{

Reviews en recensies over ballonvaren in Nijmegen

Beoordeling op basis van 6 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Nijmegen
Klantbeoordelingen
9.5 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Lent

  "Fantastisch! En supergoed georganiseerd!"

  Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Greetzz. Het wordt perfekt georganiseerd, zowel qua communicatie vooraf (duidelijke mails, updates via sms) als tijdens de erbaring zelf. Het team is heel vriendelijk (vooral Ingrid!) en de piloot, Tryntsje, is zeer bekwaam en legt alles goed uit. De ballonvaart zelf was heel mooi en de doop achteraf gezellig. Het vervoer terug was perfekt geregeld met een taxibus. Aanrader!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hernen

  "Goed"

  Was geweldig.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Elst

  "Waanzinnig gaaf!"

  Op 22-05-2022 ballonvaart gemaakt vanuit Nijmegen! Wat een geweldig leuke en bijzondere ervaring was dit! Hoe kan het ook anders met zo'n mooie ballon van Greetzz en een piloot als Stien!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Malden

  "Fantastisch!"

  Mooie ballonvaart. Goede duidelijke instructies van Caroline. Opstijgen ging soepel en landen ook. Prachtig uitzicht!! Echte aanrader

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Nijmegen

  "Deskundige piloot"

  Bedankt voor de fantastische ballonvaart van afgelopen 23 augustus. Fijn dat er een zo deskundige ballonvaarder als Steven ons precies over de ons bekende plekken heeft gevaren.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Nijmegen

  "Heel fijn om mee te maken"

  Wij hebben een fantastische ballonvaart mee mogen maken al was het wel wat later dan gepland ,daardoor mogelijk nog mooier geworden. Met ballonpiloot Hans en de stewards Jeroen en Frans hebben wij kunnen genieten van af de Goffertweide in Nijmegen naar westelijke richting tot aan Deest en afgesloten met een perfekte landing. Heel fijn om mee te maken. Met vriendelijke groeten Fred en Truus