Tickets

Onbeperkt Tickets

Met Onbeperkte Tickets heb je de keuze uit alle vluchten.

Doordeweek Tickets

Met Doordeweekse Tickets heb je de keuze uit alle beschikbare vluchten van maandag t/m donderdag.
Je hebt ook de keuze uit de vluchten op vrijdag, zaterdag en zondag. Kies je voor een van deze vluchten dan worden je tickets geüpgraded naar Onbeperkte Tickets. Je betaalt in dat geval het verschil in prijs bij.

Ochtend Tickets

Met Ochtend Tickets heb je kosteloos de keuze uit alle beschikbare ochtendvluchten.
Je hebt ook de keuze uit alle avondvluchten. Kies je voor een avondvlucht dan worden je tickets geüpgraded naar Doordeweek Tickets of Onbeperkte Tickets. Je betaalt in dat geval het verschil in prijs bij.

Uit welke locaties kan ik kiezen?

Maak je keuze uit een ongeëvenaard aanbod aan locaties door heel Nederland. Je voorkeurslocatie kun je direct bij boeking opgeven. Natuurlijk kun je deze ook later bepalen. Heb je al tickets? Maak dan een afspraak in Mijn GreetZZ Account. Maak je keuze uit meer dan 100 geselecteerde locaties.

Geldigheid ballonvaart tickets

Tickets zijn 3 jaar geldig. Zo kun je varen wanneer het jou uitkomt. De verloopdatum staat vermeld op het ticket.

Overdraagbaar

GreetZZ tickets zijn kosteloos over te dragen. Stuur een mail naar info@greetzz.com met daarin de ticketnummers en de gegevens van de begunstigde:

  • voor- en achternaam
  • adres
  • e-mailadres
  • telefoonnummer

De begunstigde ontvangt per mail een activatielink voor een eigen GreetZZ account en krijgt de tickets in eigen beheer.

Heeft de begunstigde al een Mijn GreetZZ Account op het opgegeven e-mailadres? Dan worden de tickets direct overgedragen.

Vrij op naam

GreetZZ tickets zijn niet persoonsgebonden. De tenaamstelling van het ticket kun je kosteloos aanpassen in Mijn GreetZZ Account.

Verlengen

Wil je bijvoorbeeld vanwege zwangerschap of verblijf in het buitenland de tickets verlengen? Neem dan contact op met de GreetZZ Klantenservice. We helpen je graag verder.

Niet inwisselbaar voor geld

Je kunt de ballonvaarttickets niet inwisselen voor geld.

Refund op tickets

Geld terug op tickets is niet mogelijk.

Datum naar keuze

Ballonvaren kan bij GreetZZ gedurende het hele ballonvaart seizoen van 1 april tot 1 november. Vanzelfsprekend varen we ook op zon- en feestdagen.
Vroege vogel? Op zaterdag en zondag kun je de magie van een ochtendvaart zelf ervaren. Een afspraak maak je simpel en snel via Mijn GreetZZ Account.

Tickets cadeau geven

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, bruiloft, jubileum of andere gelegenheid? Geef een onvergetelijke ballonvaart cadeau! Alle GreetZZ-tickets zijn vrij overdraagbaar; de ontvanger kan zelf een keuze maken uit alle beschikbare vluchten.
Weet je dat je onze cadeaukaart kan personaliseren? Het ideale cadeau!

Inclusief vervoer terug naar de startlocatie

Ballonvaren bij GreetZZ is goed geregeld. Na de landing brengen we je gratis weer terug naar de startlocatie. Vaar je mee in de ochtend dan is deze service optioneel.