Reviews en recensies over ballonvaren in Nijmegen

Beoordeling op basis van 8 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Nijmegen
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Huissen

  "Wat een super mooie ervaring!"

  Ik heb de ballonvaart cadeau gekregen van mijn vrouw en na 4 keer uitstellen vanwege de weersomstandigheden was het eindelijk zo ver. We zijn vrijdagavond 16 juni 2023 om 21.00 uur opgestegen in het Goffertpark te Nijmegen en na een mooie vlucht veilig geland in Verloren Hoek vlakbij Wanroij. Top gedaan piloot Rik die werd bijgestaan door Arjen op de grond. Wat wij wel jammer vonden is dat we als richtplaats Arnhem hadden opgegeven, wij daar nu helemaal niet in de buurt van zijn geweest. Maar al met al toch een zeer geslaagde vlucht.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Nijmegen

  "Wat een grandioze ervaring dankzij een kundig team met humor."

  Na 3 mislukte pogingen om met Greetzz te mogen varen was het eindelijk raak bij poging nummer 4. Mijn eerste ballonvaart is een feit geworden, wat een ervaring is dit geworden! Je stelt je er wat van voor, echter de werkelijkheid is vele malen indrukwekkender. Bij aankomst op de start locatie was het team met de voorbereidingen bezig en werden de passagiers ook betrokken bij het opbouwen van de mand en het klaar maken van de Ballon 30meter hoog en 20 meter breed in dit geval. Nadat alles zover was kregen we nog een uitstekende uitleg van de procedures door Kaylee. Vervolgens ging de koude lucht in de ballon om vervolgens verwarmt te worden waardoor de ballon de hoogte in ging en de mand rechtop kwam te staan. Nadat de passagiers ingestapt waren gingen we al snel de hoogte in, wel fijn dat de piloten ook meegingen, de stijging ging snel en voeren we met de wind mee op 300 tot 500 meter hoogte. Wat een rust, geen kou, geen wind in de mand, geluid van de blaffende honden en roepende mensen was duidelijk hoorbaar. De piloten Kaylee en Hylke voorzagen op humoristische wijze de passagiers van informatie. De landing kwam via een aantal hupjes zacht tot stand. Waarna de piloten en de passagiers samen werkten om alles weer in de aanhanger te plaatsen. Daarna werden de passagiers geridderd tot Baron en Barones Dit deed Kaylee op haar manier met veel humor en een mooi verhaal over de eerste ballonvaart. Na dit alles werden de passagiers weer terug gebracht naar de start locatie.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Lent

  "Fantastisch! En supergoed georganiseerd!"

  Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Greetzz. Het wordt perfekt georganiseerd, zowel qua communicatie vooraf (duidelijke mails, updates via sms) als tijdens de erbaring zelf. Het team is heel vriendelijk (vooral Ingrid!) en de piloot, Tryntsje, is zeer bekwaam en legt alles goed uit. De ballonvaart zelf was heel mooi en de doop achteraf gezellig. Het vervoer terug was perfekt geregeld met een taxibus. Aanrader!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hernen

  "Goed"

  Was geweldig.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Elst

  "Waanzinnig gaaf!"

  Op 22-05-2022 ballonvaart gemaakt vanuit Nijmegen! Wat een geweldig leuke en bijzondere ervaring was dit! Hoe kan het ook anders met zo'n mooie ballon van Greetzz en een piloot als Stien!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Malden

  "Fantastisch!"

  Mooie ballonvaart. Goede duidelijke instructies van Caroline. Opstijgen ging soepel en landen ook. Prachtig uitzicht!! Echte aanrader

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Nijmegen

  "Deskundige piloot"

  Bedankt voor de fantastische ballonvaart van afgelopen 23 augustus. Fijn dat er een zo deskundige ballonvaarder als Steven ons precies over de ons bekende plekken heeft gevaren.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Nijmegen

  "Heel fijn om mee te maken"

  Wij hebben een fantastische ballonvaart mee mogen maken al was het wel wat later dan gepland ,daardoor mogelijk nog mooier geworden. Met ballonpiloot Hans en de stewards Jeroen en Frans hebben wij kunnen genieten van af de Goffertweide in Nijmegen naar westelijke richting tot aan Deest en afgesloten met een perfekte landing. Heel fijn om mee te maken. Met vriendelijke groeten Fred en Truus