Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 260 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  Sandra Willems uit Wijchen

  "Super tof!!!"

  Wat was dit de meest geweldige ervaring ooit. Steven, onze piloot, een zeer vriendelijke en ervaren man. Ook nog eens een zeer leuk gezelschap en crew maakten de reis (die vooral boven Nijmegen bleef) compleet.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Emiel & Priscilla uit Nieuw Vennep

  "Wat een belevenis!"

  Zeer positief ervaren! Wat een organisatie, en zeker in tijden van Covid-19. Per mail en sms goede voorlichting. Duidelijk en correct beleid/ richtlijnen! Vooraf informatie op papier, gezondheidsverklaring, desinfectie, 1,5 m afstand werd gewaarborgd tijdens de instructies door informatie mondeling te verdelen over kleinere aantal personen. Bij de activiteiten in voorbereiding, tijdens vlucht en afsluiting allen verplicht mondkapjes op. Zelfs in kleine groepen en de buitenlucht! Strenge maar zeker overdachte en terechte protocollen. Goed georganiseerd van begin tot einde, een prachtige vaart, leuke uitleg en toelichting over de locatie, de werkwijze en prettige/ zeer verantwoorde- / deskundige medewerkers! Onze piloot Hylke straalde rust, kennis en humor uit! Ruimte om vragen te stellen! Genoten van deze ervaring! Super! Dank jullie wel!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ton Moses uit Alphen aan den rijn

  "Unieke belevenis mogelijk gemaakt door Greetzz!"

  In augustus geboekt als verjaardagscadeau voor mijn vrouw. Helaas vlak voor haar verjaardag ging de geplande vlucht niet door, maar op 3 september mochten we dan toch! Eerst even naar Beesd, vooraf lekker gegeten bij Mariënweerdt en daarna opbouwen met de crew. Erg leuk en een fantastische vlucht gehad! Wim vertelde ronduit en ook de rest van de crew is zeer vriendelijk. Je krijgt veel informatie en iedereen is betrokken. De organisatie is perfect, ook wordt je per mail prima op de hoogte gehouden of de vlucht doorgaat of niet. Zeer zeker een aanrader! Greetzz!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Solange en Jan uit Oosterhout

  "Zo bijzonder!!"

  Dit kado gekregen voor ons trouwen dus nu letterlijk in de wolken (nou ja bijna dan

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Hennie Cuperus uit Bolsward

  "Hylke je was een top piloot met humor!"

  Wow wat een fantastische vlucht hebben we gehad. Ik raad het iedereen aan om het eens te gaan doen en dan bij GreetZZ ;) Ook het verhaal aan het einde was geweldig, met humor! Alleen jammer dat we niet een beetje meer wind hadden zodat we wat verder over andere steden konden vliegen. Ik ga dit zeker nog vaker doen. groetjes Weal en Hennie

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Wilma Pruijsen uit Werkendam

  "Fantastisch"

  Onder leiding van piloot Stijn een fantastische ballonvaart vanuit Gorinchem mogen maken, ook de crewleden harstikke bedankt voor alles het was TOP!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  kees uit Woerden

  "Het was een geweldige ervaring!"

  Ik heb met mijn gezin echt een top avond gehad. We werden professioneel en deskundig op een leuke manier verrast en vonden het ook leuk om mee te helpen met de op- en afbouw. Een aanrader voor iedereen die nog eens een ballonvaart wil maken, kan ik GreetZZ zeker aanbevelen.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Christa uit Zwaag

  "Fabelachtig mooi."

  Zondagmorgen 16 juni hebben we een ballonvaart gemaakt. Onderleiding van piloot Wim, de ballon vaarklaar gemaakt en daar gingen we....mensen wat hebben mijn partner en ik genoten. We wisten niet dat je zo vrij kon zijn zo hoog in de lucht. De wereld glijd als een live natuurdocumentaire aan je voorbij. En wat missen wij mensen toch een hoop pracht van onze aardbol als je dat eenmaal van zo'n hoogte hebt gezien. Wim, nogmaals bedankt voor deze prachtige ervaring....Greetzz, Christa

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Arjen Langhorst uit Hilversum

  "een Fantastische ervaring !"

  Ik kan dit iedereen aanraden een Fantastische ervaring

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Esmaralda Tas uit Benschop

  "Fantastische ervaring!"

  Gister zijn een vriendin en ik mee gevaren met piloot Wim. We hebben een mooie, gezellige vaart gehad met 18 anderen. Van begin af aan werd alles uitgelegd en verteld. Vanaf het uitpakken van de ballon tot het weer inpakken na de vaart werden we betrokken bij alles wat moest gebeuren. Heel leuk om het hele proces van een ballonvaart zo mee te maken. De vaart was mooi, tijdens de vaart werd er veel verteld. De landing, waar ik een beetje tegenop zag was uiteindelijk heel leuk, heb echt gelachen! Alles was goed verzorgd, we werden netjes teruggebracht naar de opstap locatie. We willen zeker nog eens meevaren met Greetzz...

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Martijn Habraken uit Berghem

  "geweldig zeker nog eens !!!!!!!!!"

  Geweldige ervaring zo'n ballonvaart. En met dit bedrijf uit Goirle Greetzz met diverse opstijglocaties in Nederland en omgeving gewoon goed en degelijk georganiseerd. Ervaren, kundig en vriendelijk personeel. Geven vooraf duidelijke instructies en na de vaart krijg je onder het genot van champagne een certificaat en wordt je benoemt tot baron(nes) van.... tot.... Iedere deelnemer die meevaart wordt vriendelijk gevraagd om mee te helpen met optuigen en opruimen van de ballon. Aanrader voor iedereen die eens in alle rust met de serene stilte (branders niet meegerekend hahaha) van bovenaf wil genieten van al het moois wat we hier hebben.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Martijn Habraken uit Berghem

  "1000 precent helemaal top"

  Geweldige ervaring zo'n ballonvaart. En met dit bedrijf uit Goirle Greetzz met diverse opstijglocaties in Brabant en omgeving gewoon goed en degelijk georganiseerd. Ervaren, kundig en vriendelijk personeel. Geven vooraf duidelijke instructies en na de vaart krijg je onder het genot van champagne een certificaat en wordt je benoemt tot baron(nes) van.... tot.... Iedere deelnemer die meevaart wordt vriendelijk gevraagd om mee te helpen met optuigen en opruimen van de ballon. Aanrader voor iedereen die eens in alle rust met de serene stilte (branders niet meegerekend hahaha) van bovenaf wil genieten van al het moois wat we hier hebben.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Peter uit Gorinchem.

  "Helemaal geweldig !!!"

  Wat een fantastische ervaring was dat! Mooi weer Gezellige instructeur Prachtige vlucht en spannende landing ;) Bedankt gretzz- ballonvaart voor deze geweldige ervaring

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Anita van Pijlen uit Gilze

  "Primeur 2019"

  Wij hadden de primeur de eerste ballonvaart van 2019. Schitterend weer , duidelijke instructie ,Super leuk van Greetz was dat een toeschouwer die als enige aan de kant stond ,gevraagd werd om mee te gaan in de ballon Een prachtige vaart ,vele mooie foto’s gemaakt ,maar vooral genoten van het ontwaken van Ned - natuur - en de gezellige mensen incl de drie captains Na een prachtige landing !!! Teamwork -Geproost- champagne - certificaat . En niet te vergeten de groundman Top

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Mike uit didam

  "hartstikke leuk!"

  Een hele leuke ervaring!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Marieke Vermeulen uit Fijnaart

  "Onvergetelijke herinnering, Top vlucht!"

  Vandaag voor de eerste keer een ballonvaart gemaakt. Wij hadden geluk want na 1 keer inschrijven ging onze vlucht gelijk door! Het was een super ervaring. We hebben een hele mooie, rustige vlucht gehad. Alle credits ook naar de piloot en het grond personeel! Ondanks een boze boer na de landing zijn wij super geïnformeerd en is er goed voor ons gezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  James Feddes uit Alphen aan den Rijn

  "Helemaal TOP!!"

  Na 2 maand ivm weeromstandigheden, 4x uitgesteld, konden wij gisteren op 8 september 2018 de ballonvaart beleven, het was geweldig, het is rustgevend en we hadden een mooi uitzicht via Beesd richting Rhenen, het rivierengebied Maas en Waal hadden wij een prachtig uitzicht vanuit de ballon. En uiteraard zonsondergang was ook prachtig om te zien, dus een echte aanrader!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Manders uit Odiliapeel

  "Helemaal geweldig"

  Na 1 keer uit stellen konden we op, 22 augustus met de luchtballon mee. Het was super!! We waren langs ons huis op gestegen zodat we met de luchtballon erover heen gingen, het was een mooie vlucht. We waren met 8 personen en iedereen vond het een mooie ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  walter steeneke uit boskoop

  "Fantastisch"

  In April een boeking gedaan om samen met mijn vrouw een vlucht te maken. Na drie afzeggingen omdat de weersomstandigheden niet gunstig genoeg waren, zijn we uiteindelijk op 2 september de lucht in gegaan. We moesten helemaal naar Beesd rijden, maar de ervaring en de fantastische crew heeft de rit heen en weer helemaal goed gemaakt. Het was geweldig.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Johan de Reuver uit Rotterdam

  "Spannend, opstijgen, genieten, ik wil weer!!"

  Voor mijn 40e verjaardag kreeg ik een luchtballonvaart samen met mijn vrouw. Wat een fantastische ervaring! Het is zo ontzettend rustgevend in de lucht en de totale beleving met de crew is super. Een absolute aanrader wat ons betreft!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Corne' Kempen uit Voorburg

  "Super mooie vlucht gehad"

  Waar normaal 3x scheepsrecht is, was het gisteren bij de 4e keer BINGO om mee te mogen "varen" , mochten we vanuit Beesd via de rivieren de Waal , de Maas en uitmondend in de Merwede vlak over Slot Loevesteyn en eindigen in Woudrichem. Een onwijs mooie belevenis en een hilarische landing en een pluim voor gezagvoerder Wim. Alles was TIPTOP in orde.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Michiel van Bussel uit Franeker

  "Aanrader om de wereld eens in een ander perspectief te bekijken"

  De gedachte dat je in een soort vliegtuig stapt ben je gauw kwijt in de serene stilte 300m boven de grond. Een bijzondere ervaring. En een heel veilig gevoel dankzij de zeer professionele club; perfect onderhouden materieel en een bevlogen piloot. Aanrader :-)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Ria de Lange uit Haarlem

  "In een woord fantasties"

  Wij, mijn man en ik, zijn met de “grote mand” mee geweest vanuit Joure. Wij kregen het kado van onze kinderen met aanhang, voor ons 35 jarig huwelijk. Wat een fantastische ervaring. Wij hadden prachtig weer, dus ook prachtig uitzicht over Friesland, het ijselmeer en zelfs de waddeneilanden kon je waarnemen. Echt een woord: fantastisch...

 •   Ik raad GreetZZ aan
  jan hofstee uit Geleen

  "Fantastisch mooi !"

  Prachtige vlucht gehad met Stijn, een vriendelijke en kundige piloot, aan aanrader, wij gaan beslist nog een keertje.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  Peter uit Hilvarenbeek

  "Bedankt voor de prettige samenwerking en de goede service !"

  Wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf .