Tilburg Bel 013 531 3540

GreetZZ Ballonvaren

Ballonvaart Tilburg

De mooiste aanbiedingen in de regio Tilburg

Ballonvaren over Tilburg, een unieke beleving

Ballonvaren in Tilburg

Jouw ballonvlucht begint in Tilburg. Een van de gezelligste steden van Noord-Brabant is een perfecte opstapplaats voor een ballonvaart. Varen over deze groene en bourgondische provincie betekent genieten van een grenzeloos uitzicht. Dé plek dus voor een belevenis op hoog niveau. Stap in, onze GreetZZ heteluchtballon wacht op jou, je vrienden of team!

Opstapplaats Tilburg is een goede en gezellige start van jouw uitje met een GreetZZ ballonvaart. Deze textielstad met geschiedenis is een bezienswaardigheid vanuit de lucht. Vooral wanneer je uit de stad of uit de omgeving komt, is het natuurlijk geweldig om jouw regio vanuit een luchtballon te bekijken. Het centrum van de stad met het Paleis-Raadhuis, het voormalig paleis van koning Willem II der Nederlanden. De Lancierskazerne is een al even herkenbaar punt. Heb je het ooit vanuit de lucht bekeken? Dit is je kans!

Jouw mooiste ballonvaart begint in Tilburg

Het fijne van een ballonvlucht vanuit Tilburg is dat er zoveel moois omheen ligt. Het Brabantse land is beeldschoon, vooral vanuit een luchtballon. Dat durven we best te zeggen bij GreetZZ, we varen hier namelijk vaker met onze grote heteluchtballonnen en extra ruime manden - wist je dat er wel 30 mensen in onze grootste manden passen? Ballonvaren vanuit Tilburg, dat is nog eens leuk voor een teamuitje in Noord-Brabant!

Het Brabantse land ligt aan je voeten wanneer je het bekijkt vanuit een heteluchtballon. Varen we noordwaarts dan zijn we al snel bij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Een gevarieerd landschap van gras, moeras, heide én Saharazand. Het verschil in kleuren en structuren is een opvallend gezicht vanaf grote hoogte. Sprookjesachtig zouden we bijna zeggen, dat geldt zeker voor het gebied ernaast: Kaatsheuvel. Reus Langnek, de achtbanen en het Sprookjesbos. Inderdaad, je ziet de Efteling!

Met een luchtballon over Noord-Brabant

Eigenlijk is heel Noord-Brabant een betoverend en perfect gebied voor een ballonvaart. Breda met zijn Grote Kerk en het Begijnhof, Oosterhout met zijn Slotjes en Slotparken en verderop aan de horizon, achter rivier de Amer, Nationaal Park De Biesbosch. En de lijst met bijzondere plekken gaat maar door. Eigenlijk moet je het zelf beleven, samen met je vrienden of collega’s. Boek nu een ballonvaart over Tilburg en Noord-Brabant, raak ik hoger sferen met GreetZZ ballonvaarten!

 

Bel ons in Tilburg: 013 531 3540

Ballonvaren over Tilburg, een unieke beleving | GreetZZ Ballonvaarten

GreetZZ Ballonvaart Tilburg
Professor van Buchemlaan 4
5022 KB Tilburg
Nederland
https://www.greetzz-ballonvaart.nl/img/luchtballon.png 013 531 3540

Beoordeling op basis van 15 reviews
Klantbeoordelingen regio Tilburg
Klantbeoordelingen
9.5 / 10

Ballonvaren in Tilburg?

Ballonvaart foto's Tilburg