Rotterdam Bel 010 808 0531

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Zuid-Holland

De mooiste aanbiedingen in de provincie Zuid-Holland

Ballonvaren over Zuid-Holland

Ballonvaren in Zuid-Holland

Een ballonvaart over de prachtige bedrijvigheid van de provincie Zuid-Holland, dat is een lust voor het oog. Vaar in alle rust over de grootste haven van Europa, Nationaal park de Biesbosch of over historische steden als Leiden en Delft. Wat kun je allemaal verwachten tijdens een ballonvlucht over Zuid-Holland? 

Ballonvlucht over Zuid-Holland

Op de dag van jouw ballonvaart starten wij allereerst met de ontvangst op de door jou gekozen startlocatie in Zuid-Holland. Gevolgd door een veiligheidsuitleg van onze piloot met hierbij de mogelijkheid om te assisteren bij het opbouwen van de luchtballon. Dit laatste gedeelte is ook voor de omstanders of jongste familieleden leuk om mee te maken. Vervolgens start de ballonvaart over Zuid-Holland pas echt: we stijgen op en vliegen voor ruim een uur over het prachtig Hollandse landschap heen. We eindigen met een kleine champagne-ceremonie op de grond en brengen je vervolgens terug naar de startlocatie. 

Het ballonvaartseizoen begint vanaf april en eindigt in oktober. Tijdens deze periode kun je ook op zon- en feestdagen een ballonvaart te maken. De meeste vluchten vinden aan het einde van de middag plaats, omdat we dan de mooiste lichtinval over het land hebben. Het is echter ook mogelijk om een ochtend- of avondvlucht te boeken. In principe kan er elke dag gevlogen worden, afhankelijk van het weer.

Uitzicht over de historie van Zuid-Holland tijdens een ballonvlucht

Zuid-Holland kent samen met Zeeland een rijke historie als het gaat om waterwerk. Tijdens een ballonvaart is dit mooi te zien wanneer je bijvoorbeeld over de Kinderdijk vaart, over Delft of de Drechtsteden. Allemaal met grote historische waarde voor onze manier om met en op het water te leven en te varen. In Den Haag kun je de bestuurlijke historie van ons land bekijken wanneer je over het Binnenhof vaart en langs paleis Noordeinde.

Afwisseling tussen natuur en bedrijvigheid goed te zien vanuit luchtballon

Van Nationale parken tot beheerde natuur op de bloemrijke bollenvelden en in de Keukenhof. Vanuit een luchtballon is elk gedeelte van Zuid-Holland een lust voor het oog qua natuur en de bedrijvigheid daaromheen. Bekijk bijvoorbeeld alle plezierjachten en kleine sloepjes die rivieren domineren op een zonnige zomerdag. Of de uitgestrekte velden vol kleurrijke tulpen in de lentemaanden. De grote kassen vol met Hollandse groenten en de vele oude landgoederen en kastelen die over Zuid-Holland verspreid liggen.

Waar stap jij op? 


 

Beoordeling op basis van 400 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Zuid-Holland?

Ballonvaart foto's Zuid-Holland