{

Reviews en recensies over ballonvaren in Eindhoven

Beoordeling op basis van 5 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Eindhoven
Klantbeoordelingen
9.8 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oirschot

  "Een hele fijne en leuke ervaring!"

  Mooi bedrijf, keurig verzorgd en gefaciliteerd door prettige werknemers. Piloot Rik is duidelijk en een vakman die weet waar hij het over heeft. Geeft antwoord op al je vragen zonder, maar laat ook ruimte voor stilte. De rest van het team is ook erg vriendelijk en gastvrij. Dat wordt gewaardeerd.. Bedankt voor een bijzondere ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Eindhoven

  "Top ervaring!!"

  Gisteren een geweldige ballonvaart beleefd. Alles was top geregeld en onze piloot Jasper legde alles duidelijk uit, was heel vriendelijk en dat gaf meteen een gevoel van vertrouwen. Toevallig was de vlucht zelfs over ons huis, dus dat was helemaal leuk! Naderhand met elkaar alles weer ingepakt en een gezellig glaasje bubbels gedronken, top! Echt een aanrader! Hartstikke bedankt!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Katwijk

  "Fantastisch!"

  Wat een mooie unieke ervaring is het ballonvaren.. We hadden gelukkig ook prachtig weer een leuke groep en een gezellige en goede piloot. Dat alles bij elkaar maakte het een gave nieuwe belevenis die ik niet snel zal vergeten.. Dat veiligheid bij jullie voorop staan hebben wij ook gemerkt en als prettig ervaren, als je dit voor het eerst doet is het natuurlijk super spannend! Wij komen zeker nog een keer meevaren! Bedankt voor deze mooie vaart :)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Someren

  "Helemaal super!"

  Super leuk! Samen met mijn man cadeau gekregen van de kinderen. We hadden een leuk gezelschap en vertrokken vanuit Deurne. Nooit gedacht dat we in ons eigen dorp zouden landen, dat was heel speciaal! Speciale dank aan onze piloot Ton!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Eindhoven

  "Onvergetelijk"

  Ik heb supergenoten van mijn ballonvaart eergisteren! Dank aan de crew en aan de zeer ervaren piloot Ton met zijn enorm leuke humor! Namens de 'Barones van Eindhoven tot Sterksel'