Reviews en recensies over ballonvaren in Helmond

Beoordeling op basis van 7 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Helmond
Klantbeoordelingen
9.7 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Helmond

  "A very beautiful flight."

  "if mankind were supposed to fly, we all would have wings". Were so lucky we have greetzz.com to give us these wings, thank you so much, it was a wonderful experience :)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Helmond

  "Relaxed en ontspannen"

  Rustige mooie ballonvaart gehad met piloot Stien die heel gezellig is maar ook professioneel en bekwaam! vlekkeloos opgestegen en zacht geland. Unieke ervaring. Al met al top.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Helmond

  "Super geweldig"

  Perfecte vaart gehad op 01-08-2020 Complimenten aan rik de piloot met een super landing En natuurlijk de crew Alles was top geregeld Zeker doen het is een mooie ervaring

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit helmond

  "kei gaaf"

  “Of ik met een ballonvaart mee wil”, was de vraag die ik tijdens een van de buurtbijeenkomsten in Helmond Noord kreeg, daar hoefde ik niet lang over na te denken… dat lijkt me kei gaaf,

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit helmond

  "Een onvergetelijke belevenis"

  Vuurdoor met hoogtevrees. Een ballonvaart gewonnen tijdens de wijkmanifestatie, dat was een verassing, ik win nooit iets! Vervolgens de vraag of dat wel kan, want ik heb hoogtevrees... Dus ben ik de afgelopen periode wel eens kletsnat wakker geworden, dromende van een wel heel dun rieten mandje. 19 juni echter was het zover. En wat blijkt: even de kriebels bij het opstijgen, en daarna geen enkel probleem. Eenmaal op zo'n 200 meter durfde ik best met de fotocamera buitenboord te hangen. Wat een geweldige ervaring! De rust en stilte, dan weer het geweld van de brander. Coen is een fijne piloot en het materiaal is allemaal topklasse. En vooral ook : Hellemondse humor aan boord: "Duh polis lih in hut derde laajke links!" , galmt het naar beneden! Met dank aan de organisatie voor de geboden mogelijkheid, ik vond het top!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit helmond

  "Bedankt voor deze tocht"

  Langs deze weg wil ik graag eenieder bedanken die er voor gezorgd hebben dat ik deze ballonvaart heb mee mogen maken. Het was een geweldige vaart met prachtige vergezichten. Gezien mijn leeftijd zal ik dit voor geen tweede keer meer meemaken. Ook de piloot Coen en andere medewerkers van Greetzz wil ik bedanken voor deze tocht. Ook mijn dank voor mijn medepassagiers die me geholpen hebben met het in- en uitstappen van het mandje. Het lijkt allemaal heel simpel, maar ik had er toch wat moeite mee. Kortom het was een geweldige belevenis voor me..

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit helmond

  "Bedankt!"

  Mijn dank gaat uit naar de organisatoren van de ballonvaart, bestuur van projectgroep Helmond Greetzz ballonvaarten en natuurlijk mijn medereizigers.