Maastricht Bel 043 201 0610
 1. Terug
 2. Home
 3. Ballonvaren in Maastricht
 4. Reviews en recensies

Reviews en recensies over ballonvaren in Maastricht

Beoordeling op basis van 10 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Maastricht
Klantbeoordelingen
9.4 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  uit Born

  "adembenemend indrukwekkend"

  De mooiste zonsondergang die ik ook mocht aanschouwen. Met een zeer kundige pilote Caroline konden we optimaal ontspannen genieten van deze unieke ervaring. Absoluut een aanrader die je ooit in je leven eens moet beleven.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Maastricht

  "Helemaal geweldig"

  Mijn vriendin en ik hebben afgelopen zondag 20-08-2017 een ballonvaart gehad vanuit Landgraaf naar Alsdorf (D). Mijn vriendin vond het een beetje eng in het begin maar naderhand zei ze wow ,supermooi uitzicht en noem maar op. Verder zei ze dat het zeker voor herhaling vatbaar is. Ik heb haar de ballonvaart cadeau gegeven toen ze 30 werd, voor mij was het mijn 2e ballonvaart en ik vond het ook een geweldige ervaring. Wij hadden ook een heel vriendelijke piloot die als je iets vroeg het ook goed uitlegde. Martijn Beckers

 •   Ik raad dit product aan
  uit Maastricht

  "Schitterend !!! In een woord , een geweldige ervaring !"

  Na 5x uitstelling (wegens het weer) dan toch eindelijk mijn vaart en dus richting mijn woonplaats.Doch onze piloot ( Hans ) zei dat de wind zich gedraaid had en dus gingen we net de andere kant op, wat niet wil zeggen dat ik niet genoten heb ! Dit is een enorme ervaring en ik wil het iedereen aanraden.( als je geen hoogtevrees hebt ) Wat is " oos limburg toch sjoen vaan oet de loch ". Is voor herhaling vatbaar !

 •   Ik raad dit product aan
  uit Maastricht

  "TOP!"

  Gisteravond mijn eerste ballonvaart ever. Van begin tot aan het einde genoten! Super georganiseerd door het team van Greetzz! Dank jullie! TOP! Deze foto genomen op 2000 meter hoogte. De piloot Peter was zelf zo onder de indruk van die wolkenpartij dat ook hij een foto er van moest maken. Voor mij een inspiratiebron van kleuren en compositie voor m'n volgende schilderij; een levensgroot tweeluik! www.dyonscheijen.nl

 •   Ik raad dit product aan
  uit maastricht

  "Onvergetelijke ervaring"

  Hoewel het eigenlijk een cadeau voor mij was en ik het niet aandurfde om in het mandje te klimmen hebben mijn echtgenoot en zijn nichtje een onvergetelijke ervaring gehad tijdens de vaart gisteren. Dank daarvoor, en dank dat ze weer veilig geland zijn. In het bijzonder dank aan de piloot Steven!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Maastricht

  "Verslavend"

  Als je eenmaal hebt gedaan wil je nog een keer

 •   Ik raad dit product aan
  uit Maastricht

  "Het plaatje klopt helemaal"

  Graag wil ik Greetzz bedanken voor een super ballonvaart. Complimenten voor Bart de piloot. Fijne vent die echt een passie voor het vak heeft, leuk om te zien hoe hij zijn ziel en zaligheid in de vaart heeft gestopt. Super landing en een ervaring om nooit te vergeten. Verder wil graag even melden dat het totaal plaatje van jullie bedrijf helemaal klopt. De berichtgeving en de extra sms dienst ivm. de file waardoor er wat vertraging was, helemaal super.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Maastricht

  "Echt wel gaaf"

  Geachte, Luchtvaarders het was ons een waar genoegen om de ballonvaart met jullie te mogen ervaren. Het was echt geweldig de vrijheid en de rust tussen hemel en aarde. Bedankt voor jullie goede zorgen.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Maastricht

  "Van begin tot aan het einde genoten!"

  Gisteravond mijn eerste ballonvaart ever. Van begin tot aan het einde genoten! Super georganiseerd door het team van Greetzz! Dank jullie! TOP!

 •   Ik raad dit product aan
  uit maastricht

  "Wat een uitzicht wouw!!!!!!!!!!!"

  Het was geweldig gisteren in Limburg.....