Verzekering

Vanzelfsprekend goed verzekerd

Bij GreetZZ ben je goed verzekerd. Alle GreetZZ-ballonnen zijn voorzien van een complete Wettelijk Aansprakelijkheids verzekering conform EU Regulation 785/2004. Een prettig gevoel.

De verzekering dekt de wettelijke aansprakelijkheid tegenover derden en passagiers. De GreetZZ WA-polis biedt je een betere dekking dan de wettelijk verplichte voorwaarden; GreetZZ Ballonvaarten biedt je ook in dit geval het beste.

Wist je trouwens dat varen in een heteluchtballon veiliger is dan het rijden in een auto?

Annuleringsverzekering afsluiten?

Als extra service biedt GreetZZ je de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kun je direct bij je boeking aangeven. Deze speciale ballonvaardersverzekering is vergelijkbaar met een reisannuleringsverzekering.

Met de annuleringsverzekering kun je je geld terugkrijgen als je door onvoorziene omstandigheden niet in staat bent om aan de geboekte ballonvaart deel te nemen.

Nog geen annuleringsverzekering?

Bij het maken van een nieuwe afspraak bieden we je de mogelijk om alsnog een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze speciale ballonvaardersverzekering is vergelijkbaar met een reisannuleringsverzekering.

Met de annuleringsverzekering kun je je geld terugkrijgen als je door onvoorziene omstandigheden niet in staat bent om aan de geboekte ballonvaart deel te nemen.

Wat kost een annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering kost €19,- per persoon.

Wat dekt de annuleringsverzekering?

Verzekerd is annulering als gevolg van:

  • ongeval, ziekte of overlijden
  • zwangerschap of complicaties bij de zwangerschap
  • ernstige schade aan bijvoorbeeld je huis waardoor je thuis moet blijven