Reviews en recensies over ballonvaren in Waddinxveen

Beoordeling op basis van 3 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Waddinxveen
Klantbeoordelingen
10.0 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Boskoop

  "Adembenemend mooi avontuur"

  Met de onze volwassen kinderen en aanhang stond dit al lang op het lijstje. Een prachtige avond, 28 graden, wind N/O 1 - 2. De crew bestond uit; piloot Steven; de manager op de grond Rob en de geweldige onmisbare, hands-on Joep. Opgestegen in Alphen aan de Rijn. De stilte, het waanzinnige uitzicht. Recht over ons huis, prachtig weer en een 9 voor de veilige landing in Reeuwijk. Van start tot landing een adembenemend avontuur. Als je het kunt niet uitstellen... DOEN!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Boskoop

  "Geweldige ervaring"

  6 augustus om 19.00 moesten ik me melden in houten. Samen met mijn broer zouden we voor de eerste keer de lucht in gaan. We kregen een goeie uitleg voor we begonnen. De ballon werd opgeblazen en een aantal mochten al in de mand gaan liggen. Dit was al een beleving op zich we moesten er erg om lachen. Vervolgens gingen we de lucht in. Wat een beleving. We gingen mooi hoog en je kon heel ver kijken. Ook onze piloot bert wist het 1 en ander te vertellen over wat we zagen. De landing was perfect we landen weer met de mand liggend op de grond. Wat weer hylarisch was en iedereen moest lachen. Het was een top vlucht met een hele mooie landing. Na de vlucht kregen we champange en certificaat. Werd nog even verteld waarom we het certificaat kregen en daarna werden we met een luxe touring bus weer naar het beginpunt gebracht. Bert bedankt voor deze super mooie beleving. En we gaan het in de toekomst zeker nog een keer doen. Bedankt.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit boskoop

  "Fantastisch"

  In April een boeking gedaan om samen met mijn vrouw een vlucht te maken. Na drie afzeggingen omdat de weersomstandigheden niet gunstig genoeg waren, zijn we uiteindelijk op 2 september de lucht in gegaan. We moesten helemaal naar Beesd rijden, maar de ervaring en de fantastische crew heeft de rit heen en weer helemaal goed gemaakt. Het was geweldig.