Reviews en recensies over ballonvaren in Waalwijk

Beoordeling op basis van 7 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Waalwijk
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Waalwijk

  "Nederland van boven"

  Een geweldige ervaring! Met piloot Rick en zijn team een mooie vlucht gemaakt, en een landing waar veel piloten van Ryan Air nog van kunnen leren. Het was geweldig, een aanrader! Greetzz en crew bedankt!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Velserbroek

  "fantastische ervaring"

  Een prachtige tocht van Sprang capelle naar de buurt van oisterwijk. Professionele piloot Rik die ons veilig van vertrek naar landing manouvreerde. Zelfs de terugtocht naar de startlocatie in een partybus was gezellig.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Sprang-Capelle

  "Super gaaf"

  Eerste vaart, best spannend, wist niet goed wat ik kon verwachten. Na de uitleg van piloot Hylke was ik gerustgesteld. Het was adembenemend, mooie vergezichten en voor mij persoonlijk iets van loslaten.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit De moer

  "We hebben weer een prachtige herinnering gemaakt."

  Op zondag 2 aug. Hebben we met ons gezin een prachtige ballonvaart gemaakt. Samen met onze stoere piloot stien. op de vraag waar gaan we naar toe zei ze naar netelbeers of zo. daar hadden wij dus nog nooit van gehoord. Maar het maakte ons niet uit. Na een prachtig uitzicht over de beekse bergen en met prachtige zonsondergang zijn we geland in een prachtige wei. Waar precies wisten we nog niet. Omg. Vessem of zo maar wij hebben gewoon er een nieuwe plaats bij gemaakt jawel we zijn de barons en baronessen van netelbeers geworden. Dank aan iedereen die deze avond onvergetelijk hebben gemaakt. Het was weer bijzonder. Groetjes familie van Laarhoven

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Waalwijk

  "Geweldig."

  Zondag 6 mei 2018 gingen wij om 20:00 uur de lucht in met piloot Steven. We hadden een gezelschap van 14 personen. Iedereen was gezellig en rustig. En fijne groep hadden wij. We vlogen richting Breda. Steven legt uit waar we waren en beantwoorde de vragen die gesteld werden. Het was een geweldige ervaring. En echte aanrader. Een fijn bedrijf en goede communicatie.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Drunen

  "Heel leuke tocht met een prima piloot en crew."

  Op 29 juli 's-avonds vanuit Tilburg naar Westelbeers/ Baarschot gevaren. Mooi weer met prachtig uitzicht over Brabant met o.a. Willem2 stadion, Beekse Bergen, Hilvarenbeek, landgoed Gorp en Rovert en Brabants agrarisch buitengebied. De tocht was van het begin (gereed maken ballon) tot eind (de champagne) een mooie belevenis.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Waalwijk

  " Het is een geweldige ervaring"

  We hebben gisteravond een fantastische tocht gehad van Sprang capelle naar Gilze. Piloot Peter vloog op een gegeven moment boven de wolken en dan krijg je dit soort geweldige uitzichten! Heel erg bedankt GreetZZ, piloot Peter, Hannie en Frans voor de onvergetelijke ervaring en de geweldige begeleiding en verzorging. Toppie!