Reviews en recensies over ballonvaren in Weert

Beoordeling op basis van 6 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Weert
Klantbeoordelingen
9.4 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Weert

  "Genoten tijden een super ervaring"

  Genoten van een kado gekregen geweldige ballonvaart op een mooie zonnige avond. Mooi begeleid door super piloot Stien en haar crew.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Delft

  "Bijzondere ervaring!"

  We hebben vanavond een prachtige vlucht gemaakt over het Noorden van Limburg. Prachtig zoals de rivier de Maas zich door het landschap kronkelt. Het is heerlijk stil we hebben allemaal genoten van de omgeving, het weer was helemaal goed en het waaide zachtjes. Afgesloten met champagne en in de adelstand verheven, wat wil je nog meer? Tot de volgende keer!!

 • uit weery

  "super personeel en top gedaan"

  voor de eerste keer was erg top .de ervaring was gemoedelijke en gezellig .ik heb veel geleerd en gezien . en zeker als barones van ..... toppie

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Weert

  "Fantastisch."

  Samen met dochter en nog 3 andere leuke mensen vanuit Nederweert vertrokken. 1 uur later dan gepland omdat men continu het weer in de gaten hield. Veiligheid boven alles. Uiteindelijk met pilote Caroline een mooie vaart van 45 minuten gehad op een hoogte van 1000 meter en weer netjes geland in Roggel. Geweldige rustgevende ervaring met een uniek uitzicht. Een aanrader voor iedereen. Zeker voor herhaling vatbaar.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Weert

  "In 1 woord geweldig"

  Goedemorgen, gisteravond, heeft mijn man zijn ballonvlucht gehad, het was in 1 woord geweldig. Graag willen wij piloot Hans en zijn mannen nogmaals bedanken, voor deze geweldige ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit nederweert

  "adembenemend"

  Gisteren, vrijdag hebben wij van n adembenemende vaart mogen genieten met als strartplaats nederweert. Bart heeft veel uitleg gegeven en ons voorzien van een perfecte landing.