Reviews en recensies GreetZZ Ballonvaarten

Beoordeling op basis van 199 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen
Klantbeoordelingen
9.3 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  Frieke uit Oud-Beijerland

  "Super belevenis."

  vrijdag 5 augustus hadden wij een ballonvaart vanaf Hendrik Ido Ambacht. We zijn via Zwijndrecht en Dordrecht over de Biesbosch naar Hank gevaren. Het was een super ervaring. Echt een aanrader en absoluut niet eng.

 •   Ik raad dit product aan
  Atie uit Leeuwarden

  "goed bevallen!"

  Onze ballonvaart van gisteren is goed bevallen! Erg mooi en indrukwekkend! Ook de champagne was heerlijk! En dat is voor mij echt biezonder omdat ik dit nooit lekker vindt. Mijn vraag bij deze - welke champagne is het en waar kan ik het kopen? Gekke vraag misschien denk je maar nu kan ik ook es schenken als er een gebeurtenis is. Ik hoop dat je dit mij wilt vertellen. Gisteravond ben ik vergeten om er nog naar te vragen en het was ook al erg donker om te kunnen zien wat er op de fles stond.

 •   Ik raad dit product aan
  Astrid uit Eindhoven

  "Onvergetelijk"

  Ik heb supergenoten van mijn ballonvaart eergisteren! Dank aan de crew en aan de zeer ervaren piloot Ton met zijn enorm leuke humor! Namens de 'Barones van Eindhoven tot Sterksel'

 •   Ik raad dit product aan
  Anita uit Zevenaar

  "Geweldig uitzicht"

  geweldig wat een mooi utzicht

 •   Ik raad dit product aan
  Ottoline uit Alphen ad Rijn

  "Meer dan geweldig"

  Wij hebben met Greetz gevaren dit jaar en het was meer dan geweldig, wat een belevenis

 •   Ik raad dit product aan
  Bea uit Tilburg

  "Onvergetlijke avond"

  Beste mensen Ik heb een onvergetelijke avond beleefd. Complimenten voor Jasper en zijn crew. Een gastvrij gezelschap, tot het laatst toe aanwezig voor hun gasten.... Ook de organisatie van de avond en de communicatie via de mail en sms hebben jullie prima voor elkaar.

 •   Ik raad dit product aan
  Ella uit Zevenbergen

  "hemels"

  ballonvaren gewoon weg hemels

 •   Ik raad dit product aan
  Chris uit helmond

  "kei gaaf"

  “Of ik met een ballonvaart mee wil”, was de vraag die ik tijdens een van de buurtbijeenkomsten in Helmond Noord kreeg, daar hoefde ik niet lang over na te denken… dat lijkt me kei gaaf,

 •   Ik raad dit product aan
  Riet uit Utrecht

  "Geweldig"

  jaar geleden ook de lucht in geweest was geweldig .

 •   Ik raad dit product aan
  Annika uit barneveld

  "complimenten voor het team"

  Het was echt genieten wat een bijzondere ervaring. En de complimenten voor piloot peter en zn team fantastisch

 • Carola uit Sprang capelle

  "Fantastich"

  Beste Greetzz, Gisteren hebben we een fantastische ballonvaart meegemaakt van Sprang Capella naar Oostelbeer met Jaspers als piloot. Geweldig was het. Het was een kadootje voor mijn vaders 70-tigste verjaardag.

 •   Ik raad dit product aan
  Merlijn uit Joure

  "Werkelijk fantastisch!"

  Vorige week zondagochtend samen met mijn vriendin vanuit Joure met Greetz een vaart gemaakt. Werkelijk fantastisch! Met piloot Hylke

 •   Ik raad dit product aan
  Wil uit Doetinchem

  "Geen hootevrees"

  Wij zijn ook geweest, geweldig terwijl Henk hoogtevrees heeft.

 •   Ik raad dit product aan
  Marcel uit Beesd

  "Wat een ervaring!"

  Gisteravond een ballonvaart gemaakt vanuit het plaatsje Beesd. Prima gelopen, wat een ervaring!! Ik wilde onze piloot Marc bedanken voor zijn enthousiaste en fijne omgang met zijn passagiers.

 •   Ik raad dit product aan
  Rita uit Oss

  "Fantastisch cadeau"

  Heb hele mooie verhalen erover gehoord van mijn dochter, zij heeft afgelopen April een ballonvaart meegemaakt (verjaardagskado van haar vriend), als het kan zou ze zo weer instappen. Ikzelf moet er niet aanmoeten denken (hoogtevrees).

 •   Ik raad dit product aan
  Astrid uit Sint-Oedenrode

  "bedankt voor de afgelopen avond!"

  Een enthousiaste bedankje voor de afgelopen avond. Super genoten van de eerste keer in een luchtballon. Geweldig en als ik de 100.000 win zie ik jullie graag terug.

 •   Ik raad dit product aan
  Eddie uit Breda

  "Enorme Vrijheid"

  Geachte, Luchtvaarders het was ons een waar genoegen om de ballonvaart met jullie te mogen ervaren. Het was echt geweldig de vrijheid en de rust tussen hemel en aarde. Bedankt voor jullie goede zorgen.

 •   Ik raad dit product aan
  Harrie uit Sittard

  "Zeer persoonlijke ervaring"

  Het was een schitterende vaart en ik kan het iedereen aanraden. Ondanks dat sommigen het hebben over een vliegende bus, is daar niets van waar. Het blijft een zeer persoonlijke ervaring.

 •   Ik raad dit product aan
  Peter uit Zutphen

  "Gave vlucht"

  Het was een erg gave vlucht met Alex de piloot vanuit Zutphen gisteravond,en vanaf daar al gelijk een uitzicht tot aan Enschede.Ik ga zeker weten een volgende keer boeken,en als ik een van de medewerksters geloven mag die ik op terugweg in de bus sprak dan is een ochtendvlucht nog veel mooier.

 •   Ik raad dit product aan
  Mariet uit venlo

  "Mooie en indrukwekkende ballonvaart"

  Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie en indrukwekkende ballonvaart gisteren van Blerick naar Bracht. Ik was diep onder de indruk. Het was allang een wens van mij om dit te doen,en die werd nu werkelijkheid mede door jullie goedverzorgde vlucht en prima service.

 •   Ik raad dit product aan
  Fred uit Nijmegen

  "Heel fijn om mee te maken"

  Wij hebben een fantastische ballonvaart mee mogen maken al was het wel wat later dan gepland ,daardoor mogelijk nog mooier geworden. Met ballonpiloot Hans en de stewards Jeroen en Frans hebben wij kunnen genieten van af de Goffertweide in Nijmegen naar westelijke richting tot aan Deest en afgesloten met een perfekte landing. Heel fijn om mee te maken. Met vriendelijke groeten Fred en Truus

 •   Ik raad dit product aan
  Yvonne uit Beesd

  "moooi!"

  mooi plaatje..bij mooi weer zien we ze bijna dagelijks de lucht in gaan,of over onze woning,net hoe de wind waait wij wonen nl vlak bij Beesd..en het blijft een supermooi gezicht die ballonnen in de lucht!!

 •   Ik raad dit product aan
  Hinke uit Tiel

  "Wonderbaarlijk"

  het is een wonderbaarlijke ervaring! écht eens doen!!

 •   Ik raad dit product aan
  Thijs uit ommen

  "Ervaring die ons nog lang bij zal blijven"

  Woensdag 26 juni zijn we meegevaren met een van uw heteluchtballonnen. We zijn opgestegen in Ommen en geland in het buitengebied van Tubbergen. Een ervaring die ons nog lang bij zal blijven

 •   Ik raad dit product aan
  Jacqueline uit eindhoven

  "Super genoten"

  Ik heb supergenoten van mijn ballonvaart eergisteren! Dank aan de crew en aan de zeer ervaren piloot Ton met zijn enorm leuke humor! Namens de 'Barones van Eindhoven tot Sterksel' groetjes Astrid