Friesland Bel 013 5313 540

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Friesland

De mooiste aanbiedingen in de provincie Friesland

Ballonvlucht over Friesland

Ballonvaren in Friesland

Friesland is de provincie van de Elfstedentocht -zelfs als ‘ie niet doorgaat-, de unieke taal en de bijzondere steden. Van Leeuwarden tot Dokkum en van Sneek tot Harlingen. Fryslan is een weidse, groene en avontuurlijke provincie. Of je deze streek nu vanaf het water of vanuit de lucht ontdekt. Nieuwsgierig hoe deze noordelijkste provincie van Nederland er vanuit de lucht uitziet? Kies dan voor een ballonvlucht over Friesland. 

Friesland is bekend om haar lange kustlijn die helemaal vanaf het IJsselmeer naar de Waddenzee loopt. Deze provincie bestaat uit deels vasteland, maar ook uit een aantal Waddeneilanden. Het is grootste provincie van Nederland en dat betekent dat jij tijdens een ballonvlucht heel wat te zien krijgt. Tel daar nog het open landschap en de vele wateren bij op en jullie bijzondere uitje is compleet. 

Naast het Waddengebied zijn er nog meer bijzondere landschappen die je kunt ontdekken vanuit de lucht. Zoals het Terpengebied van Oostergo, de Veenpolders, Nationale park Lauwersmeer of het Drents-Friese Wold. Houden jullie van natuur? Bereid je dan maar vast voor. Het uitzicht vanuit een luchtballon van GreetZZ Ballonvaarten is namelijk adembenemend.

Friese evenementen

Wil jij een ballonvlucht nog unieker maken? Combineer dan een ballonvaart met één van de vele evenementen in Friesland. Denk aan Oerol, het jaarlijkse festival op Terschelling. De Friese Ballonfeesten, waar de lucht kleurt door de vele ballonvaarten. Skûtsjesilen, het jaarlijkse zeilwedstrijd met de Friese platbodems op de meren van deze provincie. Of het andere zeilevenement: de Sneekweek. 

Ben jij meer een sportliefhebber? Friesland is natuurlijk bij uitstek de provincie van de sport. Naast de vele zeilevenementen, kent Friesland nog meer bijzondere sporten. Weet jij wat kaatsen is of fierljeppen? Of houd je het liever bij voetbal? Wie weet varen we wel over het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen of over het Cambuurstadion in Leeuwarden. Meer gek op schaatsen? Het Thialf is nooit ver weg als we in de lucht zijn.

Ballonvaren over Friesland

Welke hoogtepunten er tijdens jouw ballonvlucht over Friesland voorbij varen, ligt aan de windrichting. Een luchtballon laat zich tenslotte leiden door de wind. Tijdens jouw ballonvaart weten we dus niet precies welke route we afleggen, maar maakt dat het juist niet heel spannend? Het team van GreetZZ Ballonvaart staat altijd klaar om jullie overal in Friesland weer op te pikken en terug te brengen naar de startlocatie. Een onbezorgd uitje, noemen wij dat!

Waar stap jij op?

 

Beoordeling op basis van 437 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Friesland?

Ballonvaart foto's Friesland