Maastricht Bel 043 201 0610

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Maastricht

De mooiste aanbiedingen in de regio Maastricht

Ballonvaart Maastricht: Limburg op topniveau!

Ballonvaren in Maastricht

Een ballonvaart boven Maastricht is een geweldige belevenis. Stap je op in de buurt van de hoofdstad van Limburg, dan weet je dat jouw ballonvaart een succes wordt. Hier is zoveel te zien, je komt ogen tekort. Dit is ballonvaren én Maastricht op z’n mooist! Boek dus snel jouw GreetZZ ballonvaart en stap aan boord!

Een ballonvaart vanuit Maastricht is écht iets wat je samen wil beleven. Het uitzicht over de stad, een blik over het Limburgse landschap met haar mooie rivieren en meren. Dit zal jou en je vrienden of collega’s lang bijblijven. 

Bekijk samen jouw provincie eens vanuit een andere perspectief. Ervaar hoe een vogel de wereld ziet, stap in een GreetZZ heteluchtballon boven Limburg.

Geniet in een luchtballon boven Limburg!

Aan de voet van de Sint-Pietersberg, aan rivier de Maas én aan de grens van provincie Limburg: de ligging van Maastricht is ronduit uniek. Vanuit een GreetZZ luchtballon zie je pas echt hoe bijzonder de stad en zijn omgeving zijn. Na Amsterdam heeft Maastricht de meeste rijksmonumenten van Nederland, geweldig om vanuit de lucht te zien, van bovenaf of aan de horizon. Want boek je een ballonvaart dan bepaalt de wind waarheen we varen. Boven dit gebied in Limburg is dat altijd fantastisch!

Het Vrijthof, de Sint-Servaasbasiliek, het Bonnefantenmuseum… Alles in Maastricht is een bezienswaardigheid. Ook rondom de stad zijn de uitzichten eindeloos. Vlak over de Belgische grens, aan de andere kant van rivier de Maas, ligt Nationaal Park Hoge Kempen. Uitgestrekte dennenbossen, bloeiende heide, grote waterplassen en als je goed kijkt, zie je zelfs wilde dieren.

Jouw ballonvaart begint in Maastricht

Blaast de wind ons in oostelijke richting vanaf Maastricht, dan varen we over het Maasdal, langs de Geul richting Valkenburg met zijn kastelen, mergelgrotten en watermolens. Of we laten ons meevoeren in zuidelijke richting, langs de Maas over de Sint-Pietersberg naar het zuidelijkste puntje van Nederland. Laat je betoveren door het Limburgse landschap, boek een GreetZZ ballonvaart rond Maastricht!

 

Bel ons in Maastricht: 043 201 0610

Ballonvaart Maastricht: Limburg op topniveau! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Maastricht
Stadionweg 50
6225 XR Maastricht
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 043 201 0610

Beoordeling op basis van 14 reviews
Klantbeoordelingen regio Maastricht
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Maastricht?

Ballonvaart foto's Maastricht