Reviews en recensies over ballonvaren in Den Bosch

Beoordeling op basis van 15 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Den Bosch
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit 's-Hertogenbosch

  "Geweldige ervaring onder bijna ideale omstandigheden."

  Op Hemelvaartsdag vertrokken vanaf Zaltbommel, in westelijke richting langs de Waal en Maas gevaren. Het was genieten, piloot Rik en zijn crew leverden zeer goed werk. We hadden een perfecte landing, voor herhaling vatbaar!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Rosmalen

  "Het was geweldig"

  Het was een geweldige ervaring om met 18 mensen de lucht in te gaan. Wat een grootte mand. Het personeel was ontzettend lief en geduldig. We hadden ons aangemeld om met 6personen te gaan maar dat mocht de pret niet drukken het was ontzettend mooi en een prachtig uitzicht. Onze dank hiervoor een ervaring rijker.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Heesch

  "Genoten!"

  13-6 mee gevlogen met piloot Tryntsje. Na de uitleg meegeholpen met het gereed maken van de ballon. Vervolgens de lucht in en genoten van het uitzicht. Na de landing met z'n allen de ballon weer opgeruimd. Dit met veel plezier en humor door de piloot. Afgesloten met de doop en een glas champagne!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Gemert

  "Zooooooo fantastisch"

  Als cadeau gedaan aan onze moeder. Onverwachts nog 4 plekken vrij. Dit is zoooo gaaf. Zonsondergang gezien en zelfs vliegtuig gefilmd en een geweldige piloot. Hartelijk dank asn team hylke

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Schijndel

  "Heeel hoog ! Super ervaring!"

  Stientje is een ervaren super piloot! De vaart ging langzaam vanwege de wind. Maar hele mooie uitzichten. En een zachte landing gemaakt. De after party was ook erg grappig!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Berghem

  "geweldig zeker nog eens !!!!!!!!!"

  Geweldige ervaring zo'n ballonvaart. En met dit bedrijf uit Goirle Greetzz met diverse opstijglocaties in Nederland en omgeving gewoon goed en degelijk georganiseerd. Ervaren, kundig en vriendelijk personeel. Geven vooraf duidelijke instructies en na de vaart krijg je onder het genot van champagne een certificaat en wordt je benoemt tot baron(nes) van.... tot.... Iedere deelnemer die meevaart wordt vriendelijk gevraagd om mee te helpen met optuigen en opruimen van de ballon. Aanrader voor iedereen die eens in alle rust met de serene stilte (branders niet meegerekend hahaha) van bovenaf wil genieten van al het moois wat we hier hebben.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Fijnaart

  "Onvergetelijke herinnering, Top vlucht!"

  Vandaag voor de eerste keer een ballonvaart gemaakt. Wij hadden geluk want na 1 keer inschrijven ging onze vlucht gelijk door! Het was een super ervaring. We hebben een hele mooie, rustige vlucht gehad. Alle credits ook naar de piloot en het grond personeel! Ondanks een boze boer na de landing zijn wij super geïnformeerd en is er goed voor ons gezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Sint-Michielsgestel

  "Top ervaring"

  Vanavond een vaart gehad vanaf pettelaarseweg, Met een fijne ballonvaarder en goed gezelschap .

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "Gisteren een fantastische vlucht gemaakt"

  Gisteren een fantastische vlucht gemaakt. Het was superhelder, de piloot vertelde veel waar we waren en de champagne was top. Foto's van de vlucht staan op mn facebookpagina

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Boskoop

  "Heel spectaculair"

  Prachtig. Dit bedoelde Pa dus!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "Fantastiche ballonvaart"

  Af gelopen zondag een 1e fantastische ballonvaart met piloot Hans mee gemaakt Heb genoten, het was super !!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "het was schitterend om met jullie te varen .. !!!!!!!!!!!!!!!"

  Heb afgelopen maandag een geweldige vaart gedaan van s'Hertogenbosch nagar Herweijnen

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "De ballonvaart was GEWELDIG!"

  Reuze bedankt voor de fijne ervaring, Stijn was een zeer sympathieke piloot en een heel aardige crew….TOP! Het was echt een belevenis die we nog wel eens over gaan doen.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "Allemachtig wat prachtig"

  Het weer was gisteren ideaal voor een luchtballonvlucht. Dat was koren op de molen voor Shell Bongers, want juist zondag had het de prijswinnaars van de actie uitgenodigd voor een tocht. Zo'n twintig mensen sprongen in de mand om een zeer bijzondere trip mee te maken. Dat leverde uiteraard mooie plaatjes op.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit den bosch

  "Greetzz ballonvaart was een leuk cadeautje"

  Al heel mijn leven heb ik in een ballon willen meevaren. Op mijn tachtigste jaar is het er dan toch van gekomen. Wij komen uit den bosch. De tocht is wel een keer uitgesteld omdat het weer niet meewerkte. Gelukkig hebben we op tijd bericht gekregen dat we vandaag de lucht in zouden gaan. Een mooi cadeau!