Foto en video

Tijdens de vaart

Het meenemen van camera’s en verrekijkers is toegestaan. Misschien kun je zelfs een luchtfoto van je eigen huis maken.

Het meenemen van apparatuur is wel op eigen risico, we adviseren je de apparatuur goed op te bergen voor de landing zodat niemand zich eraan kan bezeren. Tip! Vergeet niet je accu’s op te laden.

GreetZZ Selfie

Maak een leuke #GreetZZselfie en plaats hem op Facebook of Twitter. De leukste #GreetZZselfie van de dag wint een fles bubbels.

Ballonvaart foto’s en video

Tijdens de ballonvaartactiviteiten van GreetZZ worden regelmatig foto’s gemaakt. Een deel van deze foto’s wordt gebruikt voor publicitaire doeleinden en/of geplaatst op de websites en Facebook pagina van GreetZZ.
Omdat er veel foto’s gemaakt worden en er veel mensen op staan is het vaak niet mogelijk iedereen van tevoren om toestemming te vragen voor publicatie. GreetZZ gaat uiteraard zorgvuldig om met de belangen van afgebeelde personen.
Heb je bezwaar tegen het gebruik van een bepaalde foto? Laat het dan weten. Wij verwijderen de foto dan. Een grote collectie fotomateriaal in hoge resolutie is hier beschikbaar. Alle ballonvaartfoto’s op deze pagina zijn vrij van copyright. Je mag ze dus gebruiken. Vermeld je er dan wel even bij “Foto: GreetZZ Ballonvaarten”