Oosterhout Bel 0162 788 113

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Oosterhout

De mooiste aanbiedingen in de regio Oosterhout

Jouw ballonvaart boven Oosterhout!

Ballonvaren in Oosterhout

Een ballonvaart boven Oosterhout, dat is genieten van al het moois dat Noord-Brabant te bieden heeft. En dat is veel! Daar kom je pas écht achter wanneer je met een heteluchtballon het Brabantse land verkent. GreetZZ ballonvaarten neemt je mee in één van z’n grote, gezellige manden. Stap in en ontdek Noord-Brabant!

Midden in Noord-Brabant vind je Oosterhout, dé opstapplaats voor een onvergetelijke ballonvaart. Een uitje op hoog niveau dat je beleeft met je vrienden. Of natuurlijk met je collega’s. Met wie je ook de opstijgt, doe het sowieso met GreetZZ ballonvaarten. Dan ben je verzekerd van plezier én van een unieke ervaring.

Ballonvaren, dat doe je in Oosterhout!

Midden tussen Breda en Tilburg ligt een geweldige locatie voor een ballonvaart over het Brabantse landschap. Oosterhout heeft dan ook veel te bieden. Het beschermde stadsgezicht met de Sint- Jansbasiliek en de Heuvel als centraal plein. Ook de bekende slotjes aan bijvoorbeeld de Ridderstraat en de - hoe kan het ook anders - Slotlaan zullen je opvallen. De meeste slotjes worden nog altijd omringd door de Slotparken. Een prachtig gezicht van boven!

Tijdens een ballonvaart vanuit Oosterhout kun je veel natuurschoon met afwisselend mooie dorpjes verwachten. Noordwaarts wachten Raamsdonck, Raamsdonksveer en rivieren de Bergsche Maas en de Amer. Wat daarachter schuilgaat is een uniek gezicht. Twee van de bekendste natuurgebieden van Nederland schitteren aan de horizon: Nationaal Park De Biesbosch en de Noordwaard Polder. Meren, riviertjes en groene velden zover als het oog kan zien. Bewonder en geniet!

Ballonvlucht Oosterhout, het leukste uitje in Noord-Brabant

Ook ten oosten van Oosterhout is het leven goed en de omgeving mooi. Sprookjesachtig kunnen we wel zeggen, want hier liggen Kaatsheuvel en het bekendste attractiepark van Nederland: de Efteling. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is, vind je aangrenzend Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Ruim 3500 hectare aan zandverstuivingen, naaldbos, hakhoutbossen en moerasruigtes. Ooit zo’n afwisselend gebied bekeken vanuit een heteluchtballon? Met GreetZZ kun je het jezelf en je vrienden cadeau doen!

Ballonvaren vanuit Oosterhout en uitkijken over Noord-Brabant. Het is een belevenis die je bij blijft. Voor vele jaren. Beleef het allemaal vanuit een GreetZZ luchtballon. Boek een vlucht en ontdek Noord-Brabant van grote hoogte!

 

Bel ons in Oosterhout: 0162 788 113

Jouw ballonvaart boven Oosterhout! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Oosterhout
Slotjesveld 1
4902 ZP Oosterhout
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 0162 788 113

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Oosterhout vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Oosterhout vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Oosterhout vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 3 reviews
Klantbeoordelingen regio Oosterhout
Klantbeoordelingen
9.9 / 10

Ballonvaren in Oosterhout?

Ballonvaart foto's Oosterhout