Reviews en recensies over ballonvaren in Groningen

Beoordeling op basis van 5 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Groningen
Klantbeoordelingen
9.3 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Haren

  "Helemaal geweldig"

  Voor de eerste keer met GreetZZ en het was super. Ook het contact voor de vlucht en de informatie was duIdelijk. Wij stonden gepland voor vertrek uit Groningen maar dat werd Drachten. De vlucht zelf was een hele ervaring en erg mooi. Piloot Hylke had het prima onder controle en gaf tijdens de vlucht ook wat extra info. Complimenten aan het gehele team rondom de vlucht met de grootste ballon van GreetZZ.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Sappemeer

  "Fantastisch"

  Voor het eerst een ballonvaart gemaskt. Wat een fantastische ervaring. Heb er van genoten. Heb ook genoten van piloot Bert wat een topper. Na afloop champagne. In een woord fantastisch.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Groningen

  "Ontzettend mooie ervaring"

  In een woord Prachtig. Van Leek naar Groningen, wat is Groningen mooi en zo groen van bovenaf. De piloot Bert, vriendelijk en kundig liet ons een mooi stukje van Nederland zien en het was zo helder dat je de Waddenzee kon spotten. Alles van begin tot aan het eind was het goed geregeld, ook dank aan alle vrijwilligers.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit groningen

  "Goed geregeld"

  goed geregeld… twee keer mee geweest wat een heerlijk gevoel ...en zo stil…

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Groningen

  "Erg leuk en spannend"

  We hebben gisteren ervaren hoe leuk ballonvaren is. Hoe prachtig Nederland is van bovenaf gezien. Complimenten voor onze piloot Hylke en teamleider Theo. Hylke was heel bedreven, gezellig en zoals hij het noemde we hadden een "sportieve landing".!! Erg leuk en vooral spannend. Kortom we hadden een geweldige avond en echt een aanrader voor een ieder die iets nieuws wil ervaren. Dit wilde we jullie even laten weten