Delft Bel 015 303 0004

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Delft

De mooiste aanbiedingen in de regio Delft

Ballonvaren in Delft: het leukste uitje!

Ballonvaren in Delft

Een favoriete opstapplaats voor een ballonvaart in provincie Zuid-Holland: Delft. Deze stad heeft alles. Gelegen aan rivier de Schie en precies tussen Den Haag en Rotterdam is Delft een bijzonder beginpunt voor een ballonvaart die jij en je vrienden of collega’s niet snel zullen vergeten. Datum prikken, boeken en opstijgen dus!

Of Delft de juiste opstapplaats is voor jouw ballonvaart over de Nederlandse Randstad? Jazeker! Dat ontdek je zodra we onze GreetZZ heteluchtballon vullen met lucht en langzaam laten opstijgen. Terwijl we omhoog gaan, stijgt ook de nieuwsgierigheid: wat ga ik allemaal zien? Dat is veel, want Delft en omgeving hebben bijzonder veel te bieden. Je maakt het mee tijdens jouw GreetZZ ballonvaart!

Met een GreetZZ ballonvaart over Delft zie je meer!

Deze stad, bekend van Willem van Oranje, is rijk aan historie. Dat voel je én dat zie je tijdens jouw ballonvlucht boven Delft. Als eerste zie je uiteraard de Oude Kerk, of Oude Jan of Scheve Jan, zoals ze hem hier noemen. Ook de grachten Oude Delft en Nieuwe Delft zal je herkennen. En niet te vergeten het unieke Stadhuis aan de Markt.

Stijgen we nog wat verder en kijk je richting het noordwesten dan zie je de welbekende skyline van Den Haag: de moderne Hoftoren en het Strijkijzer, de oude Sint-Jacobuskerk en het natuurlijk het Vredespaleis. Kijk je goed dan kun je de vormen van deze gebouwen zomaar herkennen aan de horizon. Of de andere windrichting ook de moeite waard zijn…? Meer dan! Want oostwaarts liggen Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Nieuwerkerk aan den IJssel, om maar een paar bezienswaardigheden te noemen.

Ballonvaren vanaf Delft over Zuid-Holland, maak het mee!

Natuur en groen liggen ook aan je voeten. Het gebied is bekend en geliefd onder natuurliefhebbers. Misschien ken je het Groene Hartpad tussen Delft en Zoetermeer? Mooi om te bewandelen en zéker mooi om te bekijken vanuit een luchtballon boven dit stukje Randstad.

We blijven doorvaren, op het ritme dat de wind aangeeft. Eigenlijk is dat altijd rustig en relaxed. Let daarom ook vooral eens op de stilte die je ervaart wanneer je in de mand van een GreetZZ heteluchtballon op grote hoogte zweeft. Zelfs wanneer we richting en langs Schiedam, Vlaardingen, Maassluis varen en over rivier het Scheur de plaats Rozenburg zien liggen, dan is het boven nog altijd verrassend stil.

Een ballonvaart van en rond Delft is een ervaring die je wilt meemaken en delen met je vrienden of familie. Een ballonvlucht is bovendien een geweldig idee voor een zakelijk of bedrijfsuitje. Vraag naar de mogelijkheden of kies direct een datum voor jullie eigen GreetZZ ballonvaart boven Zuid-Holland! Tot gauw. Wij maken alles alvast in orde voor jullie bijzondere moment!

 

Bel ons in Delft: 015 303 0004

Ballonvaren in Delft: het leukste uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Delft
Zavelpad 3
2616 LH DELFT
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 015 303 0004

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Delft?

Ballonvaart foto's Delft