Reviews en recensies over ballonvaren in Oss

Beoordeling op basis van 9 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Oss
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Super leuk! Super vette ervaring!"

  Leuke ballonvaart met Kaylee, super leuk om te mogen helpen met het opzetten en landen! Unieke ervaring en uitzicht over de omgeving! Kaylee en Richard super bedankt!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Wat een fantastische ervaring,once in a lifetime"

  Kaylee en Richard zijn een prima team. Kaylee is een fantastische piloot met gevoel voor humor en zeer informatief. Vertelt leuke verhalen zeker de champagnedoop

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Geweldige ervaring"

  Met zeven personen in de mand een heerlijke ervaring gehad met Kaylee als pilote en Richard in de volgauto.Prachtige vergezichten over de maas en de gemeente Oss. Geen moment hoogtevrees ervaren en na een rustige landing nog gezellig een glas geheven.Zeker eens voor herhaling vatbaar!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit OSS

  "Geweldige ervaring"

  Met wat gezonde spanning aan boord gegaan bij de zeer ervaren piloot Rik. Wat een mooie belevenis zelfs met wat hoogtevrees, waar je overigens geen last van hebt als je van de grond bent. Mooie tocht gemaakt boven Oss en geland achter Maasbommel. Helemaal super verlopen. Een echte aanrader.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit SCHAIJK

  "Topervaring"

  Prachtige vaart van Oss naar Maasbommel. Fantastische vergezichten. Met de zeer ervaren piloot Rik is het een geweldige avond geworden. Na de zachte landing nog genoten van de bubbels. Aanrader.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Heesch

  "Geweldige vaart met Caroline"

  Met uiteindelijk heel goede weersomstandigheden hebben wij gisteren een vaart vanuit Oss gemaakt. Leuk om te kunnen meehelpen bij de voorbereidingen voor de vaart. De uitleg door piloot Caroline is prima. Zij vertelt van tevoren wat we gaan doen, wat wel en niet kan/mag en heeft duidelijk in alles de regie. Heel vriendelijk en deskundig, evenals haar crew. Een prachtige vaart gemaakt langs onze woonplaats Heesch, het laatste stuk zelfs heel laag boven de grond, en tenslotte een perfecte zachte landing in een weiland nabij Vinkel. Na het opruimen werd ons nog een glas bubbels aangeboden met daarbij een heel leuk verhaal over het ontstaan van de ballonvaart. Caroline is een echte gastvrouw met oog voor haar passagiers die van deze vaart een geweldige belevenis heeft gemaakt! Hartelijk bedankt!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Berghem

  "1000 precent helemaal top"

  Geweldige ervaring zo'n ballonvaart. En met dit bedrijf uit Goirle Greetzz met diverse opstijglocaties in Brabant en omgeving gewoon goed en degelijk georganiseerd. Ervaren, kundig en vriendelijk personeel. Geven vooraf duidelijke instructies en na de vaart krijg je onder het genot van champagne een certificaat en wordt je benoemt tot baron(nes) van.... tot.... Iedere deelnemer die meevaart wordt vriendelijk gevraagd om mee te helpen met optuigen en opruimen van de ballon. Aanrader voor iedereen die eens in alle rust met de serene stilte (branders niet meegerekend hahaha) van bovenaf wil genieten van al het moois wat we hier hebben.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Een aanrader !"

  Ik heb gisteren, 24-08-2016, mogen genieten van een fantastische ballonvaart tussen Maas en Waal. Ik was onder de indruk van het op en afbouwen van de ballon, naast een prachtige vlucht. En wat een enthousiaste medewerkers. Een echte aanrader!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oss

  "Fantastisch cadeau"

  Heb hele mooie verhalen erover gehoord van mijn dochter, zij heeft afgelopen April een ballonvaart meegemaakt (verjaardagskado van haar vriend), als het kan zou ze zo weer instappen. Ikzelf moet er niet aanmoeten denken (hoogtevrees).