Veiligheid sky high

Net zo veilig als vliegen.

Ballonvaren is net zo veilig als vliegen in een vliegtuig. GreetZZ voldoet aan alle door EASA en Nederlandse overheid gestelde eisen.

Voor het veilig kunnen genieten van een ballonvaart zijn de weersomstandigheden waaronder gevaren wordt doorslaggevend. Als een ballonvaart door het weer niet kan worden uitgevoerd dan is dat altijd in het belang van de veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken.

GreetZZ staat constant in contact met meteorologen van het KNMI die gespecialiseerd zijn in de weersvoorspellingen voor de ballonvaart. Ook tijdens jouw ballonvaart wordt de actuele weerssituatie continu gemonitord zodat jij zorgeloos over het Nederlandse landschap kunt zweven.

Wist je dat de autorit naar de startlocatie statistisch gezien vele malen onveiliger is?

Gebreveteerde piloten

Het gepassioneerde team bestaat uit door de overheid gecertificeerde en door de KNVvL erkende piloten. Ze worden periodiek gecheckt en bijgeschoold conform EASA FCL en EASA ATO. Daarom is ballonvaren met GreetZZ niet alleen leuk, maar ook veilig!

Wist je dat de piloten van GreetZZ tienduizenden uren aan ervaring hebben in binnen- en buitenland? Het is dan ook geen geheim dat het GreetZZ-pilotenteam bestaat uit de beste piloten ter wereld.

Strikte vluchtlimieten

Om jouw veiligheid te kunnen garanderen werkt GreetZZ volgens de door EASA en de Nederlandse overheid gestelde eisen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wordt geopereerd. Als een ballonvaart door het weer niet door kan gaan dan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid en kun je kosteloos een nieuwe afspraak maken.

Bird view

GreetZZ staat in contact met de meteorologen van het KNMI die gespecialiseerd zijn in de weersvoorspellingen voor de ballonvaart. Ook tijdens jouw vlucht wordt de actuele weerssituatie vanuit het GreetZZ hoofdkantoor continu gemonitord zodat jij zorgeloos over het Nederlandse landschap kunt zweven.