Reviews en recensies over ballonvaren in Amsterdam

Beoordeling op basis van 5 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Amsterdam
Klantbeoordelingen
9.8 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Purmerend

  "Onvergetelijke hemelse ervaring"

  Zondag 20 augustus op mijn verjaardag heb ik een onvergetelijke hemelse ervaring meegemaakt. Prachtige ballonvaart met uitstekend uitzicht! Spectaculair! We stegen op vanuit Meerkerk. Het was voor mij de 1ste keer en het was best spannend. Alles ging perfect. Onze piloot was Rik, topman en ik was geen moment bang. Alles onder controle. Déze piloot met crew zijn zeer vakkundig, professioneel en uiterst vriendelijk. Rik is een zeer ervaren piloot en ook de co-piloot kwam aan boord (vrouw, weet even de naam niet meer) topvrouw en wat een samenwerking! Er was een goede sfeer aan boord. Ik heb genoten van de vaart. De landing was ook perfect, we zijn niet eens omgevallen op de kant. We hadden een rechte landing. Amen! Ook de volgauto van greetzz was tegelijk met de ballon bij de landing. Wow! Piloot Rik en team krijgen van mij het cijfer 10. Hartelijk dank voor deze geweldige belevenis. Ga zo door! God bless you all.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Amsterdam

  "Een geweldige ervaring voor mijn Opa & Oma van 90!"

  Als kleinkinderen hebben we deze ballonvaart cadeau gedaan aan mijn Opa & Oma voor hun 65-jarig huwelijk. Zelf was ik ook mee, en wat een geweldige ervaring! Mijn Opa & Oma hebben enorm genoten! Was best een uitdaging voor hen maar door het meedenken van de Greetzz mensen konden zij makkelijk instappen, en werden ze goed geholpen bij het uitstappen. Hele fijne service, top dat het ook op deze leeftijd voor hen gewoon mogelijk was!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Amsterdam

  "Super"

  Prima!! Was alleen een vervelende vrouw als toeschouwer die de instructies niet opvolgde. Was in Beesd opgestegen. Alles goed geregeld met piloot Hylke.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit LANDSMEER

  "Wat een topavond!"

  Wat een topavond! Prachtige vlucht! Heel vriendelijk personeel en goeie piloot Rik! Kan het iedereen aanraden!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Enkhuizen

  "Goed verzorgd"

  Is echt geweldig, Mensen echt doen, ze doen het echt super en goed verzorgt