Provincie-groningen Bel 0522 745 076

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Provincie-groningen

De mooiste aanbiedingen in de provincie Provincie-groningen

Ballonvaart provincie Groningen

Ballonvaren in Provincie-groningen

De provincie Groningen is rijk aan prachtige dorpen natuurgebieden, rust en ruimte. Wis je dat de mooiste dorpen van Nederland in de provincie Groningen liggen? Een van deze leuke uitjes is een ballonvaart over Groningen. Ontdek de schoonheid van deze provincie van bovenaf. Hieronder lees je waarom je een ballonvlucht over de provincie Groningen zeker een keer moet hebben gedaan.  

Ervaar de historie van de provincie Groningen tijdens het ballonvaren   

Deze provincie is bekend vanwege de verkiezing mooiste dorpen van Nederland. Zo is Winsum uitgeroepen tot mooiste dorp van Nederland en eerder al Bourtange, Garnwerd, Niehove, Zoutkamp en Middelstum. Genoeg te zien dus! Verder staat de provincie Groningen bekend om de uitgestrekte landbouw- en veeteeltgebieden met de daarbij behorende herenboerderijen. 

Ballonvaart over de natuurgebieden van de provincie Groningen

Van Nationaal Park Lauwersmeer, Estuarium Eems-Dollard en de prachtige Waddenzee, zo een paar prachtige natuurgebieden in de provincie Groningen die indrukwekkend mooi zijn om vanuit de luchtballon te bewonderen. Bekijk Het Hogeland en de omliggende akkers. Zie de vele boten, sloepen en kano’s die op zomerse dagen de diepen en meren vullen. 

Afwisseling tussen natuur en stad goed te zien vanuit een Greetzz luchtballon

Je kunt bij ons kiezen waar je in Groningen wilt opstijgen. Vaar je namelijk liever over één van de Nationaal parken of over de stad Groningen, dan heb je die mogelijkheid bij Greetzz altijd. Kunnen we niet over de gewenste plek heen varen, dan stijgen we misschien wel tot zo’n hoogte dat je het vanaf ver kunt zien. Onze ballonnen kunnen tot maximaal 2000 meter hoogte opstijgen bij gunstige weerscondities.

Boek jouw ballonvlucht

Heb je zin gekregen om een ballonvaart over de provincie Groningen te plannen? Je bent van harte welkom in een luchtballon van GreetZZ Ballonvaarten! 

Waar stap jij op?

 

Beoordeling op basis van 413 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Provincie-groningen?