Oosterhout Bel 0162 788 113

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Oosterhout

De mooiste aanbiedingen in de regio Oosterhout

Jouw ballonvaart boven Oosterhout!

Ballonvaren in Oosterhout

Een ballonvaart boven Oosterhout, dat is genieten van al het moois dat Noord-Brabant te bieden heeft. En dat is veel! Daar kom je pas écht achter wanneer je met een heteluchtballon het Brabantse land verkent. GreetZZ ballonvaarten neemt je mee in één van z’n grote, gezellige manden. Stap in en ontdek Noord-Brabant!

Midden in Noord-Brabant vind je Oosterhout, dé opstapplaats voor een onvergetelijke ballonvaart. Een uitje op hoog niveau dat je beleeft met je vrienden. Of natuurlijk met je collega’s. Met wie je ook de opstijgt, doe het sowieso met GreetZZ ballonvaarten. Dan ben je verzekerd van plezier én van een unieke ervaring.

Ballonvaren, dat doe je in Oosterhout!

Midden tussen Breda en Tilburg ligt een geweldige locatie voor een ballonvaart over het Brabantse landschap. Oosterhout heeft dan ook veel te bieden. Het beschermde stadsgezicht met de Sint- Jansbasiliek en de Heuvel als centraal plein. Ook de bekende slotjes aan bijvoorbeeld de Ridderstraat en de - hoe kan het ook anders - Slotlaan zullen je opvallen. De meeste slotjes worden nog altijd omringd door de Slotparken. Een prachtig gezicht van boven!

Tijdens een ballonvaart vanuit Oosterhout kun je veel natuurschoon met afwisselend mooie dorpjes verwachten. Noordwaarts wachten Raamsdonck, Raamsdonksveer en rivieren de Bergsche Maas en de Amer. Wat daarachter schuilgaat is een uniek gezicht. Twee van de bekendste natuurgebieden van Nederland schitteren aan de horizon: Nationaal Park De Biesbosch en de Noordwaard Polder. Meren, riviertjes en groene velden zover als het oog kan zien. Bewonder en geniet!

Ballonvlucht Oosterhout, het leukste uitje in Noord-Brabant

Ook ten oosten van Oosterhout is het leven goed en de omgeving mooi. Sprookjesachtig kunnen we wel zeggen, want hier liggen Kaatsheuvel en het bekendste attractiepark van Nederland: de Efteling. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is, vind je aangrenzend Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Ruim 3500 hectare aan zandverstuivingen, naaldbos, hakhoutbossen en moerasruigtes. Ooit zo’n afwisselend gebied bekeken vanuit een heteluchtballon? Met GreetZZ kun je het jezelf en je vrienden cadeau doen!

Ballonvaren vanuit Oosterhout en uitkijken over Noord-Brabant. Het is een belevenis die je bij blijft. Voor vele jaren. Beleef het allemaal vanuit een GreetZZ luchtballon. Boek een vlucht en ontdek Noord-Brabant van grote hoogte!

 

Beoordeling op basis van 2 reviews
Klantbeoordelingen regio Oosterhout
Klantbeoordelingen
9.8 / 10

Ballonvaren in Oosterhout?

Ballonvaart foto's Oosterhout