Reviews en recensies over ballonvaren in Tilburg

Beoordeling op basis van 20 reviews
Schrijf ook een review en maak kans op € 100,-
Klantbeoordelingen regio Tilburg
Klantbeoordelingen
9.6 / 10
 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Made

  "Waanzinnig genieten."

  Mijn dochter wilde graag een speciaal cadeau voor haar 3oste verjaardag. Ballonvaren stond op haar bucketlist. Samen met mijn andere dochter deze ervaring met haar mogen ervaren. Een geweldige beleving. Piloot Jasper was super. En het uitzicht over Tilburg richting Drunense duinen was spectaculair. De landing was perfect.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Berkel-Enschot

  "Fantastische"

  Op 19 augustus kon onze vlucht na 2x te zijn uitgesteld gelukkig door gaan. Wij waren al enthousiast omdat deze ballonvaart op het wensenlijstje stond van onze 89 jarige moeder. Samen met haar, mijn zus en broer mochten wij dit avontuur beleven. In één woord fantastisch. Bedankt Bert voor deze super toffe vaart. Het was heel gezellig met als afloop een proost met champagne. 😊🥂

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Moergestel

  "Fantastisch ballonvaart met geweldige mensen"

  Team Rik met Rob en Mark. Heel goed gedaan. Mooie vlucht en een hele fijne landing. Goede uitleg. Bedankt jongens voor de goede zorgen. Een echte aanrader.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hooge mierde

  "Super genoten"

  Dinsdag vanaf Sprang capelle gevlogen met eindpunt haghorst. We hadden super mooi weer met prachtig uitzicht. Dit alles onder goede leiding van piloot Rik. Echt een aanrader !!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Dongen

  "Fantastisch"

  Zeer mooie, bijzondere ervaring. Ik had schrik voor de landing, maar die was helemaal meegevallen. Pilote Kaylee en Bernhard bedankt voor dit prachtige avontuur!!!!!!!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Baarle Nassau

  "Fantastisch"

  Het was voor mij de 1e keer een ballonvaart te mogen maken, perfect bevallen. Caroline was onze piloot die krijgt van mij n 10 ,vlucht was mooi , veel bomen gezien, hi hi , op n mooie hoogte gevlogen helder weer helpt daarbij zeker. De landing was uit n boekje ,klein huppeltje , daarna de mand rechtop neer gezet ,grandioos, alles heel rustig en beheerst.😀

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Goirle

  "WAUW !!!!"

  na een paar uitgestelde vluchten ivm de weersomstandigheden was het zondagavond 18 juli zover. Bij de verzamelplaats werden we gastvrij door Stien ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg én instructies. Hierdoor nam bij mij de toch wel aanwezige “ eerste keer spanning” grotendeels af. Het opstijgen ging perfect en weg waren de zenuwen. Ik heb enorm genoten van het hele gebeuren , het uitzicht , de gezelligheid van de mede passagiers en Stien is een fijne , professionele ballonvaarder met humor ! Na zo’n 50 minuten vonden wij een geschikte plek om veilig te kunnen landen , maar daar had de landeigenaar een ander idee over. Hij vond dat we maar weer op moesten stijgen. Stien heeft hem correct te woord gestaan en er eerst voor gezorgd dat wij allemaal veilig uit de mand konden komen om vervolgens met de man in gesprek te gaan. Ondertussen hebben wij met de anderen medewerkers de ballon ingepakt. De boer wilde niet dat de auto op z’n veld reed dus hebben we zowel de ballon als de mand naar de weg kunnen sjouwen. MAAR dit alles heeft de pret niet bedorven en we hebben midden op een landweggetje allemaal geproost op een mooie vlucht !! Na een mooi verhaal hoe de ballonvaart tot stand is gekomen kwam de champagnedoop ! we zijn met z’n tienen nu lucht baron of barones van Tilburg naar KREUZEL ( en wij met z’n dertienen weten wat we met het laatste bedoelen , HAHAHAHA) Het was een bijzondere ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is !!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Biest-Houtakker

  "Helemaal goed aanrader"

  Erg leuke ballonvaart van Tilburg naar Reusel met Stien als goede piloot. Mooie ervaring zeker een aanrader.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Gilze

  "Primeur 2019"

  Wij hadden de primeur de eerste ballonvaart van 2019. Schitterend weer , duidelijke instructie ,Super leuk van Greetz was dat een toeschouwer die als enige aan de kant stond ,gevraagd werd om mee te gaan in de ballon Een prachtige vaart ,vele mooie foto’s gemaakt ,maar vooral genoten van het ontwaken van Ned - natuur - en de gezellige mensen incl de drie captains Na een prachtige landing !!! Teamwork -Geproost- champagne - certificaat . En niet te vergeten de groundman Top

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hilvarenbeek

  "Bedankt voor de prettige samenwerking en de goede service !"

  Wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf .

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "Machtig mooi!"

  Wat een super ervaring! Met een super team en onze geweldige piloot Japer ! Een uitstekende voorbereiding van begin tot eind. We hebben er met volle teugen van genoten. Krijg je ooit deze kans....niet twijfelen maar doen! Nogmaals dank aan het hele team van Greetzz.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Hoogvliet

  "Geweldige ervaring om nooit meer te vergeten."

  Vanmorgen vroeg voor de eerste keer mee gevlogen. Prachtig weer, geweldig uitzicht. Materiaal was super verzorgd. Complimenten voor onze piloot Jasper die ons, na een mooie vlucht, weer heel rustig op de grond neerzette. De mand bleef gewoon recht op staan. De champagne was heerlijk en de bus die ons weer ophaalde was een luxe. Niks op aan te merken, alles was tot in de puntjes goed verzorgd.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "Onvergetlijke avond"

  Beste mensen Ik heb een onvergetelijke avond beleefd. Complimenten voor Jasper en zijn crew. Een gastvrij gezelschap, tot het laatst toe aanwezig voor hun gasten.... Ook de organisatie van de avond en de communicatie via de mail en sms hebben jullie prima voor elkaar.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "Grandioos"

  Ik was bij een vaart hoven tilburg vanavond.......GRANDIOOS!!!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "Aanrader voor iedereen"

  De ballonvaart was helemaat toppie....pa en ik hebben beide enorm genoten.....wat is Tilburg een mooie stad vanuit de lucht.....tnxs en TOT ZIENS. .... Ballonvaart en Ballonvaren met GreetZZ ballonvaarten, de marktleider.....aanradervoor iedereen !!!!!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "Prima team"

  Wij kijken terug op een geweldige (eerste) ballonvaart die eindigde in Oostelbeers. De vrijwilligers en piloot Jasper zijn een prima team. Bedankt voor de perfecte organisatie.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "Super leuk"

  Onlangs samen met mijn collega's een andere collega een cadeaubon van jullie gegeven (hij heeft het super leuk gevonden!). Maar het lijkt mij ook geweldig om eens mee te mogen in jullie ballon!! Is toch iets dat je gedaan moet hebben vind ik zo!!

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "zoo gaaf"

  Ballon varen is zooo gaaf.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "echt superrrrrr"

  echt superrrrrr Geweldig wat een mooi uitzicht.

 •   Ik raad GreetZZ aan
  uit Tilburg

  "Aanrader, Een geweldig mooie ervaring"

  Leuk herinneringen aan de ballonvaarten van GreetZz aanrader!