Advies nodig? Bel 013 531 3540

Ochtend Tickets

Welkom bij GreetZZ

Je gaat het beleven!
Jaarlijks genieten meer dan 20.000 gasten aan boord van een van onze paars oranje gekleurde ballonnen. We zijn dan ook het grootste ballonvaartbedrijf van Europa. Je hebt ongetwijfeld al een keer naar ons gezwaaid!

GreetZZ bied je een compleet ballonvaart programma:

 • Check-in en ontvangst op de startlocatie
 • Veiligheidsbriefing door de piloot
 • Uitnodiging om te assisteren bij de opbouw van de luchtballon
 • Gevarieerde ballonvaart van gemiddeld 1 uur in een GreetZZ-ballon
 • Champagneceremonie en uitreiking ballonvaart certificaat
 • Vervoer terug naar de startlocatie*

*) optionele service

Vluchtdatum naar keuze

Maak zelf je keuze uit de ochtendvaarten. De ochtendvaarten vinden plaats op zaterdag en zondag van 1 april tot 1 november. Uiteraard ook op zon- en feestdagen.
Een afspraak maak je simpel en snel in Mijn GreetZZ Account.

All- inclusive

Uniek in Nederland
Ballonvaren bij GreetZZ is goed geregeld en compleet verzorgd. Wist je bijvoorbeeld dat GreetZZ tickets vrij overdraagbaar en 3 jaar geldig zijn?

De prijzen van GreetZZ zijn all-inclusive

 • Ballonvaart van gemiddeld een uur in een GreetZZ-ballon
 • Champagnedoop, toost & vluchtcertificaat
 • Vervoer terug naar de startlocatie in luxe personenbus*
 • Passagiersverzekering van Allianz conform EU Regulation 785/2004
 • GreetZZ-tickets zijn vrij overdraagbaar en 3 jaar geldig
 • Gratis vluchtstatus per mail en sms
 • Je eigen Mijn GreetZZ Account
 • GreetZZ klantenservice

*) optionele service

Ochtend Tickets cadeau geven

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, bruiloft, jubileum of andere gelegenheid? Geef een onvergetelijke ballonvaart cadeau! Alle GreetZZ Tickets zijn vrij overdraagbaar; de ontvanger kan zelf een keuze maken uit alle ochtendvluchten. De ochtendvaarten vinden plaats op zaterdag en zondag van 1 april tot 1 november.

Hoe weet ik of mijn vaart doorgaat

Snel op de hoogte
Of een ballonvaart door kan gaan hangt af van het verwachte weer tijdens jouw vaart. In overleg met het KNMI besluiten onze piloten of een ballonvaart wel of niet door kan gaan.
Vaar je 's ochtends mee dan vind je jouw vluchtstatus, de avond voor je ballonvaart, vanaf 22.00 uur in Mijn GreetZZ Account. 
Gedurende de dag houden we je op de hoogte via sms en e-mail.

Als het weer een mooie en veilige ballonvaart niet toelaat dan kun je in Mijn GreetZZ Account kosteloos een nieuwe afspraak maken je hebt de keuze uit alle beschikbare ochtendvluchten. Je hebt ook de keuze uit alle avondvluchten.
Kies je voor een avondvlucht dan worden je tickets geüpgraded naar Doordeweek of Onbeperkte Tickets. Je betaalt in dat geval het verschil in prijs bij.

Ballonvaren met mooi weer

Let the sun shine!
Een veilige ballonvaart maak je met stabiel en rustig weer. Mocht het Nederlandse weer ons in de steek laten dan maak je gewoon een nieuwe afspraak.
In Mijn GreetZZ Account kun je dit dan kosteloos regelen.

Strikte vluchtlimieten

Om jouw veiligheid te kunnen garanderen werkt GreetZZ volgens de strengste normen van EASA OPS. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wij opereren. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos weer een nieuwe afspraak maken.

Altijd actuele weersinformatie
GreetZZ heeft een hotline met de meteorologen van het KNMI die gespecialiseerd zijn in de weersvoorspellingen voor de ballonvaart. Zelfs tijdens je vlucht monitoren wij de actuele weerssituatie vanuit ons hoofdkantoor zodat jij zorgeloos over het Nederlandse landschap kunt zweven.

GreetZZ Ballonvaarten is verbonden met:

 • Easa European Aviation Safety Agency
 • KNVVL Koninklijke Vereniging Van Luchtvarenden
 • BBAC British Balloon and Airship Club
 • Profballon
 • KBBF Koninklijke Belgische Ballonvaart Federatie
 • CBN Commerciele Ballonvaarders Nederland

Bestellen en betalen

Eenvoudig
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Want een ballonvaart bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij GreetZZ is het in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf waar en wanneer je wilt gaan varen.

Betalen zoals je wilt
De Ochtend Tickets kun je veilig en snel betalen via iDeal, creditcard of per overschrijving. Alle betaalmethoden zijn uiteraard gratis. Bestel de tickets veilig en snel online of bel ons. We helpen je graag!

3 jaar geldig

GreetZZ Ochtend Tickets zijn 3 jaar geldig zodat je kunt varen wanneer het jou uitkomt.

Tickets direct in huis

Sneller dan luchtpost
GreetZZ ballonvaarten biedt je de beste en snelste service. Je ballonvaart tickets, orderbevestiging en factuur zijn direct beschikbaar in Mijn GreetZZ Account.

Comfortabel varen

Ervaar het zelf
Ervaar de ruimte en het comfort aan boord van een GreetZZ-ballon. GreetZZ vaart uitsluitend met extra ruime ballonmanden; gemiddeld heb je 40% meer ruimte. Wel zo comfortabel!

Extra ruim & extra hoog
De manden zijn niet alleen ruim, ze zijn ook extra hoog zodat je comfortabel aan de rand kunt staan. Je kunt zorgeloos genieten van een onbelemmerd panoramisch uitzicht.

Comfortabel genieten
We doen er alles aan om je te laten genieten van een aangename vlucht. We maken gebruik van het nieuwste materiaal en exclusief voor GreetZZ ontwikkelde aanhangers en rupsvoertuigen. Na de champagnedoop brengen we je, in een luxe bus, veilig terug naar de startlocatie.

Ervaren piloten

Een veilig gevoel
Onze piloten zijn allemaal door de overheid gecertificeerd en door de KNVvL erkend. Ze worden periodiek gecheckt en bijgeschoold conform EASA FCL en EASA ATO. Daarom is ballonvaren met GreetZZ niet alleen leuk, maar ook veiliger!

Meer dan 30 jaar ervaring
De GreetZZ-piloten hebben meer dan 30 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Je kon ze de laatste jaren zelfs tegenkomen in Myanmar, Cappadocië, Albuquerque, Metz en Château-d'Oex.

Modernste vloot

Het beste materiaal
We maken gebruik van het allerbeste ballonvaartmateriaal en werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde piloten. De ballonvloot van GreetZZ mag met recht de grootste en modernste van Europa worden genoemd. Jouw veiligheid en comfort zijn daarom tijdens de ballonvaart gegarandeerd.

De nieuwste ballonnen
De GreetZZ-ballonnen zijn vervaardigd door Cameron Balloons uit Bristol, UK. Zij zijn de grootste ballonfabrikant ter wereld. De extra ruime manden zijn voorzien van de modernste snufjes zoals verende vloeren en gevoerde wanden. De landing is daardoor extra zacht. De ballonnen zelf zijn ook state of the art, zo zijn ze allemaal voorzien van een smart vent systeem; landen verloopt daardoor veel soepeler en veiliger. Ook zijn al onze ballonnen voorzien van extra krachtige en zuinige branders waardoor je geruisloos over het Hollandse landschap zweeft.

Goedgekeurd materiaal
We varen met het beste materiaal dat wordt gekeurd conform EASA part M. Ook werkt GreetZZ met een volledig Safety Management Systeem en worden de vluchten uitgevoerd conform EASA part OPS. Een veilig gevoel!

Kwaliteitscontrole
De kwaliteit van ons materiaal wordt strikt bewaakt. Al het materiaal wordt gekeurd conform EASA part M en voor aanvang van iedere vlucht aan een grondige inspectie onderworpen. GreetZZ is dan ook de trotse houder van de door IVW toegekende BVI, BVL en Vergunning tot vluchtuitvoering. (DL/OV/NL-135/5)

Grootste vloot
GreetZZ vaart met de grootste ballonvloot van Europa. Per dag kunnen we tot wel 600 gasten vervoeren. We varen met ballonnen in alle soorten en maten van 2 tot maar liefst 32 passagiers. Zo hebben we altijd een passende ballon voor jou. Een privé huwelijksaanzoek op grote hoogte of een bedrijfsuitje met meer dan 300 gasten; het kan allemaal bij GreetZZ!
Wist je trouwens dat GreetZZ onlangs maar liefst 3 ballonnen heeft toegevoegd aan haar vloot en vaart met de grootste ballon van Nederland?

Goed verzekerd

Zorgeloos genieten
Ballonvaren met GreetZZ is zorgeloos, helemaal als je weet dat je goed verzekerd bent. Alle GreetZZ-ballonnen hebben een inzittendenverzekering van Allianz conform EU Regulation 785/2004.

Een prettig gevoel
Zweef als een vogel over prachtige groene velden, droom weg met uitzicht op langgerekte rivieren die kruipen door het Nederlandse landschap. Geniet van de stilte met het avondzonnetje op je gezicht. Laat je droom uitkomen, vaar ook mee!

Compleet
Al onze ballonnen zijn voorzien van een complete passagiersinzittendenverzekering van Allianz. De passagiersverzekering is niet verplicht, maar GreetZZ Ballonvaarten biedt je ook in dit geval het beste. De GreetZZ WA-polis biedt je een betere dekking dan de wettelijk verplichte voorwaarden.
Wist je trouwens dat varen in een heteluchtballon veiliger is dan het rijden in een auto?

Annuleringsverzekering
Als extra service biedt GreetZZ je de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kun je direct bij je boeking aangeven. Deze speciale ballonvaardersverzekering is vergelijkbaar met een reisannuleringsverzekering.

Veiligste van Nederland

Zorgeloos genieten
De warme lucht zorgt dat je met gestage snelheid opstijgt. Je geniet van het weidse uitzicht en ontspant van de stilte om je heen; ballonvaren is een machtige ervaring! Maar ballonvaren moet wel veilig zijn. GreetZZ beseft dat als geen ander en daarom draait bij GreetZZ alles om jouw veiligheid.