Weert Bel 0495 788 100 Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur
 1. Terug
 2. Home
 3. Ballonvaren in Nederweert
 4. Reviews en recensies

Reviews en recensies over ballonvaren in Nederweert

Beoordeling op basis van 3 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Nederweert
Klantbeoordelingen
9.2 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  uit Ittervoort

  "Hele mooie ervaring"

  Op dinsdag 29 augustus 2017 was het dan zover. We gingen de lucht in met piloot Stijn en zijn PH-GRZ Cameron A-300. Na de start in Nederweert stegen we snel op, het weer was prachtig. We voeren over Nederweert, Ospel (de Peel) richting Meijel. Prachtig gezicht om alles eens van boven te bekijken. Helaas was het bijna windstil waardoor we binnen een "klein" gebied bleven hangen Hierdoor was het wel een relaxte en rustgevende vaart. Bij de landing die snel door Stijn werd ingezet tikten we nog een boomtopje aan, spannend! Daarna was de landing zacht en gecontroleerd. De mand maakte maar een hupje. Yes, we stonden weer met beide voeten op de grond. TOP! Crew, bedankt voor deze leuke en behouden vaart. Alles was perfect geregeld. We zijn weer een ervaring rijker.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Weert

  "In 1 woord geweldig"

  Goedemorgen, gisteravond, heeft mijn man zijn ballonvlucht gehad, het was in 1 woord geweldig. Graag willen wij piloot Hans en zijn mannen nogmaals bedanken, voor deze geweldige ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  uit nederweert

  "adembenemend"

  Gisteren, vrijdag hebben wij van n adembenemende vaart mogen genieten met als strartplaats nederweert. Bart heeft veel uitleg gegeven en ons voorzien van een perfecte landing.