Reviews en recensies over ballonvaren in Venlo

Beoordeling op basis van 4 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Venlo
Klantbeoordelingen
9.3 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Neer

  "Fantastische ervaring!"

  Mooie rustige tocht, voor de eerste keer met GreetZZ en het was super. Vertrokken vanuit Horst-America en geland in Beringe. De vlucht met piloot Hylke en z'n team was een fijne ervaring. Complimenten aan het gehele team rondom de vlucht met de grootste ballon van GreetZZ.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Venlo

  "Een ervaring om nooit te vergeten!"

  Bij aankomst was ik een beetje misselijk door omstandigheden, maar door de rust van de crewmembers en hun goede zorgen was dit gelukkig net voor het opstijgen verdwenen. Door dit alles was ik ook nog mijn telefoon in een tas aan de fiets vergeten en kwam ik daar pas achter toen we al in de mand stonden. Desalniettemin sprintte 1 van de crewmembers toch nog op en neer naar mijn fiets zodat ik echt in alle rust kon genieten van de vaart en mooie foto's kon maken van het spectaculaire uitzicht. Crewmembers waren allebei super!! en bleven ondanks al mijn "troubles" een glimlach op hun gezicht houden. Nogmaals bedankt hiervoor! Piloot Coen was ook reuze vriendelijk. Zeer ervaren, duidelijk en tevens veel weet over het gebied waar we overheen vlogen . straalt Veel plezier uit in zijn werk met op z'n tijd een dosis humor erbij. Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een bonus nadat we we op het grasveld van een Boer waren geland die dit niet wilde, dus stegen we opnieuw op en hadden we het geluk om de ondergaande zon boven de Eindhovense skyline ook nog eens te bewonderen. 2 keer een perfecte landing. Echt genoten van de hele beleving en mijn zoon ook. Incl piloot waren we met 7 personen. Dit was prima te doen (en gelukkig ook verassend leuke medepassagiers!) Nadat we de ballon met z'n allen netjes hadden ingeruimd nog een lekker glaasje bubbels met een leuk verhaal verteld door de piloot. daarna werden we weer netjes afgezet bij het startpunt. Wij raden Greetzz absoluut aan. Allebei zullen we deze ervaring nooit vergeten!!!! Helemaal Geweldig !!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Velden

  "Eindelijk een lang gekoesterde droom in vervulling"

  Op een mooie Pinksterdag,....4.6.2017 Wat een belevenis, wat een ervaring, helemaal top! Mooi weer, fantastische route, precies richting ons huis. Goede crew, alles perfect georganiseerd. Wat wil je nog meer!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit venlo

  "Mooie en indrukwekkende ballonvaart"

  Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie en indrukwekkende ballonvaart gisteren van Blerick naar Bracht. Ik was diep onder de indruk. Het was allang een wens van mij om dit te doen,en die werd nu werkelijkheid mede door jullie goedverzorgde vlucht en prima service.