Reviews en recensies over ballonvaren in Apeldoorn

Beoordeling op basis van 8 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Apeldoorn
Klantbeoordelingen
9.7 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Apeldoorn

  "Wauw wat fantastisch!"

  Wij gingen op pad met pilote Tryntsje. Wat was het een mooie belevenis zeg!! Alles verliep goed en zeer relaxed. Het zicht was ook prachtig nadat we een buitje hadden afgewacht gingen we de lucht in. Hierdoor zag alles er fris, helder en groen uit. Wat een geweldig avontuur. En daarna nog gedoopt ook en een certificaat mee gekregen voor thuis. Echt een aanrader. En Tryntsje nogmaals dank voor de goede zorgen in en rondom het ballonvaren!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Drempt

  "Top ervaring"

  “Piloot” Bert was de rust zelve. Mooie route over Apeldoorn, Twello, Deventer en de IJssel richting landing in Bathmen. Geen moment bang geweest. Hulde voor de vrijwilligers ook. Alles liep op rolletjes en iedereen hielp mee. Behalve de eerste boer, die eiste €100,- voor onze landing (terwijl we al geland waren). Bert steeg gewoon koelbloedig weer op. Over het slootje naar de volgende boer, waar we wel welkom waren! Het was zo’n leuke belevenis!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Apeldoorn

  "Ontzettend mooie, grappige en veilige ballonvaart beleefd"

  Op 16 juni 19:45 hebben we een ontzettend mooie, grappige en veilige ballonvaart beleefd. Tryntsje onze pilote en haar crew waren heel relaxed, controleerde alles goed waardoor we ons zeker voelden in de lucht en onze ogen uitkeken naar al dat moois beneden en boven. ( de ballon zelf) Heel spectaculair!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Epe

  "We gebben een fantastisch vlucht gehad"

  We gebben een fantastisch vlucht gehad met een leuke piloot. Goed georganiseerd, wat een mooie ervaring om dit samen met mijn vader te mogen doen.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Apeldoorn

  "voor herhaling vatbaar"

  echt een mooie ervaring alles goed geregeld was een mooie vaart vanuit Apeldoorn over Teuge waar ze ook met parachutes in de lucht waren en verder over Twello en Deventer top crew met piloot Wim die ook uitleg gaf waar we vlogen en veilige landing

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Apeldoorn

  "een geweldige beleving."

  er was weinig wind, dus vlogen we net zover. ongeveer 15 km hemelsbreed. Maar de beleving was geweldig. We vlogen van Apeldoorn richting voorst en landden iets voorbij Empe. Hebben de hele rijs bekende dingen gez\ien. Maar: ook soms iets hoger gevlogen, daar door keken we tegen laaghangende bewolking aan. M.A.W. een diverse en uitgebreide vlucht. doen het waarschijnlijk nog wel een keer.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Loenen Gld

  "Voor herhaling vatbaar"

  Gisteren voor de 1e keer met mijn broer een ballonvaart gemaakt. Pilote Esther was erg deskundig. De uitleg en wat er bij komt komen was in de puntjes geregeld. Chapeau

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit apeldoorn

  "Voor herhaling vatbaar"

  Wat hebben wij genoten,ik was met mijn zoon het was voor hem de tweede ballonvaart,de eerste was 12jaar geleden op Nieuwzeeland. Ik ben zelf altijd gek op luchtvaart in het algemeen,wat hebben wij genoten onder leiding van onze piloot TRYNSTJE ,wat heeft zij het goed gedaan pluim voor haar!heerlijk zo boven in de lucht lekker rustig,alleen af en toe een beetje hete lucht in je nek bij het gas geven. Een mooie vlucht met een goede landing,helpen met de ballon op vouwen was ook leuk,alles op de kar zetten en we hadden nog een doop met champagne,een beetje gras op je hoofd je haar even in de brand,en geblust met champagne.allemaal voor herhaling vatbaar,vriendelijke groetjes