Reviews en recensies over ballonvaren in Dordrecht

Beoordeling op basis van 7 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Dordrecht
Klantbeoordelingen
9.7 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Zwijndrecht

  "Fantastische ervaring!"

  Wij hebben op 31 augustus een fantastische ballonvaart gemaakt met de piloten Rik en Kaylee. Met zoveel mensen in zo'n grote mand met een enorme luchtballon was een spectaculaire ervaring! Heel leuk om zoveel informatie te krijgen over het ballonvaren en het uitzicht was uiteraard geweldig!! Bedankt Greetzz team voor deze geweldige avond!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Dordrecht

  "Super"

  Het was een top avond heerlijk genoten van de vlucht, fantastische crew tot in de puntjes geregeld, een ervaring om nooit te vergeten. Onze piloot Rik is een aanrader

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Zwijndrecht

  "Wist niet dat het zo leuk was."

  Bert, de piloot en zijn helpers, een man en een vrouw waren geweldig. Wist niet dat het zo leuk was. Geholpen met opbouw met aanwijzingen van Bert en met respect die kale meneer, een hele leuke ervaring rijker. Ik raak niet uit gepraat hoe leuk het was. Met prima geschoolde vakmensen, ik ga het zeker nog eens doen. Ps. succes met de ballonvaarten en doe Bert en zijn mensen de hartelijke groeten van Wim Los.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit ‘s-Gravendeel

  "Super ervaring"

  Ballonvaart gedaan met Greetzz. Pilot Rik en Caroline deden het heel goed. Was een heldere dag dus volop uitzicht. Van Rotterdam, Den Haag, Utrecht tot Amsterdam. Alles van begin tot eind top geregeld. Luxe bus stond al mooi klaar toen we geland waren. Echt een aanrader!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Mijndrecht

  "Heerlijk"

  Heerlijk daarboven, los van de grond !!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Dordrecht

  "Ballonvaart Rotterdam"

  Wij willlen jullie bedanken voor de mooie vaart op maandag vanaf Rotterdam/Dordrecht !! En dat op de dag dat we getrouwd zijn !! Bedankt ook voor de fles champagne. Marc en Jasper: Zeer professioneel aangepakt en dank voor de goede zorgen. Wij zullen jullie aanraden.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Dordrecht

  "Grandioos"

  Wij hebben woensdag jl. gevaren met Bart vanuit Dordrecht. Het was in een woord grandioos!!!! Alles keurig verzorgd tot het laatste moment.... Wij hebben veel foto’s gemaakt, maar hebben dus geen foto waar de ballon te zien is in de lucht. Wit u misschien zo vriendelijk er een paar naar ons te mailen? Met vriendelijke groeten,en bij voorbaat bedankt.