je direct Krimpen aan den IJssel liggen. Vergeet niet naar links te kijken, want daar lonkt Ouderkerk aan den IJssel. En varen we verder in zuidelijke richting dan kruizen we de Nieuwe Maas; Beverwaard, IJsselmonde, Ridderkerk en Alblasserdam omringen ons in de verte. Een prachtig gezicht!

Steden, gebouwen en wegen. Een uniek netwerk waar de hand van de mens duidelijk zichtbaar is. Maar er is ook natuur! Groen in overvloed hier in het Groene Hart van Nederland, hét gebied voor een ballonvlucht! Neemt de wind ons mee in noord-westelijke richting dan zie je al gauw het Lage Bergse Bos liggen. En tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel liggen het Hitlandgebied en het Loetbos.

Ballonvaren over Zuid-Holland: plezier op hoog niveau!

In dit stukje Nederland wisselen stad en natuur elkaar naadloos af. En dat zie je het mooist en het best vanaf grote hoogte: vanuit een GreetZZ heteluchtballon. Hoog tijd dus voor een onvergetelijk uitje met je vrienden, familie of collega’s. Ga ballonvaren over Capelle aan den IJssel en Zuid-Holland en beleef een moment om nooit te vergeten!

 

Top 5 populair

Ballonvaren in Capelle aan den IJssel?

Ballonvaart foto's Capelle aan den IJssel