Gouda Bel 0182 748 058

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Moordrecht

De mooiste aanbiedingen in de regio Moordrecht

Ballonvaart Moordrecht

Ballonvaren in Moordrecht

Moordrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie  Zuid-Holland bij de Zuidplaspolder. De gemeente telt circa 8.100 inwoners. Ballonvaren in de omgeving van Moordrecht is nu mogelijk met GreetZZ ballonvaarten.

Drijf geruisloos over het adembenemende landschap, geniet van een onvergetelijke zonsopgang of ondergang. Bewonder vanuit je persoonlijke skybox het weidse platteland, of verwonder je over de hectiek van de stad. GreetZZ nodigt je uit! 

Voorbereiding

Wij adviseren je comfortabele kleding te dragen. Help gerust mee bij het opbouwen van de enorme luchtballon. Als hij eenmaal overeind staat, zweef je binnen enkele seconden boven het leven van alledag uit. Drijf mee op de wind, in de richting van nieuwe en schitterende vergezichten. En nog een tip: vergeet je camera niet en wat extra accu’s!

Tijdens de vaart

Gedurende de ballonvaart staan we constant in contact met de volgploeg. Na afloop brengen zij je terug naar de opstijglocatie. Daar staat gekoelde champagne voor je klaar en ontvang je van ons een uniek ballonvaartcertificaat, als aandenken aan deze prachtige dag.

 

Beoordeling op basis van 282 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Moordrecht?

Ballonvaart foto's Moordrecht