Beesd Bel 0345 788 103
 1. Terug
 2. Home
 3. Ballonvaren in Culemborg
 4. Reviews en recensies

Reviews en recensies over ballonvaren in Culemborg

Beoordeling op basis van 9 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Culemborg
Klantbeoordelingen
9.2 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  uit Varik

  "Fantastisch"

  Het was geweldig. En nog mooier dat we precies over onze woning voeren, kerk en pastorie in Varik. Wat een buitengewoon geluk. Voelde me ook heel veilig in de mand. Dank aan de crew m.n. Hylke.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Voorburg

  "Super mooie vlucht gehad"

  Waar normaal 3x scheepsrecht is, was het gisteren bij de 4e keer BINGO om mee te mogen "varen" , mochten we vanuit Beesd via de rivieren de Waal , de Maas en uitmondend in de Merwede vlak over Slot Loevesteyn en eindigen in Woudrichem. Een onwijs mooie belevenis en een hilarische landing en een pluim voor gezagvoerder Wim. Alles was TIPTOP in orde.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Beesd

  "Meer dan fantastisch"

  Een enthousiaste piloot, een prive ballon en 6 mensen. Het resultaat was een fantastische vlucht. Helaas zonder zon maar daardoor niet minder mooi. Greetzz bedankt! impressie: https://vimeo.com/264900447

 •   Ik raad dit product aan
  uit Culemborg

  "WAUW!"

  Onderweg naar de locatie,Mariënwaardt in Beesd,wist ik zeker dat ik nooit in zou stappen. Bij de ballonnen werd mijn angst al wat minder door een gesprekje met een dame die net terug was uit Afrika. En ik ben heel stoer (én stijf van de stress!) in die mand gestapt! Onze piloot was Tryntsje,die zó zelfverzekerd,vol passie met die ballon omging,mooi om te zien! En dan komt die reusachtige ballon van de grond los

 •   Ik raad dit product aan
  uit Beesd

  "Wat een ervaring!"

  Gisteravond een ballonvaart gemaakt vanuit het plaatsje Beesd. Prima gelopen, wat een ervaring!! Ik wilde onze piloot Marc bedanken voor zijn enthousiaste en fijne omgang met zijn passagiers.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Beesd

  "moooi!"

  mooi plaatje..bij mooi weer zien we ze bijna dagelijks de lucht in gaan,of over onze woning,net hoe de wind waait wij wonen nl vlak bij Beesd..en het blijft een supermooi gezicht die ballonnen in de lucht!!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Beesd

  "Top Crew"

  Hierbij wil ik de hele crew bedanken voor de prachtige ballonvaart zaterdagavond. Het was een geweldige ervaring. Met vriendelijke groet, Frans J.H.

 •   Ik raad dit product aan
  uit beesd

  "Super vaart"

  Was een super vaart in Beesd met dank aan piloot Peter

 •   Ik raad dit product aan
  uit beesd

  "Geweldige ervaring!"

  Afgelopen woensdag zijn wij met jullie meegevaren van Beesd naar Dussen. Dit was een geweldige ervaring, bedankt daarvoor!!