Reviews en recensies over ballonvaren in Heerlen

Beoordeling op basis van 4 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Heerlen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Heerlen

  "Helemaal het einde !!!!"

  Mooie rustige tocht, voor de eerste keer met GreetZZ en het was super. Vertrokken vanaf industrieterrein Avantis Heerlen en geland in Margraten achter het oorlogskerkhof. De vlucht met piloot Stijn en z'n team was een fijne ervaring. Complimenten aan het gehele team van Greetzz rondom deze onvergevlucht voor mijn 50e verjaardag.GreetZZ.bedankt voor deze geweldige avond.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Voerendaal

  "WOW wat een ervaring!!"

  Een super mooie vaart gehad 25 juli 2023. Met Piloot Rik en zijn bemanning. Maastricht/Geuselt opgestegen en toen met de wind mee richting BelgiĆ« de VoerstreekšŸ™ Wat was het geweldig. Mooi zicht, goed gezelschap. Dus al met al voor herhaling vatbaar. En zingen maar: We zaten met een zucht daar boven in de lucht we zaten zo gezellig in een schuitje...

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Heerlen

  "Van het begin tot het einde genoten."

  ik wil jullie nogmaals bedanken voor een fantastische ballonvaart gisteren. We hebben van het begin tot het einde genoten! Een ervaring die we niet gauw vergeten. Misschien was er bij jullie wat stress, omdat het busje wat laat bij de ballon was, maar dat maakte voor ons niet uit, we mochten er daarom nog een beetje langer van genieten! :-) Geweldig! Het enige dat ik nog met jullie wil delen (en niet om te klagen, maar alleen om jullie te informeren) was de busrit terug, dat was een ramp. We hebben er precies een uur over gedaan! (en dan tel ik de tijd die hij nam om, met ons nog steeds in de bus te keren, niet eens mee) De buschauffeur heeft ons half zuid-Limburg laten zien en dat was helemaal niet nodig. Zoals gezegd, ik meld dit niet om te klagen, maar om jullie te informeren. Nogmaals bedankt voor een fantastische ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Landgraaf

  "Super geregeld"

  Het was super geregeld, heren bedankt.