Enschede Bel 053 808 0102

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Winterswijk

De mooiste aanbiedingen in de regio Winterswijk

Ballonvaart Winterswijk

Ballonvaren in Winterswijk

Winterswijk is een dorp en gemeente in het meest oostelijke deel van de Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland. In de gemeente wonen 29.150 mensen. Hiervan wonen er 23.700 in de plaats Winterswijk.
Woon je in Winterswijk en wil je Ballonvaren? of ben je op zoek naar een leuk Cadeau voor een inwoner van Winterswijk? Zoek niet verder! Welkom bij GreetZZ.

Om jouw veiligheid te kunnen garanderen, is op alle GreetZZ ballonvaarten de Europese JAR-FCL, en Basic Operation Manual van toepassing. Tevens voldoet GreetZZ aan de door EASA (Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart) gestelde eisen.

GreetZZ Ballonvaarten is verbonden met:

 • Easa European Aviation Safety Agency
 • KNVVL Koninklijke Vereniging Van Luchtvarenden
 • Profballon
 • KBBF
 • BBAC British Balloon and Airship Club
 • KBBF Koninklijke Belgische Ballonvaart Federatie
 • Erkend ballon piloot
 • Nationale Ballonvaart Bon een partnerschap van meerdere ballonvaart bedrijven
 • VVV verkooppunten van onze tickets
 • VNG (Opstijgvergunning conform de Vereniging van Nederlandse Gemeenten)
 • Nederlandse luchtvaart poule
 • Allianz insurance

Exploitatievergunning

Wij bezitten een exploitatievergunning Ballonnen van de Inspectie Verkeer en Waterstaat/Divisie Luchtvaart, met het nummer DL/OV/ NL-135/5. Deze vergunning staat voor de kwaliteit en veiligheid die GreetZZ je biedt.

Materiaal van superieure kwaliteit

De kwaliteit van ons materiaal en de uitgevoerde vluchten wordt strikt bewaakt. Al het materiaal wordt periodiek gekeurd en voor aanvang van iedere vlucht aan een grondige inspectie onderworpen. Je veiligheid is gegarandeerd. Na alle controles worden aan ons jaarlijks het Bewijs van Luchtwaardigheid (BVL) en de Vergunning tot Vluchtuitvoering toegekend. (DL/OV/NL-135/5)

Gecertificeerde ballonpiloten

GreetZZ Ballonvaarten werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde ballonpiloten met de juiste opleiding (erkend door de Nederlandse, Belgische en Europese overheid). Al onze piloten worden periodiek gecheckt, daardoor is ballonvaren met GreetZZ niet alleen leuker, maar ook veiliger!

Zeer ervaren crewmembers

GreetZZ crewmembers hebben kennis van de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals brandveiligheid, vervoer van gevaarlijke stoffen, EHBO, communicatie, off road rijden, gastvrijheid en catering. De GreetZZ crew volgt regelmatig interne trainingen zodat jouw ballonvaart vlekkeloos verloopt.

Altijd actuele weersinformatie

GreetZZ heeft een directe verbinding met meteorologen van het KNMI die gespecialiseerd zijn in de weersvoorspellingen voor de ballonvaart. Zelfs tijdens de vlucht met een van onze ballons zijn de actuele radarbeelden online in ons hoofdkantoor aanwezig, zodat we onverwachte zaken direct aan onze teams kunnen doorgeven.

Strikte limieten

Om jouw veiligheid te kunnen garanderen hanteert GreetZZ zeer strenge normen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wij opereren. Als een ballonvaart onverhoopt niet door mocht gaan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid.

 

Beoordeling op basis van 1 reviews
Klantbeoordelingen regio Winterswijk
Klantbeoordelingen
10.0 / 10

Ballonvaren in Winterswijk?

Ballonvaart foto's Winterswijk