Reviews en recensies over ballonvaren in Eindhoven

Beoordeling op basis van 11 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Eindhoven
Klantbeoordelingen
9.9 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Veghel

  "Fantastische ervaring met leuke Piloot Kaylee"

  Op 28 september had ik de ballonvaart. We stegen op in Eindhoven en waren met 7 personen en de piloot Kaylee. Het was in een woord Fantastisch!! We zagen een mooi beeld van Eindhoven en vaarden via Son naar Mariahout en landen uiteindelijk in Zijtaart. Deze vaart stond hoog op mijn bucketlist en die kan ik nu afvinken. Een fijne ervaring rijker.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Eindhoven

  "Prachtig!"

  Een heerlijke avond gehad met het Greetzz team. Duidelijke communicatie vooraf, enthousiaste ontvangst. Leuk om mee te mogen helpen maar geen druk om te móeten. Onze piloot Tryntsje vertelde over wat we zagen, wat er gebeurde. Leuk om ook de communicatie met de toren van Eindhoven airport te horen. Bijzonder om de stilte te ervaren boven een drukke stad. We hebben echt genoten. Tryntsje en je collega's, ontzettend bedankt voor een onvergetelijke avond!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Best

  "Fantastische ervaring"

  Alle lof voor team Rick... Bedankt voor de geweldige vaart! 1,4 kilometer hoogte... Boven de wolken en de schaduw van de ballon terug zien in de wolken!!! In één woord GEWELDIG!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Eindhoven

  "Geweldige vlucht"

  In de zomer 2022 kocht ik 2 tickets. Helaas werkte de wind niet mee en is het 4x afgeblazen wegens ongunstige omstandigheden, maar 19.07.2023 was het zover. Piloot Rik en vrijwilliger Mark hebben er een onvergetelijke vlucht van gemaakt. Alles werd heel goed uitgelegd en er waren in onze groep 3 ouderen waar Rik goed op inspeelde door ze eerder plaats te laten nemen in de mand, door extra uitleg te geven, langzamer te praten. Tijdens de vlucht konden we van alles aan hem vragen en hij had overal een antwoord op. Ik heb echt geweldig genoten en raad daarom Greetzz aan en in het bijzonder piloot Rik en vrijwilliger Mark. Zij hebben het beiden echt onvergetelijk gemaakt.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Son

  "Geweldige ervaring"

  Na 4 keer uitstel vanwege te slecht weer hebben we na lang wachten een geweldige lange ballon vaart gemaakt van wel 1 h en 20 minuten. Dit alles onder leiding van de ervaren piloot Rik. Samen met zijn Crew heeft hij ons een heerlijke tijd in de lucht gegeven en zijn we 42 km verderop in een weiland veilig geland.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Bladel

  "Top geregeld"

  Gisteren een onwijs bijzondere ballonvaart gehad! Rik was onze piloot, een gezellige man en iemand die naar mijn mening als een ervaren persoon overkomt! Hij legde alles goed uit voor de vaart en dat gaf ons een veilig gevoel! Daarnaast wist hij alles leuk te vertellen! Rik, Kayleigh en de andere mannelijke collega waar ik de naam even van kwijt ben… hartelijk dank voor deze geweldige avond! Wij hebben erg genoten en wij zouden zéker nog een keer mee willen met Greetzz ballonvaarten!! Maud van Overdijk

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oirschot

  "Een hele fijne en leuke ervaring!"

  Mooi bedrijf, keurig verzorgd en gefaciliteerd door prettige werknemers. Piloot Rik is duidelijk en een vakman die weet waar hij het over heeft. Geeft antwoord op al je vragen zonder, maar laat ook ruimte voor stilte. De rest van het team is ook erg vriendelijk en gastvrij. Dat wordt gewaardeerd.. Bedankt voor een bijzondere ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Eindhoven

  "Top ervaring!!"

  Gisteren een geweldige ballonvaart beleefd. Alles was top geregeld en onze piloot Jasper legde alles duidelijk uit, was heel vriendelijk en dat gaf meteen een gevoel van vertrouwen. Toevallig was de vlucht zelfs over ons huis, dus dat was helemaal leuk! Naderhand met elkaar alles weer ingepakt en een gezellig glaasje bubbels gedronken, top! Echt een aanrader! Hartstikke bedankt!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Katwijk

  "Fantastisch!"

  Wat een mooie unieke ervaring is het ballonvaren.. We hadden gelukkig ook prachtig weer een leuke groep en een gezellige en goede piloot. Dat alles bij elkaar maakte het een gave nieuwe belevenis die ik niet snel zal vergeten.. Dat veiligheid bij jullie voorop staan hebben wij ook gemerkt en als prettig ervaren, als je dit voor het eerst doet is het natuurlijk super spannend! Wij komen zeker nog een keer meevaren! Bedankt voor deze mooie vaart :)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Someren

  "Helemaal super!"

  Super leuk! Samen met mijn man cadeau gekregen van de kinderen. We hadden een leuk gezelschap en vertrokken vanuit Deurne. Nooit gedacht dat we in ons eigen dorp zouden landen, dat was heel speciaal! Speciale dank aan onze piloot Ton!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Eindhoven

  "Onvergetelijk"

  Ik heb supergenoten van mijn ballonvaart eergisteren! Dank aan de crew en aan de zeer ervaren piloot Ton met zijn enorm leuke humor! Namens de 'Barones van Eindhoven tot Sterksel'