Eindhoven Bel 040 401 2002
 1. Terug
 2. Home
 3. Ballonvaren in Eindhoven
 4. Reviews en recensies

Reviews en recensies over ballonvaren in Eindhoven

Beoordeling op basis van 4 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Eindhoven
Klantbeoordelingen
9.7 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  uit Veldhoven

  "Perfecte ballon en perfecte piloot met heel mooi weer"

  Op dinsdag 17 april stegen we op bij de Karpendonkse plassen in Eindhoven. Maar klein gezelschap van 4 passagiers en piloot Coen. Het opstijgen was ietwat enerverend omdat de ballon al weg wilde maar nog vast zat zodat mand bij instijgen wat scheef kwam en zo. Verder was de vlucht heel rustig en de landing was - ondanks dat de 4 passagiers gezien het opstijgen ook wel weer iets ruigers verwachten - zeer smooth. Alleen de boer van het weiland in Gemert wilde raar genoeg niet dat we daar de ballon zouden strijken vanwege de weidevogels ???? Coen liet de ballon weer stijgen en hopte over een bosje naar een ander weiland, waarvan de boer het allemaal wel ok vond. Na het strijken van de ballon en het klinken met de champagne gingen we weer naar huis met een geweldig mooie ervaring rijker.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Katwijk

  "Fantastisch!"

  Wat een mooie unieke ervaring is het ballonvaren.. We hadden gelukkig ook prachtig weer een leuke groep en een gezellige en goede piloot. Dat alles bij elkaar maakte het een gave nieuwe belevenis die ik niet snel zal vergeten.. Dat veiligheid bij jullie voorop staan hebben wij ook gemerkt en als prettig ervaren, als je dit voor het eerst doet is het natuurlijk super spannend! Wij komen zeker nog een keer meevaren! Bedankt voor deze mooie vaart :)

 •   Ik raad dit product aan
  uit Someren

  "Helemaal super!"

  Super leuk! Samen met mijn man cadeau gekregen van de kinderen. We hadden een leuk gezelschap en vertrokken vanuit Deurne. Nooit gedacht dat we in ons eigen dorp zouden landen, dat was heel speciaal! Speciale dank aan onze piloot Ton!!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Eindhoven

  "Onvergetelijk"

  Ik heb supergenoten van mijn ballonvaart eergisteren! Dank aan de crew en aan de zeer ervaren piloot Ton met zijn enorm leuke humor! Namens de 'Barones van Eindhoven tot Sterksel'