Provincie Utrecht Bel 030 310 0044

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Provincie Utrecht

De mooiste aanbiedingen in de provincie Provincie Utrecht

Utrecht: de provincie die het allemaal heeft

Ballonvaren in Provincie Utrecht

De provincie Utrecht heeft het allemaal. Van mooie oude steden, tot prachtige natuurgebieden. Zweef over de Domtoren of wijk uit naar de Loosdrechtse Plassen. Aanschouw de urban jungle van de plaatsen om Utrecht heen. Nieuwegein, Zwolle en Amersfoort. Met een ballonvlucht over de provincie Utrecht zie je alles in vanuit een heel nieuw perspectief. 

Ballonvaart over het midden van het land 

Stap je in Utrecht in een luchtballon van GreetZZ, dan stap je in het midden van het land op. Dat betekent dat we echt alle kanten op kunnen gaan. Houd je van geschiedenis dan kun je in Utrecht je hart ophalen. Deze provincie grenst in het westen en zuidwesten aan Zuid-Holland. En in het oosten en zuidoosten aan Gelderland. In het noordoosten plakt Utrecht aan Noord-Holland en aan het Eemmeer en de Randmeren. De provincie wordt verdeeld door het Amsterdam-Rijnkanaal. Maar er is nog meer om te aanschouwen. 

De provincie kent namelijk ook een hoop natuur. Zoals de Utrechtse Heuvelrug, de Vechtstreek en de Loosdrechtse Plassen. We pikken misschien zelfs nog wel een stukje Betuwe mee die rijk is aan fruitteelt. Het prachtige veenweidegebied rond Vinkeveen en Mijdrecht is ook heel bijzonder om te zien van bovenaf, omdat je precies kunt zien waar ze turf hebben gewonnen. 

Utrecht, het mooist van allemaal

In en rondom Utrecht zijn er ook een hele hoop bijzondere gebouwen om te bewonderen. Misschien kom je wel uit de omgeving en is het een aaneenschakeling van herkenning. Is het de eerste keer dat je deze gebouwen ziet? Dan ben je één van de weinigen die deze monumentale panden zo bewonderd voor de eerste keer. Denk aan de Nieuwegracht in de binnenstad van Utrecht, het gemeentehuis van Zeist, het oude stadscentrum van Leusden. De bijzondere toren van Cunerakerk in Rhenen of het Stadhuis van Utrecht. 

Heb jij vroeger gewoond in Baarn, Bunnik, Lopik, Montfoort, Oudewater of misschien IJsselstein? Het kan zijn dat we ook over jouw stadje heen varen. Dat bepalen we trouwens niet zelf. Dat doet de wind voor ons! Die bepaalt of we noord, oost of noordoost gaan! 

Ervaring voor het leven

Lijkt het jou leuk om met vrienden, familie of collega’s in een luchtballon te stappen? Eigenlijk is een ballonvaart van GreetZZ Ballonvluchten nog zoveel meer! Het is namelijk een complete beleving. Voordat je namelijk de lucht in gaat, ga je eerst helpen met het klaarmaken van de luchtballon. Ook voor mensen die het te spannend vinden om een luchtballon in te gaan, is dat een mooie ervaring. 

Staan we na een behouden vaart weer op de grond? Dan sluiten we deze mooie ervaring af met een champagne-ceremonie en ontvangen jullie een certificaat. Kun je niet wachten? Je boekt jouw ballonvaart makkelijk via onze website! Of je nu voor 2 of voor 20 personen een vlucht wilt boeken. 

Dus: waar in Utrecht stap jij in een luchtballon van GreetZZ Ballonvaarten?


 

Beoordeling op basis van 413 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Provincie Utrecht?