Reviews en recensies over ballonvaren in Beesd

Beoordeling op basis van 15 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Beesd
Klantbeoordelingen
9.4 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Utrecht

  "Een onvergetelijke ervaring!"

  Voor de eerste keer een ballonvaart gemaakt. Vertrekpunt Beesd was perfect. Heel mooie omgeving. Prachtig helder weer. Ongelooflijk mooi uitzicht. Zeer professionele crew, met heel aardige en vaardige piloot Wim. Geweldige ervaring, voor herhaling vatbaar! Dank.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Alblasserdam

  "Zal zo weer instappen"

  19 Juni mijn luchtdoop gehad met Greetzz, wat een fantastische belevenis is dat. We begonnen in Beesd en eindigde ongeveer 5 km verderop na een vlucht van een uur. Opstijgen en landen ging perfect door onze piloot Bert ( onze Tukker) Bert legt alles voordat je lucht in gaat prima uit, we hebben ook moeten helpen met optuigen en afbreken, wat was dit gezellig met onze andere deelnemers. In de Ballon werden we bijgepraat wat er zoal zichtbaar was. We konden in de verte R-dam en den Haag zien liggen ,ook de kustlijn was goed te zien. Na de landing kregen we een oorkonde en werden we getracteerd op champagne. Daarna met een luxe toiringcar weer naar onze opstapplaats gebracht. Kortom dit is voor herhaling vatbaar. Dank aan Bert en zijn crue. Toppers zijn jullie. Gr.Kees en Daan de Visser.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Alphen aan den Rijn

  "Morgen weer!"

  Voor het eerst in mijn leven in een luchtballon. 24/6/2023 En wat een beleving. Stiekem best een beetje nerveus van tevoren, maar eenmaal op locatie in Beesd was dat zo weg. Vriendelijke incheck bij José, Goede uitleg van piloot Hylke, je mocht zelfs meehelpen met op bouwen en aan het einde ook samen alles oprollen.Super uitzicht op ruim 1400 meter, als een vogel boven treinen zweven en zelfs boven een helikopter. De landing was op zijn kant, maar doordat we het al meerdere keren geoefend hadden, bleef iedereen rustig en hielp elkaar met uitstappen. Lekker glas champagne achteraf en een vriendelijke touringcar chauffeur die ons terug op de beginlocatie bracht.Als iemand mij vraagt om het nog eens te doen, ga ik zo weer mee, wat een belevenis.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tiel

  "Een mooie afsluiting met champagne."

  We hebben een geweldige vaart gehad dankzij piloot Hylke, perfecte landing met een mooie afsluiting met champagne.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Laren(NH)

  "Was n cadeau, dit soort cadeau’s wil ik wel vaker!"

  Zover ik weet ligt Beesd niet binnen een cirkel van 30km van Laren(NH)! Dus vanuit de lucht beneden niets herkent! Maar verder top! Was n cadeau, dit soort cadeau’s wil ik wel vaker!? Het stijgen; het in de lucht varen: paar boomtoppen geraakt; prachtige strakke landing ! Het meehelpen! Lekkere zoete champagne: het verhaal en het vaartcertificaat! Team Hylke. Dank! En wie weet tot in Dubai?

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Beesd

  "Geweldige ervaring"

  Mooi uitzicht en heel leuk.Team Hylke

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Varik

  "Fantastisch"

  Het was geweldig. En nog mooier dat we precies over onze woning voeren, kerk en pastorie in Varik. Wat een buitengewoon geluk. Voelde me ook heel veilig in de mand. Dank aan de crew m.n. Hylke.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Voorburg

  "Super mooie vlucht gehad"

  Waar normaal 3x scheepsrecht is, was het gisteren bij de 4e keer BINGO om mee te mogen "varen" , mochten we vanuit Beesd via de rivieren de Waal , de Maas en uitmondend in de Merwede vlak over Slot Loevesteyn en eindigen in Woudrichem. Een onwijs mooie belevenis en een hilarische landing en een pluim voor gezagvoerder Wim. Alles was TIPTOP in orde.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Beesd

  "Meer dan fantastisch"

  Een enthousiaste piloot, een prive ballon en 6 mensen. Het resultaat was een fantastische vlucht. Helaas zonder zon maar daardoor niet minder mooi. Greetzz bedankt! impressie: https://vimeo.com/264900447

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Culemborg

  "WAUW!"

  Onderweg naar de locatie,Mariënwaardt in Beesd,wist ik zeker dat ik nooit in zou stappen. Bij de ballonnen werd mijn angst al wat minder door een gesprekje met een dame die net terug was uit Afrika. En ik ben heel stoer (én stijf van de stress!) in die mand gestapt! Onze piloot was Tryntsje,die zó zelfverzekerd,vol passie met die ballon omging,mooi om te zien! En dan komt die reusachtige ballon van de grond los

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Beesd

  "Wat een ervaring!"

  Gisteravond een ballonvaart gemaakt vanuit het plaatsje Beesd. Prima gelopen, wat een ervaring!! Ik wilde onze piloot Marc bedanken voor zijn enthousiaste en fijne omgang met zijn passagiers.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Beesd

  "moooi!"

  mooi plaatje..bij mooi weer zien we ze bijna dagelijks de lucht in gaan,of over onze woning,net hoe de wind waait wij wonen nl vlak bij Beesd..en het blijft een supermooi gezicht die ballonnen in de lucht!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Beesd

  "Top Crew"

  Hierbij wil ik de hele crew bedanken voor de prachtige ballonvaart zaterdagavond. Het was een geweldige ervaring. Met vriendelijke groet, Frans J.H.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit beesd

  "Super vaart"

  Was een super vaart in Beesd met dank aan piloot Peter

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit beesd

  "Geweldige ervaring!"

  Afgelopen woensdag zijn wij met jullie meegevaren van Beesd naar Dussen. Dit was een geweldige ervaring, bedankt daarvoor!!