Reviews en recensies over ballonvaren in Deventer

Beoordeling op basis van 3 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Deventer
Klantbeoordelingen
10.0 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Deventer

  "We hebben ontzettend genoten!"

  We hebben ontzettend genoten van de vaart en alles eromheen. We waren vrij vroeg en mochten dus al vroeg helpen om alles klaar te zetten. Ook was het mooi om samen de ballon klaar te maken en op te ruimen. De verwachting was dat we niet zo ver zouden varen. Maar het bleek in de lucht toch beter te zijn. We hebben een ontzettend mooie vaart gehad. Nogmaals bedankt!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Wesepe

  "Helemaal super"

  Bucket list puntje vandaag kunnen afvinken. Wat een super gave ervaring was dat. En wat vloog (Hihi) de tijd voorbij. Gelukkig kregen we nog even de tijd om iets langer te genieten omdat de geschikte landingsplek even op zich liet wachten. Ooo heel vervelend NOT. Erg genoten van de vaart!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Deventer

  "Superleuk en goed geregeld!"

  Gisteren een prachtige ballonvlucht mogen maken vanaf Colmschate bij Deventer. En we waren niet de enige. Maar liefst 4 ballonnen stegen er vanaf die locatie op. Zonder het overigens van elkaar te weten! Nadat er was ingecheckt en alles wat uitgelegd hebben we met z'n allen samen de ballon uitgevouwen en alles opgetuigd. Echt leuk om daarmee te mogen helpen en zo een band op te bouwen . Heb me verbaasd hoe groot de ballonnen zijn! Wij hadden een gloednieuwe ballon, pas 2 maanden oud. Het blijkt dat er met de vorige ballon 900 uur is gevlogen, daarna blijkt deze poreus te worden en is er meer gas nodig om hem in de lucht te houden, dus tijd voor een nieuwe! We hadden als piloot Bert, een zeer ervaren piloot met 20 jaar ervaring en ook was er nog een copiloot mee. Het instappen en opstijgen is even een dingetje, maar eenmaal in de lucht, een zeer bijzondere en leuke ervaring. We vlogen richting Markelo en Stokkum waar uiteindelijk de ballon aan de grond werd gezet. Het was een mooie landing en de mand viel heel langzaam om. Maar dank zij de duidelijke instructies verliep het allemaal vlekkeloos. Ook de boer kwam nog even een kijkje nemen welk gespuis er op zijn weiland was terecht gekomen. Het bleek een aardige boer te zijn die het alleen maar leuk vond. En als dank kreeg hij van Piloot Bert ook nog een mooie fles Champagne. Kijk, dan snap je hoe het werkt. Samen met z'n allen de ballon weer opgeruimd en netjes terug gebracht naar de startlocatie. Nog nagenietend van een zeer leuke ervaring en een erg goed geregelde vlucht met leuk personeel. Niet over nadenken, gewoon een keer gaan doen!