Reviews en recensies over ballonvaren in Den Bosch

Beoordeling op basis van 22 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Den Bosch
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Een echte aanrader"

  Vanaf Restaurant Moeke ( Pettelaar ) op gestegen. Een fantastische ervaring en een goede vaart door een goede en bedreven team met piloot Rik en zijn vrouw. Een echte aanrader

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Wanroij

  "Echt genoten, wat een ervaring"

  Van de kinderen een ballonvaart gekregen, dus samen met mijn man vanavond vanuit den Bosch opgestegen. In het begin wat gezonde spanning, maar dat werd al snel weggenomen door Rik en zijn co piloot. Duidelijke uitleg en het enthousiasme wat ze uitstraalde stak ons ook aan. In het begin dacht ik wat een grote groep, maar de mensen die bij ons in de mand stonden waren erg gezellig, en het had ook wel iets, met z'n allen in zo'n grote mand!!Van het begin tot het einde perfect geregeld. Bedankt voor deze mooie avond, een erg mooie en bijzondere ervaring!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit ‘s-Hertogenbosch

  "Fantastische ervaring"

  Samen met mijn vader een schitterende ballonvaart gemaakt over de Brabantse weilanden en dorpen. Het was een fantastische ervaring mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste en kundige begeleiding van de piloten en de crew, zowel op de grond als in de lucht. Het enthousiasme van de crew werkte aanstekelijk en maakte dit een ervaring om nooit te vergeten!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Nog mooier dan verwacht."

  Kaylee en Richard, wat hebben zij ons een fantastische ervaring bezorgd! Het opzetten alleen al was een ervaring opzich. Leuke informatie en goede heldere instructies wat niet maar ook wat wel te doen. In de lucht kon Kaylee goed vertellen wat waar lag. Ook speelde ze heel leuk in op onze gesprekken. We raakten het maïs eventjes, gingen op ontdekking wat we voor feest/bijeenkomst/camping in de wei zagen. Ook de landing ging heel soepel! Waar meegeholpen kon worden en overboord gesprongen werd, kwam uiteindelijk zelfs de boer weer meehelpen terwijl we in zijn graszaai landde. Top!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Den Bosch

  "Ik gun iedereen deze geweldige ervaring."

  We hadden geweldig weer en een mega uitzicht. Rotterdam, Utrecht we zagen het meteen. We wilde graag over Den Bosch, maar de vlucht van Oss naar Hedel was zeker zo mooi, en voor ons een reden om nog een x te gaan :-)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Drunen

  "Wat een ervaring"

  Na de briefing over de veiligheid mochten we meehelpen om de ballon op te blazen. Enorm “ hete” ervaring. Eenmaal recht gingen in een snel tempo 21 mensen in de mand, inclusief piloot Rik en zijn vader. De branders gingen los en al snel waren de uitzwaaiers bijna niet meer te zien. Wat een ervaring om Den Bosch en omgeving op een hoogte van 1,2 km te mogen zien. Jammer dat het een beetje bewolkt was. Onderweg veel uitleg gekregen van Rik. Voelde superveilig. Het landen in Heesch werd een uitdaging, weinig wind en veel mais, maar vlekkeloos verlopen. Nadat gezamenlijk de ballon weer was ingepakt werd de oorsprong van het ballonvaren verteld, een glaasje gedronken en de certificaten uitgereikt. Terug met het busje en naar huis. Weer een vink op de bucketlist.☑️

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Supermooie ervaring"

  Woensdagavond opgestegen vanaf DenBosch, even teleurgesteld dat we niet vanuit Oss konden vertrekken, wat we wel geboekt hadden. Heeft met windrichting etc te maken dus ja, de natuur is niet te sturen…. Het was mijn 6e poging, vele afzeggingen vanwege de weersomstandigheden. Prachtige vaart gehad met piloot Rik, die veel uitleg gaf over de omgeving en de ballon. Een onvergetelijke ervaring!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit 's-Hertogenbosch

  "Geweldige ervaring onder bijna ideale omstandigheden."

  Op Hemelvaartsdag vertrokken vanaf Zaltbommel, in westelijke richting langs de Waal en Maas gevaren. Het was genieten, piloot Rik en zijn crew leverden zeer goed werk. We hadden een perfecte landing, voor herhaling vatbaar!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Rosmalen

  "Het was geweldig"

  Het was een geweldige ervaring om met 18 mensen de lucht in te gaan. Wat een grootte mand. Het personeel was ontzettend lief en geduldig. We hadden ons aangemeld om met 6personen te gaan maar dat mocht de pret niet drukken het was ontzettend mooi en een prachtig uitzicht. Onze dank hiervoor een ervaring rijker.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Heesch

  "Genoten!"

  13-6 mee gevlogen met piloot Tryntsje. Na de uitleg meegeholpen met het gereed maken van de ballon. Vervolgens de lucht in en genoten van het uitzicht. Na de landing met z'n allen de ballon weer opgeruimd. Dit met veel plezier en humor door de piloot. Afgesloten met de doop en een glas champagne!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Gemert

  "Zooooooo fantastisch"

  Als cadeau gedaan aan onze moeder. Onverwachts nog 4 plekken vrij. Dit is zoooo gaaf. Zonsondergang gezien en zelfs vliegtuig gefilmd en een geweldige piloot. Hartelijk dank asn team hylke

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Schijndel

  "Heeel hoog ! Super ervaring!"

  Stientje is een ervaren super piloot! De vaart ging langzaam vanwege de wind. Maar hele mooie uitzichten. En een zachte landing gemaakt. De after party was ook erg grappig!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Berghem

  "geweldig zeker nog eens !!!!!!!!!"

  Geweldige ervaring zo'n ballonvaart. En met dit bedrijf uit Goirle Greetzz met diverse opstijglocaties in Nederland en omgeving gewoon goed en degelijk georganiseerd. Ervaren, kundig en vriendelijk personeel. Geven vooraf duidelijke instructies en na de vaart krijg je onder het genot van champagne een certificaat en wordt je benoemt tot baron(nes) van.... tot.... Iedere deelnemer die meevaart wordt vriendelijk gevraagd om mee te helpen met optuigen en opruimen van de ballon. Aanrader voor iedereen die eens in alle rust met de serene stilte (branders niet meegerekend hahaha) van bovenaf wil genieten van al het moois wat we hier hebben.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Fijnaart

  "Onvergetelijke herinnering, Top vlucht!"

  Vandaag voor de eerste keer een ballonvaart gemaakt. Wij hadden geluk want na 1 keer inschrijven ging onze vlucht gelijk door! Het was een super ervaring. We hebben een hele mooie, rustige vlucht gehad. Alle credits ook naar de piloot en het grond personeel! Ondanks een boze boer na de landing zijn wij super geïnformeerd en is er goed voor ons gezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Sint-Michielsgestel

  "Top ervaring"

  Vanavond een vaart gehad vanaf pettelaarseweg, Met een fijne ballonvaarder en goed gezelschap .

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "Gisteren een fantastische vlucht gemaakt"

  Gisteren een fantastische vlucht gemaakt. Het was superhelder, de piloot vertelde veel waar we waren en de champagne was top. Foto's van de vlucht staan op mn facebookpagina

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Boskoop

  "Heel spectaculair"

  Prachtig. Dit bedoelde Pa dus!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "Fantastiche ballonvaart"

  Af gelopen zondag een 1e fantastische ballonvaart met piloot Hans mee gemaakt Heb genoten, het was super !!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "het was schitterend om met jullie te varen .. !!!!!!!!!!!!!!!"

  Heb afgelopen maandag een geweldige vaart gedaan van s'Hertogenbosch nagar Herweijnen

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "De ballonvaart was GEWELDIG!"

  Reuze bedankt voor de fijne ervaring, Stijn was een zeer sympathieke piloot en een heel aardige crew….TOP! Het was echt een belevenis die we nog wel eens over gaan doen.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "Allemachtig wat prachtig"

  Het weer was gisteren ideaal voor een luchtballonvlucht. Dat was koren op de molen voor Shell Bongers, want juist zondag had het de prijswinnaars van de actie uitgenodigd voor een tocht. Zo'n twintig mensen sprongen in de mand om een zeer bijzondere trip mee te maken. Dat leverde uiteraard mooie plaatjes op.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "Greetzz ballonvaart was een leuk cadeautje"

  Al heel mijn leven heb ik in een ballon willen meevaren. Op mijn tachtigste jaar is het er dan toch van gekomen. Wij komen uit den bosch. De tocht is wel een keer uitgesteld omdat het weer niet meewerkte. Gelukkig hebben we op tijd bericht gekregen dat we vandaag de lucht in zouden gaan. Een mooi cadeau!