Advies nodig? Bel 013 531 3540

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Nederland

De mooiste aanbiedingen in de regio Nederland

Ballonvaart Nederland: ervaar Nederland vanuit een luchtballon

Ballonvaren in Nederland

Nederland is een prachtig land om van bovenaf te bekijken. Dit kan tijdens een luxe ballonvaart via GreetZZ-Ballonvaarten. Meer dan 200.000 mensen zijn je al voorgegaan. Nu heeft Nederland een groot aantal unieke locaties om eens van boven te bekijken. Wat dacht je van natuurgebieden de Biesbosch of de Veluwe? Onze hoofdstad of één van de bruisende randsteden? Kijk je liever naar de uitgestrekte weilanden of pittoreske dorpjes? Er is genoeg te zien in de Lage Landen.

Ballonvaren over Nederland, een uitje voor het hele gezin

Maak je ballonvaart nog specialer door dit unieke uitje met jouw familie, geliefde of vrienden te delen. Of vaar samen met je ouders of grootouders over de woonplaats waar ze zijn opgegroeid. Voor alle leeftijden is een ballonvaart een prachtig uitje! Er is zoveel te zien en iedereen valt weer andere dingen op. Heel leuk om mee te maken. Zelfs de allerkleinsten kunnen meedoen aan deze dag. Bij het opbouwen van de luchtballon mag iedereen namelijk meehelpen. Dus zelfs de achterblijvers kunnen voor een deel meedoen aan dit uitje.

Hoe ziet het ballonvaart programma eruit?

Populaire ballontocht startlocaties Ondanks dat Nederland heel veel schitterende bezienswaardigheden heeft, zijn bepaalde plekken toch het meest populair voor een ballonvaart. Naast de eigen woonplaats van de mensen, is een blik op de levendige Randstad werpen ook erg populair. Ook zijn er genoeg ballonvaarders die graag over één van de mooie nationale parken, die Nederland rijk is, varen.

Hoogte van de ballonvlucht over Nederland

Elke vlucht is het een verrassing tot welke hoogte onze luchtballon zal stijgen. De hoogte van de vlucht is afhankelijk van de plaats en de tijd van het jaar. Dit heeft invloed op de wind en daarmee op onze vlucht. Soms stijgen we een paar honderd meter en enkele keren kunnen we tot maximaal 2000 meter hoogte varen. Hoe hoger we komen, hoe verder je over ons prachtige Nederland kunt kijken. Houd je meer van details? Dan is het natuurlijk leuker om wat lager te varen! Wees gerust, niemand heeft last van hoogtevrees in een luchtballon, omdat je volledig los hangt van de grond. Dit is voor je beleving toch anders dan wanneer je op een hoge toren staat! Boek nu een onvergetelijke ballonvlucht bij GreetZZ-Ballonvaarten en laat je betoveren!

Waar stijg jij op?


Populaire opstijglocaties

 

Beoordeling op basis van 220 reviews
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.4 / 10

Ballonvaren in Nederland?

Ballonvaart foto's Nederland