Groningen Bel 050 305 0066

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Groningen

De mooiste aanbiedingen in de regio Groningen

Ballonvaart Groningen: hoog boven in Nederland

Ballonvaren in Groningen

Een ballonvlucht Groningen geeft je een nieuwe én unieke kijk op stad en ommeland. Hoog boven in Nederland en hoog boven Groningen heb je de mooiste uitzichten en de beste vergezichten. Van grootse stad tot uitgestrekte natuur: dit is ballonvaren op z’n best!

GreetZZ ballonvaart gaat wél boven Groningen!

‘Er gaat niets boven Groningen’… gaat voor GreetZZ niet op. Opstapplaats Groningen is een ware favoriet voor ballonvluchten, van onze gasten en stiekem ook een beetje van onszelf. Zowel boven de stad als de provincie ontdek je hoe mooi en bijzonder dit noordelijke deel van Nederland is. De levendige kern van de stad met z’n Martinitoren en herkenbare Groninger Museum, de stille vlakten eromheen, de Eems en het aangrenzende Waddengebied. Hier vind en zie je het allemaal!

Ballonvaren Groningen, jóuw ideale startlocatie!

Stap in onze GreetZZ heteluchtballon en je werpt een nieuwe blik op Groningen. Een provincie om van te houden, want hier vind je alles wat een ballonvaart te bieden heeft. Beweging in de stad en op de grote en kleine wegen die hier alles met elkaar verbinden. In zuidelijke richting Haren, Hoogezand, vliegveld Eelde en Assen, de andere kant op richting het Noorden naar Winsum, Pieterburen en de kustlijn aan de horizon. Dit is ballonvaren aan de rand van Nederland!

Ook de natuur maakt een ballonvlucht Groningen tot een geweldige ervaring. Vanuit de lucht ontdek je een enorme variatie in landschappen en natuurgebieden. Uitgestrekte polders, Nationaal Park Lauwersmeer, het Reitdiepdal met rivier de Hunze, en natuurlijk de Wadden. Je vaart eroverheen, erlangs of ziet het schitteren aan de horizon.

Intiem moment of spannend bedrijfsuitje: ballonvlucht Groningen!

Stad en natuur grenzen naadloos aan elkaar in deze prachtige provincie. Het is grenzeloos genieten als je in alle rust en stilte in een GreetZZ heteluchtballon boven Groningen vaart. Boek een vlucht, verras jezelf en je vrienden. Of maak er een spraakmakend bedrijfsuitje van. Succes gegarandeerd!

 

Beoordeling op basis van 4 reviews
Klantbeoordelingen regio Groningen
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Groningen?

Ballonvaart foto's Groningen