Reviews en recensies over ballonvaren in Uden

Beoordeling op basis van 8 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Uden
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Fantastisch!"

  De ballonvaart met Kaylee en Richard was in een woord fantastisch. Kaylee vertelt vol enthousiasme over het ballonvaren en samen maken ze er echt een feestje van. Kundig en met de nodige humor een hele gezellige en mooie avond gehad. Echt een aanrader!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Kaylee en Richard jullie waren geweldig"

  Wat een schitterende ervaring. We hebben zo genoten van deze geweldige ballonvaart met een superfijne piloot.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Uden

  "Perfect!"

  Een ballonvaart van Oss naar Maasbommel gemaakt. Werkelijk een onvergetelijke ervaring! Piloot Rik en zijn crew, harstikke bedankt voor de belevenis en zijde zachte landing 😊

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Uden

  "Toppie"

  B elevenis A aanrader L uchtballon L anding O nvergetelijk N agenieten V akmanschap A vontuur A aanrader R ichting Erp T op ervaring

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Uden

  "Alle verwachtingen overtroffen"

  Wij hebben vrijdag jl. een fantastische vaart gemaakt vanuit Oss. Greetzz is een een zeer professionele organisatie waarbij alles van bevestiging tot terugkomst op de vertrekplaats meer dan voortreffelijk geregeld is en niets aan het toeval wordt overgelaten. De dure zonnebril die ik op de terugweg vergeten was in de bus werd daags erna ook nog een keurig thuisbezorgd. Chapeau!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Odiliapeel

  "Helemaal geweldig"

  Na 1 keer uit stellen konden we op, 22 augustus met de luchtballon mee. Het was super!! We waren langs ons huis op gestegen zodat we met de luchtballon erover heen gingen, het was een mooie vlucht. We waren met 8 personen en iedereen vond het een mooie ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit uden

  "Bedankt voor de mooie vlucht!"

  Vanavond is er een luchtballon bij ons geland. Alle lof voor de ballonvaarder! Hij heeft een mooi stuk grond uitgekozen waar het gras onlangs gemaaid was, naast een stuk waar we net het gras bij elkaar geharkt hadden. De pinken van de buren bleven mooi rustig. Als dank kregen we een presentje wat ons goed zal smaken!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Uden

  "Complimenten"

  Geachte L.S., Gisteren hebben een aantal medewerkers van mijn bedrijf, mijn vrouw en mijn moeder de ballonvaart vanuit Uden meegemaakt. Allen waren zeer enthousiast. Ik wil graag de complimenten overbrengen over de organisatie hiervan. Met name het online bestellen, de opvolging en berichtgeving voorafgaand is zeer professioneel. Ik zal uw organisatie graag aanbevelen aan anderen!