Reviews en recensies over ballonvaren in Breda

Beoordeling op basis van 16 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Breda
Klantbeoordelingen
9.4 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oude-Tonge

  "Fantastische ervaring"

  Wat een prachtige avond 18 augustus 2023. Opgestegen vanaf Rijsbergen met piloot Rik en hulp Kim. Genoten van het prachtige uitzicht, mooie zonsondergang, enthousiaste verhalen van Rik en de veilige landing in een wei. Daar nog met elkaar een verhaal van Rik onder het genot van een glaasje bubbels en vervolgens met een toffe touringcar terug naar de auto. Ik voelde me gewoon een VIP deze avond. En terwijl ik nog nooit op welke manier dan ook de lucht in ben geweest, geen angst gehad! Rik was dan ook al een keer of 700 opgestegen... Dan kan het niet mis gaan :)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Waspik

  "Helemaal in je private cloud"

  Onlangs een geweldige ballonvaart mee gemaakt van Rijsbergen naar Meersel-Dreef in België. Een internationale vaart dus! De deskundige en sympathieke pilote Caroline heeft ons een onvergetelijke avond bezorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld en het was erg leuk mee te mogen helpen! Greetzz, Caroline en crew bedankt!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Breda

  "Te mooi om niet te doen."

  Een geweldige ervaring die eigenlijk iedereen minstens een keer in zijn leven moet doen. Vertrokken op 26 juli vanuit rijsbergen. Onze piloot Rik en zijn team zijn heel open, duidelijk en je kan ze echt alles vragen. Rik heeft tijdens de vaart allerlei weetjes, legt uit waar alles voor dient en geeft aan waar de ballon is, de snelheid en hoogte enz. Als je wilt help je zelfs met het oplaten en opruimen van de ballon, dat maakt de ervaring wel compleet. Zeker omdat het voor mij een complete verrassing was en ik tot moment van aankomst op het terrein van niets wist.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Oudenbosch

  "Voldeed aan alle verwachtingen"

  Een geweldige vaart gehad boven Rijsbergen - Hazeldonk-Galder. Schitterend uitzicht (we konden zowel Rotterdam als Antwerpen zien liggen). Deskundige crew o.l.v. piloot Rik die uitvoerig uitleg gaf bij alles wat er gebeurde en wat we zagen. We hadden ook nog de mazzel dat de eerste landingspoging vanwege een plotselinge windvlaag moest worden afgebroken waardoor onze vaart met een half uur werd verlengd: we moesten eerst nog een bos oversteken voordat er weer een geschikt landingsterrein was. Al met al een schitterende ervaring.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Breda

  "Bijzondere ervaring"

  Leuk om meegemaakt te maken! Ondanks mijn hoogtevrees me totaal niet onveilig gevoeld. Alles werkt heel duidelijk uitgelegd en professioneel uitgevoerd. Mooie uitzicht gehad. Persoonlijk zou ik onderscheid maken tussen een vaart met alleen volwassenen en een vaart met kinderen erbij. De bijzondere stilte in de lucht waar veel mensen het over hebben die was er helaas niet. Verder alles helemaal prima!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Noordhoek

  "Ogen en oren tekort"

  De serene rust, geen wind alleen zo nu en dan de brander en wat uitleg van piloot Rik. Verder een schitterend uitzicht, helaas kan ik hier geen foto's plaatsen. Aanrader, spullen zijn dik in orde, afspraken duidelijk en zonder poespas. Alleen maar genieten. Top Greetzz!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Sint Willebrord

  "Om nooit te vergeten"

  Een geweldige gezellige crew een hele aardige goed uitlegde pilot en zo n mooie vaart een perfecte landing Een aanrader Ons zie je zeker terug Dank je wel Rik en de crew

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Breda

  "Mooie ervaring"

  Het was een geweldige ervaring. Het was mijn 1e keer. Het uitzicht was prachtig en eigenlijk was alles perfect. Tot de ‘landing’. Het was hels! We gingen te hard en donderden neer en kregen paar goeie klappen. 160M verder donderden we weer neer tegen de grond met weer een paar harde stoten en klappen. Iedereen had dat opgelopen, maar we kwamen er goed van af. Het was erg schrikken en het overschaduwde helaas mijn mooie ervaring. Maar heb tijdens de vlucht erg genoten en ooit doe ik het nog een keer.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Breda

  "Chapeau"

  Prima vaart met Marc en Hylcke op 14 juni vanaf Oosterhout . Chapeau.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hoogerheide

  "Het was super!!"

  Het was een super ervaring! Wat hebben we genoten! Het weer was perfect en we hadden een superpiloot! We gaan het zeker nog een keer doen, het is echt een aanrader! (ook voor mensen met hoogtevrees, hier heb je totaal geen last van als je aan het varen bent)

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Breda

  "Enorme Vrijheid"

  Geachte, Luchtvaarders het was ons een waar genoegen om de ballonvaart met jullie te mogen ervaren. Het was echt geweldig de vrijheid en de rust tussen hemel en aarde. Bedankt voor jullie goede zorgen.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit breda

  "Mooi, heel mooi"

  Ik was er bij zaterdag en het was geweldig!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit breda

  "SUPER was het!!"

  Gisteren met kleinzoon. Super mooi en professioneel.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Breda

  "Tussen helemaal en aarde"

  toch net of je een stapje dichter bij de hemel bent waar mensen zijn waar je van houdt!!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Breda

  "toff"

  Het was super! Bedankt voor deze toffe belevenis!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Breda

  "Geweldige vaart"

  Wij hebben genoten van onze ballonvaart, we hebben vele bekende (en onbekende) plekjes gezien. De “afvaart” enkele meters van onze woning vandaan was een belevenis. Onze hartelijke dank aan ballonvaarder Hans voor deze geweldige vaart. Ook dank aan Annie en Henk, die zelfs de veerpont Berg aan de Maas-Meeswijk moesten “bevaren”! Het was geweldig!!!