Waalwijk Bel 0416 788 102
 1. Terug
 2. Home
 3. Ballonvaren in Waalwijk
 4. Reviews en recensies

Reviews en recensies over ballonvaren in Waalwijk

Beoordeling op basis van 3 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Waalwijk
Klantbeoordelingen
9.1 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  uit Waalwijk

  "Geweldig."

  Zondag 6 mei 2018 gingen wij om 20:00 uur de lucht in met piloot Steven. We hadden een gezelschap van 14 personen. Iedereen was gezellig en rustig. En fijne groep hadden wij. We vlogen richting Breda. Steven legt uit waar we waren en beantwoorde de vragen die gesteld werden. Het was een geweldige ervaring. En echte aanrader. Een fijn bedrijf en goede communicatie.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Drunen

  "Heel leuke tocht met een prima piloot en crew."

  Op 29 juli 's-avonds vanuit Tilburg naar Westelbeers/ Baarschot gevaren. Mooi weer met prachtig uitzicht over Brabant met o.a. Willem2 stadion, Beekse Bergen, Hilvarenbeek, landgoed Gorp en Rovert en Brabants agrarisch buitengebied. De tocht was van het begin (gereed maken ballon) tot eind (de champagne) een mooie belevenis.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Waalwijk

  " Het is een geweldige ervaring"

  We hebben gisteravond een fantastische tocht gehad van Sprang capelle naar Gilze. Piloot Peter vloog op een gegeven moment boven de wolken en dan krijg je dit soort geweldige uitzichten! Heel erg bedankt GreetZZ, piloot Peter, Hannie en Frans voor de onvergetelijke ervaring en de geweldige begeleiding en verzorging. Toppie!