Reviews en recensies over ballonvaren in Alphen aan den Rijn

Beoordeling op basis van 10 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Alphen aan den Rijn
Klantbeoordelingen
9.7 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Leimuiden

  "Echt een super gave ervaring"

  Wat een mooie vlucht hadden we. Mede door Rik onze piloot en zijn assistent Rob was het een heerlijke avond. Wij hebben genoten van begin tot eind. Dank je wel heren. Echt TOP.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Voorschoten

  "Hoogstaande ervaring"

  Het was een fijne vlucht. Mede door het goede werk van de piloot Steven. Bedankt!??

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Nieuw Vennep

  "Mooie vaart en top service"

  Hardstikke leuke ervaring, perfect voorbereid door de organisatie en ook een prima piloot Rik. Wij hadden het geluk dat we al direct bij de eerste keer reserveren prima weerscondities hadden dus niks geen gedoe met je agenda steeds weer aanpassen en afstemmen met de anderen van ons groepje. Verrast door de prima touringcar die ons weer netjes bij de opstapplek bracht. Bus stopte even 5 minuten omdat greetz al door had dat er een damestas in hun auto was achtergebleven (dit had de dame zelf nog niet eens door :-) Ik beveel ze van harte aan en zou een volgende keer zeker met weer met Greetz gaan.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Wassenaar

  "Fantastische ervaring"

  Met man, twee zonen en schoondochters genoten van het uitzicht, de gezelligheid met elkaar en natuurlijk de champagnedoop. In één woord geweldig. Dank aan piloot Jasper en de grond crew. We doen dit zeker nog een keer. Marja

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Woubrugge

  "Wat een geweldige belevenis"

  Gezellige ballonvaarder en vriendelijke crew. Wat jammer was is dat wij aangegeven hadden vanuit Alphen aan den Rijn te willen opstijgen. Nu vertrokken we uit Beesd en landen we in Vianen. Maar alle reden om het nog een keer een ballonvaart te gaan maken

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Alphen aan den rijn

  "Unieke belevenis mogelijk gemaakt door Greetzz!"

  In augustus geboekt als verjaardagscadeau voor mijn vrouw. Helaas vlak voor haar verjaardag ging de geplande vlucht niet door, maar op 3 september mochten we dan toch! Eerst even naar Beesd, vooraf lekker gegeten bij Mariënweerdt en daarna opbouwen met de crew. Erg leuk en een fantastische vlucht gehad! Wim vertelde ronduit en ook de rest van de crew is zeer vriendelijk. Je krijgt veel informatie en iedereen is betrokken. De organisatie is perfect, ook wordt je per mail prima op de hoogte gehouden of de vlucht doorgaat of niet. Zeer zeker een aanrader! Greetzz!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Alphen aan den Rijn

  "Helemaal TOP!!"

  Na 2 maand ivm weeromstandigheden, 4x uitgesteld, konden wij gisteren op 8 september 2018 de ballonvaart beleven, het was geweldig, het is rustgevend en we hadden een mooi uitzicht via Beesd richting Rhenen, het rivierengebied Maas en Waal hadden wij een prachtig uitzicht vanuit de ballon. En uiteraard zonsondergang was ook prachtig om te zien, dus een echte aanrader!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Alphen ad Rijn

  "Meer dan geweldig"

  Wij hebben met Greetz gevaren dit jaar en het was meer dan geweldig, wat een belevenis

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Alphen ad Rijn

  "Superr"

  Wij hebben vorig jaar gevaren met Greetz. Was meer dan geweldig. we vaarden met 3 ballomnen. Was super.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit alphen ad rijn

  "Een geweldige ervaring Bedankt greetzz."

  was een hele ervaring heb samen met mijn zus genoten bedankt voor de mooie vaart.