Rotterdam 2 Bel 010 892 0204
 1. Terug
 2. Home
 3. Ballonvaren in Berkel en Rodenrijs
 4. Reviews en recensies

Reviews en recensies over ballonvaren in Berkel en Rodenrijs

Beoordeling op basis van 8 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Berkel en Rodenrijs
Klantbeoordelingen
9.5 / 10
 •   Ik raad dit product aan
  uit Nieuwerkerk aan den IJssel

  "prachtig"

  Het was een geweldige ervaring. Van te voren erg spannend (had nog nooit gevlogen), maar eenmaal aan boord van de mand erg op m'n gemak. Erg genoten van een mooie vaart met schitterende uitzichten over het mooie groene Nederland. Leuk dat de skyline van Rotterdam in de verte nog even te zien was. Het geheel was erg geslaagd; Complimenten.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Hoek van Holland

  "Een geweldige ervaring"

  Gisteravond in Beesd opgestapt. Er waren 3 ballonnen die alle drie met elkaar de lucht in gingen. Piloot Rik heeft alles perfect geregeld. Met elkaar hebben we de aanwijzingen van Rik tijdens de voorbereiding en vlucht gevolgd. Veiligheidsinstructies werden uitgelegd en geoefend. Het was geweldig om alles van boven te zien en de andere 2 ballonnen te zien varen. Één van onze passagiers werd niet lekker en Rik heeft ervoor gezorgd dat hulpdiensten werden ingeschakeld en heeft de ballon snel en vakkundig op de grond gezet, zonder gestuiter. De eerste zorg ging na de passagiere, die gelukkig niet mee hoefde naar een ziekenhuis. Daarna hebben we met z’n allen de tent weer ingepakt en was er ook voor ons een heerlijke champagne

 •   Ik raad dit product aan
  uit Rotterdam

  "Spannend, opstijgen, genieten, ik wil weer!!"

  Voor mijn 40e verjaardag kreeg ik een luchtballonvaart samen met mijn vrouw. Wat een fantastische ervaring! Het is zo ontzettend rustgevend in de lucht en de totale beleving met de crew is super. Een absolute aanrader wat ons betreft!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Katwijk

  "Fantastisch!"

  Wat een mooie unieke ervaring is het ballonvaren.. We hadden gelukkig ook prachtig weer een leuke groep en een gezellige en goede piloot. Dat alles bij elkaar maakte het een gave nieuwe belevenis die ik niet snel zal vergeten.. Dat veiligheid bij jullie voorop staan hebben wij ook gemerkt en als prettig ervaren, als je dit voor het eerst doet is het natuurlijk super spannend! Wij komen zeker nog een keer meevaren! Bedankt voor deze mooie vaart :)

 •   Ik raad dit product aan
  uit Hardinxveld

  "Alles Top in 1 woord"

  Wat hebben wij genoten met piloot Hans . Alles was keurig geregeld Niets anders dan een grote pluim voor Greetzz.

 •   Ik raad dit product aan
  uit Capelle a/d IJssel

  "Goede service bedankt!!"

  Anderhalf jaar geleden een vlucht geboekt. Helaas door het weer werd deze gecanceld. Hierna de tickets vergeten en waren ze 'over de datum'. Een mailtje gestuurd en ik werd gebeld dat ik alsnog een vlucht mocht boeken! en ik heb genoten :D goede service bedankt!!

 •   Ik raad dit product aan
  uit Hendrik ido Ambacht

  "Ik heb genoten"

  Ik heb genoten afgelopen vrijdag avond 5 augustus van de lang beloofde ballonvaart dat ik kado heb gekregen van mijn zus. Al twee jaar ben ik bezig geweest met inplannen en afgelopen vrijdag was het dan zover. Het was leuk, verrassend hoe snel zo'n ballon vaart en de landing was ook een enorme ervaring. Dank! We hadden een super piloot, Coen, die lekker bleef vertellen over al z'n ballon- belevenissen van de afgelopen jaren. Met name in de bus terug naar de start locatie, was hij op z'n praatstoel. De tocht ging van Hendrik-Ido-Ambacht naar Hank waar we landden in een koren/ maisveld.

 • uit Sprang capelle

  "Fantastich"

  Beste Greetzz, Gisteren hebben we een fantastische ballonvaart meegemaakt van Sprang Capella naar Oostelbeer met Jaspers als piloot. Geweldig was het. Het was een kadootje voor mijn vaders 70-tigste verjaardag.