Reviews en recensies over ballonvaren in Roermond

Beoordeling op basis van 7 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Roermond
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Limburg

  "Bijzonder mooie beleving, aanrader!"

  24-09-2023 een prachtige vlucht gemaakt onder begeleiding van Rik en zijn collega´s. Onwijs mooie uitzichten en een zeer ervaren piloot maakten deze beleving fantastisch. Alles top geregeld bij Greetzz

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Roermond

  "Sensationeel!"

  Een geweldige ervaring. Hemelse rust met een geweldig uitzicht. Team Caroline heel erg bedankt. Ballonvaren moet je doen!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Roermond

  "Een mooie avond, met een geweldige ballonvaart"

  We zijn zeer tevreden en hebben een super mooie avond gehad, met piloot Kaylee, en haar crew Twan Huub en Bonnie. Onze privé vlucht was top. Was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Bedankt. Zeer professioneel, fijne uitleg en een avond om nooit te vergeten. Bedankt en de bubbeltjes waren erg lekker. Zeker tot ziens, een aanrader voor iedereen.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Rijssen

  "Een SUPER toffe ervaring!"

  Een geweldige vaart gehad van Nijverdal naar Rijssen. Iets wat je gewoon MOET ervaren! Alles tot in de punten goed verzorgd en wat een leuke mensen. Echt een aanrader voor iedereen! Wij zijn een ervaring rijker met dank aan Piloot: Kaylee en crew Sander & Justin. Het is zo goed bevallen dat wij jullie vast en zeker volgend jaar terug zien!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Heythuysen

  "Geweldige belevenis"

  Prachtige vaart gehad met een geweldige ervaren piloot. We zaten met 11 pers in de mand en waren een goed team zowel met op en afbouwen, veel lol gehad! Dus al met al een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen. Bedankt Caroline

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Reuver

  ""Een echte aanrader!""

  Wat een prachtige vlucht met perfecte landing hebben wij van Helenaveen naar Panningen gehad. De complimenten voor piloot Rik en zijn team. Bedankt voor deze ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Nunhem

  "Pofessionele aanpak met heel leuke zelfwerkzaamheden."

  Prachtige en enerverende vaart op een mooie avond. Een veilig gevoel bij deze piloot. Goede informatie, ook onderweg. Sfeer was ook heel erg goed. Kortom, een onvergetelijke avond.