Reviews en recensies over ballonvaren in Utrecht

Beoordeling op basis van 10 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Utrecht
Klantbeoordelingen
9.2 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Utrecht

  "Fantastische Ervaring"

  Mijn oma had als droom om een ballonvaart te maken. Wij hebben haar verrast met een ballonvaart via Greetzz. Naast dat mijn oma het fantastisch hebben mijn moeder, vriendin en ikzelf ook enorm genoten. Piloot Tryntsje en haar collega’s waren erg vriendelijk en professioneel. Een absolute aanrader om een onvergetelijk moment te beleven. Bedankt nogmaals namens ons allen!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Maarssen

  "Heel erg leuk!"

  Met Hylke vanavond mogen vliegen en het was heel leuk! Prachtig weer en lekker warm (vooral op onze hoofden 😝). Aanrader!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Culemborg

  "Prachtige ervaring"

  Leuk uitzicht over de Linge! Alles was prima geregeld door team hylke

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hellevoetsluis

  "In hogere sferen met mijn kersverse echtgenoot samen met piloot Wim"

  We zijn net getrouwd. Als cadeau kreeg ik van mijn kersverse echtgenoot deze ballonvaart van Greetzz. Ik ga het nooit meer vergeten. Piloot Wim was erg deskundig en rustig. Het uitzicht was prachtig. En die stilte daar hoog in de lucht. Alles beneden zo klein. De landing vond ik erg spannend. Maar door de instructies en door de vaardigheden van de piloot ging het prima. Alles was tot in de puntjes geregeld. De champagne, het vaartcertificaat en het vervoer terug. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke dag.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Nieuw Vennep

  "Wat een belevenis!"

  Zeer positief ervaren! Wat een organisatie, en zeker in tijden van Covid-19. Per mail en sms goede voorlichting. Duidelijk en correct beleid/ richtlijnen! Vooraf informatie op papier, gezondheidsverklaring, desinfectie, 1,5 m afstand werd gewaarborgd tijdens de instructies door informatie mondeling te verdelen over kleinere aantal personen. Bij de activiteiten in voorbereiding, tijdens vlucht en afsluiting allen verplicht mondkapjes op. Zelfs in kleine groepen en de buitenlucht! Strenge maar zeker overdachte en terechte protocollen. Goed georganiseerd van begin tot einde, een prachtige vaart, leuke uitleg en toelichting over de locatie, de werkwijze en prettige/ zeer verantwoorde- / deskundige medewerkers! Onze piloot Hylke straalde rust, kennis en humor uit! Ruimte om vragen te stellen! Genoten van deze ervaring! Super! Dank jullie wel!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Benschop

  "Fantastische ervaring!"

  Gister zijn een vriendin en ik mee gevaren met piloot Wim. We hebben een mooie, gezellige vaart gehad met 18 anderen. Van begin af aan werd alles uitgelegd en verteld. Vanaf het uitpakken van de ballon tot het weer inpakken na de vaart werden we betrokken bij alles wat moest gebeuren. Heel leuk om het hele proces van een ballonvaart zo mee te maken. De vaart was mooi, tijdens de vaart werd er veel verteld. De landing, waar ik een beetje tegenop zag was uiteindelijk heel leuk, heb echt gelachen! Alles was goed verzorgd, we werden netjes teruggebracht naar de opstap locatie. We willen zeker nog eens meevaren met Greetzz...

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Utrecht

  "Geweldig"

  jaar geleden ook de lucht in geweest was geweldig .

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Utrecht

  "Leeukste cadeau"

  Dit is mijn leukste cadeau. Had niet gedacht dat het zo rustig zou gaan. Ook zo stil boven. Je hoort alleen het lawaai van de branders zo af en toe.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Utrecht

  "die rust!"

  Schitterend weer , die rust , inde verte het geluid van een blaffende hond,en een buitengewoon boeiende en goed uitgevoeerde

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Utrecht

  "Genieten"

  Wat hebben we genoten in die mooie ballon.