Delft Bel 015 303 0004

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Delft

De mooiste aanbiedingen in de regio Delft

Ballonvaren in Delft: het leukste uitje!

Ballonvaren in Delft

Een favoriete opstapplaats voor een ballonvaart in provincie Zuid-Holland: Delft. Deze stad heeft alles. Gelegen aan rivier de Schie en precies tussen Den Haag en Rotterdam is Delft een bijzonder beginpunt voor een ballonvaart die jij en je vrienden of collega’s niet snel zullen vergeten. Datum prikken, boeken en opstijgen dus!

Of Delft de juiste opstapplaats is voor jouw ballonvaart over de Nederlandse Randstad? Jazeker! Dat ontdek je zodra we onze GreetZZ heteluchtballon vullen met lucht en langzaam laten opstijgen. Terwijl we omhoog gaan, stijgt ook de nieuwsgierigheid: wat ga ik allemaal zien? Dat is veel, want Delft en omgeving hebben bijzonder veel te bieden. Je maakt het mee tijdens jouw GreetZZ ballonvaart!

Met een GreetZZ ballonvaart over Delft zie je meer!

Deze stad, bekend van Willem van Oranje, is rijk aan historie. Dat voel je én dat zie je tijdens jouw ballonvlucht boven Delft. Als eerste zie je uiteraard de Oude Kerk, of Oude Jan of Scheve Jan, zoals ze hem hier noemen. Ook de grachten Oude Delft en Nieuwe Delft zal je herkennen. En niet te vergeten het unieke Stadhuis aan de Markt.

Stijgen we nog wat verder en kijk je richting het noordwesten dan zie je de welbekende skyline van Den Haag: de moderne Hoftoren en het Strijkijzer, de oude Sint-Jacobuskerk en het natuurlijk het Vredespaleis. Kijk je goed dan kun je de vormen van deze gebouwen zomaar herkennen aan de horizon. Of de andere windrichting ook de moeite waard zijn…? Meer dan! Want oostwaarts liggen Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Nieuwerkerk aan den IJssel, om maar een paar bezienswaardigheden te noemen.

Ballonvaren vanaf Delft over Zuid-Holland, maak het mee!

Natuur en groen liggen ook aan je voeten. Het gebied is bekend en geliefd onder natuurliefhebbers. Misschien ken je het Groene Hartpad tussen Delft en Zoetermeer? Mooi om te bewandelen en zéker mooi om te bekijken vanuit een luchtballon boven dit stukje Randstad.

We blijven doorvaren, op het ritme dat de wind aangeeft. Eigenlijk is dat altijd rustig en relaxed. Let daarom ook vooral eens op de stilte die je ervaart wanneer je in de mand van een GreetZZ heteluchtballon op grote hoogte zweeft. Zelfs wanneer we richting en langs Schiedam, Vlaardingen, Maassluis varen en over rivier het Scheur de plaats Rozenburg zien liggen, dan is het boven nog altijd verrassend stil.

Een ballonvaart van en rond Delft is een ervaring die je wilt meemaken en delen met je vrienden of familie. Een ballonvlucht is bovendien een geweldig idee voor een zakelijk of bedrijfsuitje. Vraag naar de mogelijkheden of kies direct een datum voor jullie eigen GreetZZ ballonvaart boven Zuid-Holland! Tot gauw. Wij maken alles alvast in orde voor jullie bijzondere moment!

 

Bel ons in Delft: 015 303 0004

Ballonvaren in Delft: het leukste uitje! | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Delft
Zavelpad 3
2616 LH DELFT
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 015 303 0004

Veel gestelde vragen

Wat kost een ballonvaart voor 2 personen

Wat een ballonvaart kost is afhankelijk van de datum en locatie. Alle beschikbare vaarten voor 2 personen voor regio Delft vind je hier . Prijzen worden weergegeven per persoon.

Wat kost een ballonvaart voor 4 personen

Hoeveel een ballonvaart kost is afhankelijk van waar en wanneer je wil varen. Alle beschikbare vaarten voor 4 personen voor regio Delft vind je hier. Prijzen worden weergegeven per persoon.

Hoe duur is een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van de datum en locatie. De actuele prijzen voor regio Delft vind je hier.

Hoeveel kost een ballonvaart

Ticketprijzen variëren per dag en locatie. Op onze website vind je de actuele prijs van de ballonvaart van jouw keuze.

Wanneer gaat een ballonvaart niet door?

De ballonvaart is volledig weersafhankelijk en de weersverwachtingen luisteren daarom erg nauw. In Nederland kan ongeveer 50% van alle vaarten doorgaan. De belangrijkste factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn de wind, regen, bewolking en temperatuur. Hier lees je meer over de optimale weerscondities voor de ballonvaart.

Ballonvaart hoeveel personen

Gemiddeld vaar je met 10 personen. Dit aantal is vooral afhankelijk van de populariteit van de betreffende vaart.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

We adviseren een leeftijd van +/- 6 jaar. Daarnaast moet je tenminste 1.20m lang zijn. Zo weet je zeker dat je goed zicht hebt en optimaal van de vaart kunt genieten!

Hoe hoog gaat een ballonvaart?

Tot welke hoogte een ballon stijgt is volledig afhankelijk van het weer. Dit varieert van een paar honderd meter tot soms wel 2000 meter.

Ballonvaart bij warm weer

Ballonvaren met warm weer is mogelijk, mits de temperaturen niet té hoog blijven. Om op te kunnen stijgen moet de lucht in de ballon warmer zijn dan die daarbuiten. Bij hogere buitentemperaturen moet de lucht in de ballon dus nóg hoger zijn. Wanneer de lucht te heet wordt is dit schadelijk voor de ballon.

Voorwaarden ballonvaart

eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken. Ballonvaartweer luistert erg nauw, maar globaal gezien is een ballonvaart mogelijk wanneer het droog is, er niet teveel wind staat, er tenminste 5km zicht is, en de bewolking hoger is dan 300 meter.

Ballonvaart weer toegestaan

Het verwachte weer tijdens de ballonvaart moet globaal aan de volgende condities voldoen:

  • Minder dan 20 kilometer per uur wind aan de grond zodat we veilig kunnen starten en landen
  • Droog, wel zo prettig natuurlijk!
  • 5 km zicht of meer zodat je zo ver mogelijk kunt kijken
  • De wolken moeten hoger dan 300 meter zijn zodat we ook hoger kunnen varen
  • Geen buien en onweer in de omgeving, wel zo veilig

In Nederland is het weer op ongeveer 100 dagen per jaar geschikt voor het maken van een mooie en veilige ballonvaart.

Beoordeling op basis van 413 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10

Ballonvaren in Delft?

Ballonvaart foto's Delft