Privé Ballonvaren

Kunnen we met een groep een privévaart maken?

We hebben altijd een passende luchtballon voor jouw groep. Een privé huwelijksaanzoek op grote hoogte of een bedrijfsuitje met meer dan 300 gasten; het kan allemaal bij GreetZZ.

Kan de luchtballon starten vanuit mijn eigen locatie?

Jazeker ook vanuit jouw achtertuin! Neem voor meer informatie over de geschiktheid van je eigen opstijglocatie contact op met de GreetZZ Klantenservice. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Waaruit bestaat de Vip Package

Maak speciaal nog specialer.
Boek een Privé Vaart inclusief VIP package en geniet voor aanvang van de vaart van een luchtige GreetZZ cocktail, Sushi BoXX en gekoelde drankjes uit de cool bar. Zweef geruisloos over het landschap en proost op de zonsondergang.
Als je weer met twee benen op de grond staat, ontvang je een In flight foto op canvas als blijvende herinnering.

VIP package, exclusief genieten.

  • Cocktail bij ontvangst
  • Sushi BoXX
  • Glaasje bubbels aan boord
  • GreetZZ flight cap
  • In flight foto op canvas

Kan ik de Vip package ook los bijbestellen?

De GreetZZ Vip Package is exclusief beschikbaar op Privé Vaarten.

Is mijn locatie geschikt?

Om de reusachtige ballon veilig op te laten stijgen is een grasveld ter grootte van ongeveer 1 voetbalveld nodig. Uiteraard vrij van obstakels zoals bomen en lichtmasten. Het veld moet goed toegankelijk zijn voor auto’s en aanhangers en in de nabijheid mogen geen windmolens, hoge obstakels en hoogspanningsmasten staan. Neem voor meer informatie over de geschiktheid van je eigen opstijglocatie contact op met de GreetZZ Klantenservice. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Hebben jullie een opstijglocatie bij mij in de buurt?

Maak je keuze uit meer dan 100 geselecteerde startlocaties, verspreid over heel Nederland en altijd bij jou in de buurt.
Vertel waar je wil varen en we geven je alle mogelijkheden bij jou in de buurt. Je voorkeurslocatie kun je direct bij boeking opgeven. Natuurlijk kun je deze ook later bepalen.

Kan ik over mijn eigen woonplaats ballonvaren?

Ook dat kan bij GreetZZ Ballonvaarten. Wij hebben als enige in Nederland opstijgvergunningen voor (bijna) alle gemeenten. Zo kun je met GreetZZ vanaf meer dan 5000 plaatsen opstijgen zonder extra kosten.
Ballonvaren vanaf een zelfgekozen locatie is mogelijk bij privévaarten.
Je voorkeurslocatie kun je direct bij boeking opgeven of later aan ons doorgeven. Een garantie dat we over je huis heen varen kunnen we je echter niet geven. Simpelweg omdat een ballon afhankelijk van de wind is en dus niet te sturen is.

Hoeveel ruimte is er nodig?

De benodigde ruimte op het weiland, park of evenemententerrein hangt af van het aantal deelnemers. Uiteraard kun je ook gebruik maken van een van de geselecteerde GreetZZ-locaties.
Neem voor meer informatie contact op met de GreetZZ Klantenservice. We bespreken graag de mogelijkheden met je.